Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jurny ogier

Zalozylem sie z kumplami o 1000 zl ze przelece zone kolegi

Polecane posty

Gość jurny ogier

Nie zrobilem tego dla siana ale dla zakladu. Byli dobra kochajaca sie para. On byl troche ciotowaty. zaprosilem ja na kawe ze niby porozmawiac o nim. Ze chcemy mu zrobic jakas niespodzianke na urodziny itp. Ona lyknela i przyszla na spotkanie. W czasie rozmowy weszla na tematt ich pozycia. Skarzyla sie na pierdoly w ich zwiazku i takie tam bzdety. Ja jej sluchalem i oczywiscie wspolczulem. Rozmowa sie przeciagala wiec zaproponowalem dokonczenie jej u mnie w domu. Tropche sie opierala ale ja ja zapewnialem ze tylko pogadamy i doniczego nie dojdzie. U mnie juz zaczalem od przytulania i wspolczucia podczas jej wywodow. Pozniej zwierzyla mi sie ze nie miala nigdy nikogo poza moim kolesiem. Powiedzialem ze to glupie. Ze bycmoze nigdy tego nie doswiad czy i nakrecilem jej bajer. No i udalo mi sie. Zaliczylem ja i wygralem zaklad. Obiecalem ze nikomu nigdy nie powiem i ze to zostanie miedzy nami. Ona to lyknela. Ale ja chce wygrac ten zaklad i musze o tym opowiedziec i pokazac dowody. Nie zauwazyla ze mam wlaczona kamerke w laptopie. Czesciowo sfilmowalem cale zajscie. Mam dylemat czy wygrac t6e 1000 zl czy oszczedzic lasce przykrosci. A zreszta jej facet i tak sie dowie wiec co mam do stracenia??

Gość fgdfhugyu
masz do stracenie kolege

nie tylko kolegę - w ogóle kolegów i znajomych :O przestaną być pewni swoich żon (bo kto wie jaki będzie następny zakład) i odsuną się od ciebie i słusznie :O

Gość Ale z ciebie bydlak

nie podniecajmy się tak dziewczyny bo to i tak pewnie prowokacja :) ale skomentować trzeba - profilaktycznie, idiotów nie brak :O

Gość nie ma co kawal gnoja jesteś
]😡😡]😡😡

Gość gdybym była na miejscu tej
laski sprałabym cie po pysku i naskarżył mężowi😠

Jacuś i tak się nie damy nabrać na twoje \"wysportowane piękno\" do czego to link? pasta znowu? czy inne gówno? skracanych podejrzanych nie otwieram

Gość prowokaaaaaaaaacja jak nic

Gość problem........
sukinsyn jak chuj

Gość jurny ogier
zapomniałem jeszcze dodac,że żona mojego kumpla ma na imie waldemar i kochalismy sie od ty.łu,ale to chyba nic nowego nie wnosi???prosze o powazne odpowiedzi

Gość jurny ogier
Ale co ma do rzeczy to ze sie puscila?? Kazda z Was by to zrobila bo o tym marzycie w swoich fantazjach sexualnych. Ten swiat juz taki jest. Troche mi szkoda kumpla ale takie jest zycie i plucie na mnie nic tutaj nie da. Jabym to nie byl ja bylby inny. Taka prawda

Gość jurny ogier
a tak to jeszcze zarobię

Frajer jestes nie umiesz czytac wiekszosc ludzi Ci pisze ze jestes bydlak i ja to podtrzymuje. Jakbys byl moim kumplem naje... bym ci porzadnie wywiozla do lasu i zostawila bez ciuchow ty frajerze. Teraz przyjdzie kryska na matyska pileczka sie odbije i jak bedziesz mial zone ti twoj kumpel ja bzyknie. Juz Cie nienawidze i najchetniej bym cie zatlukla smieciu jestes smiec,ze za 1.000 zl zniszczyles malzenstwo ludzi ktorych znales. Prostak jestes a ci co cie popieraja to pewnie kolejne smiecie !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Masz sie czym pochwalic frajerze

Gość pogoda sprzyja
marzycielom

Gość a lyzka na to niemozliwe

Gość zielona zabka
a podmyles dupe :P

Gość zastanawiam sie...
czy ty masz rowno pod sufitem :P Pewnie wcale ta historia sie nie wydarzyla i bajki opowiadasz a jesli ta historia ujrzala swiatlo dzienne to na twoim miejscu bym spie****lala popieram aguske-5 dolacze sie jesli to prawda

Gość zastanawiam sie...
mialo byc nie rowno pod sufitem

Gość fan puszczalskich
One lubia przygode. Tak czasem sie zapomniec. Zabic nude. Monotonie. Wkoncu tez jest i na nie sposob ;-)

Gość trzeba bylo
o 1000 euro dales dupy