Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość On 29 sam

Przystojny szuka kogoś bo sił już brak

Polecane posty

Gość ciekawska z natury
Relentless-dlaczego tak sadzisz????

Gość ja tez nie dostalam
"Spokojnie, bez nerwów i oszczerst. Słowny - odpisze. Nie mam żadnych fotek w pracy na kompie. " nie wysylajcie mu zdjec, to OSZUST !!!

Przepraszam Panie. Mam problem z internetem w domu, połączyłem się przez komórkę, ciężko przez to wysyła się fotki :( Obiecuję wysłać moje foto WSZYSKIM które wysłały mi swoje zdjęcia. Czule pozdrawiam :)

Gość ja tez nie dostalam
ciekawe :O , proponuje narazie nie wysylac fotek jako 1. , bo to troche dziwne... nagle problem z netem ? :P

Gość kandydatka nr 13
ja swojej na pewno nie wyślę pierwsza :-P poza tym facet to powinien być na 100% - taki, co potrafi kran naprawić cieknący, gwoździa do ściany wbić no i kompa migusiem naprawić :-P oj coś z Tobą nie tak :-)

Gość kandydatka nr 13
relentless tego nie mozesz wiedzieć bo: 1. nie znasz dziewczyn ( przynajmniej nie wszystkie ) które tu można spotkac 2. nie znasz go i nie wiesz, kogo szuka dokłądnie więc nie cwaniakuj :-)

Już rozsyłam :) A koleżanka kandydatka jakaś wystraszona widze... OK, słuchaj dobrych rad. Poki co nawet nie maTwojego adresu e-mail ;) \"ja swojej na pewno nie wyślę pierwsza\" hehe...a nikt Cie nie zmusza. A co do naprawienia komputera - to raczej nie problem z tym u mnie jednak UPC w Warszawie ma różnedziwne schizy i czasem ot tak po prostu mi dostęp do sieci zanika.

Gość A jak masz na imie czy to tez
tajemnica Poliszynela?

Gość ja tez nie dostalam
sprawdzilam poczte i mam ;)

Gość kandydatka nr 13
wystraszona?? niby czym?? nie, po prostu ostrożna. jakoś tak wyjątkowo się na tych fotkach skupiłeś, jakby były najistotniejsze. m-123@tlen.pl bardzo prosze - możesz i mi przesłać :-) bo jak na razie to jakaś pomarańczka tylko potwierdziła otrzymanie Twojej fotki, za którą mogłes równie dobrze podać się ty sam :-)