Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Landrynka_truskavkova

Kochane polecicie jakiś lokal na ślub 80 osób w okolicach Kłodzka?

Polecane posty

Gość ble ble ble ble ble ble
Hej! nareszcie ktos z okolic;) Ja robie w Puchaczowce na Czarnej Górze www.puchaczowka.pl ; Jest jeszcze zZamek na skale ale tam ceny koszmarne.... jesli jestes z okolic Kłodzka to moze znasz jakas dobrą kosmetyczke/ wizazystke? Niestety nie znam Kłodzka...

Gość hmmmmmmmmmmmmmmm
podnosze

hej:) Byłam tam na weselu w ubiegłym roku. Super! Bardzo dobry wybór:) Udanych przygotowan:)

:-) Mi się ta Puchaczówka bardzo podoba ale za daleko....część gośći będzie z Kłodzka a reszta przyjezdni z daleka i tych z Kłodzka potem będzie trzeba odwozić do domów to z Puchaczówki daleko trochę....

Gość miła kasia
hotel metro- tragedia byłam tam na weselu i szczena mi opadła wiocha jak talala

Gość anulkaaaaaaaaa
ja hotelu metro nie polecam

hmm ja mam wszystkich gości spoza kotliny wiec obojetnie mi było- i tak musze zapewnic noclegi (wychodzi 40 zł /os) . A co do Metra- naprawde bardzo fajne miejsce. Lokal klimatyzowany, bardzo dobre jedzenie, super obsługa. A jak ktos miał "wioche" (bez obrazy, ale to okreslenie to jest dopiero ponizej poziomu) to moze po prostu za mało zapłacili? wybrali najtansza wersje menu i tak wyszło. Ja byłam pod wrazeniem lokalu- no chyba ze zyjecie na codzien w pałacach, i jecie ze złotych naczyn....Bardzo fajny hotelowy standnard najczesciej okresleń "wiocha" uzywają ci co raczej w życiu mają ciut gorzej;)pozdrawiam

Gość hjeienfjfh
w zyciu maja ciut gorzej.... mhmhmhmh chyba gorzej jak Ty masz sie miec nie da... metro- no coz.... ma fatalną opinie, ja po ich jedzieniu przez cały anstepny dzien zejsc z kibelka nie moglam, tak jak wielu moich znajomych.

hmm dziwne. raz w miesiacu organizuje z firmy własnie w metrze szkolenia- zawsze wykupujemy obiad i nigdy nie było z jedzeniem problemu.... zreszta jest to moja opinia, każdy moze miec swoją. Ja osobiscie polecam

Co do fatalnej opinii to pierwsze słyszę bo dużo osób mi mówiło, że jest tam bardzo przyjemnie i mi samej też się podobało bo byłam, widziałam jak jest wszystko przygotowane do wesela i próbowałam jedzenia:-)