Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ajjjajaj

ajjj JAK BOLIIIII

Polecane posty

Gość ajjjajaj

:O nie moge już sobie poradzić :( od rana boli mnie brzuch (od okresu) wzięłam 2 no-spy ale one nic nie dały :( zaraz sie wykończe :(

Gość tak po prostu..
racja-nospa jet beznadziejna. mi troche pomaga ibuprom

Gość marmoladusia
jeśli już, to chłodnego...

Gość ketonal
albo oklad ja robie zawsze cieply i pomaga no i wybierz sie do gina zapisze ci tabsy i wszytskie dodlegliwosdci pzrejda jak reka odjal

Gość ajjjajaj
dobra wziełam 2 apapy...mam nadzieje że pomogą :( najbardziej przeraz a mnie to ż eteraz siedze sobie w domu i poge sie poturlać z bólu po podłodze :P ale za miesiąc będę już w akademiku...niewiem jak tam bedę przechodzić te bóle ;/ ..albo jeszcze gorzej- jak mnie złąpie na jakimś wykładzie :(

Nie za duzo tych tabletek? Najpierw 2 nospy, potem 2 apapy? Uwazaj, zeby nie przesadzic! Na bol brzucha pomagają mi tez cwiczenia (lekkie), wiem, ciezko sie wtedy cwiczy z takim bolem, ale mi pomagają.

Gość marmoladusia
ajjjajaj, nie martw się - ja też mam ten problem. Za miesiąc do akademika, bóle miewam czasami niesamowite... nie wiem, jak to wytrzymam, ale jakoś trzeba będzie :/

ajajj przechodzilam dokaldnie to co ty:) poszlam do lekarza bo jak mnei to lapalo w skzole to potrafilam zemdlec w szkole:(( ginekolog zrobil mi badania okazalo sie ze wsyztko ok i kazal mi 3 dni przed spodziewanym okresem zapijac herbatki ziolowe i dziennie wziasc dwioe tabletki polopiryne i kletonal naraz i bylo lepiej w czasie okresu mialam brac jesli by dalej bolalo ketonal lub 2 apapy naraz ale zwykle juz nie bylo takiej potztreby:) ale najlpeszy sposob to jednak tabeltki antykoncepcyjne po nich nie mam juz kompletnie zadnych dolegliwosci:)

Gość Keck
Polecam SOLPADEINE - bez recepty dostępne w aptece. Do wyboru tabletki, kapsułki i tabletki do rozpuszczania. Szczególnie polecam te ostatnie - działają najszybciej i chyba są mniej brutalne dla żołądka :)