Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Edmondo de Silva

Czemu nie ma odważnych kobiet ?

Polecane posty

Gość gryżłi ale nie musieli
mi to obojetne, bo i tak nigdy nie bede mial dziewczyny.

Gość chi-nka
Ale skąd taka biedaczka ma wiedzieć, co o niej myślisz???hm???A co za tym idzie, co ona ma zrobić?

oczywiscie podrywanie kazdej kobiety na ulicy byłoby dziwne .Najlepiej probowac z takimi ktore daja jakies sygnały.

Gość Edmondo de Silva
Ale skąd taka biedaczka ma wiedzieć, co o niej myślisz???hm???A co za tym idzie, co ona ma zrobić? Wy chyba teraz jaja robicie ? A skad taki biedak ma wiedziec co o nim dziewczyna mysli ? potrafimy zawalczyc-ale pierwszy krok zostawiamy Panom To tak jakbyscie nic nie zrobily...

Gość chi-nka
Najlepiej probowac z takimi ktore daja jakies sygnały.----to może byc dobry pomysł :)

Gość wow rox
o sygnala tez tu bylo... wam sie wydaje ze wy dajecie sygnaly........

niektorym samotnosc jest pisana .JA juz sie dawno z nia pogodzilem.

Gość chi-nka
Wy chyba teraz jaja robicie ? A skad taki biedak ma wiedziec co o nim dziewczyna mysli ? -----ha, no to widzisz, że koło się zamyka. To działa w obie strony. Ona nie wie co on o niej myśli a on nie wie co ona myśli o nim.

Gość Edmondo de Silva
-----ha, no to widzisz, że koło się zamyka. To działa w obie strony. Ona nie wie co on o niej myśli a on nie wie co ona myśli o nim. I jak to sie konczy ? ze facet i tak musi zrobic ten krok bo wam by korona spadla...

Gość odważna ......................
tak Ci sie tylko wydaje, myslisz jak facet :D

Gość chi-nka
to o co Ci chodzi? Jemu też nie spadnie jak się zapyta pierwszy :/

Edmondo, a czemu tak strasznie i to nie odpowiada????

Gość Edmondo de Silva
no i w 99% pyta pierwszy.....

Gość chi-nka
A tak z ciekawości, to jakbyś się zachował, jakby to Ona zrobiła pierwszy krok? nie byłoby to trochę nietypowe? a co jeżeli dziewczyna, która Ci się nie podoba zaczepi Cię pierwsza?Co jej odpowiesz?--------to do Edmundo.

Gość chi-nka
Edmondo---miało być :)

Gość Edmondo de Silva
Edmondo, a czemu tak strasznie i to nie odpowiada???? Skoro to nie jest straszne to czemu tego nie robicie ? Miej odwage i sie przyznaj ze chyba bys spocila ze strachu gdybys miala podejsc do faceta i to jeszcze przy jego kumplach... Chodzi mi o to ze kobiety ktora mialy za soba taka probe sa bardziej wyrozumiale jesli chodzi o te sprawy...bo u nas niestety kobietki juz taktu nie maja i do adoratorow potrafia byc bardzo niemile i niekulturalne...zwlaszcza przy kolezankach W Szkocji bylem strasznie milo zaskoczony...nawet jak mi sie dziewczyna niepodobala to dalem jej numer i sie umowilem...zrobilem to bo wiedzialem ze wyjade i dziewczyna nie poczuje sie odrzucona

Gość chi-nka
.zrobilem to bo wiedzialem ze wyjade i dziewczyna nie poczuje sie odrzucona-----to się nie liczy. Spróbowałbyś tak [postąpić w stosunku do dziewczyny, którą później widywałbyś w pracy/szkole/na ulicy.To duża różnica.

otórz mam odwage sie przzac i powiedzieć, ze zrobiłam tak co prawda raz.....i wem ze nie powinam

Gość Edmondo de Silva
i wem ze nie powinam a dlaczego nie powinnas ? chinka danie zludnych szans jest okrutne a kobiety tak czesto robia bo sie nudza ...Znacie faceta ktory nigdy nie dostal kosza? Dla nas to chleb powszedni

Gość chi-nka
To która Cię tak zezłośicła, że tak piszesz?

Gość Edmondo de Silva
a czy musze do kogos miec uraz aby tak pisac?

Gość chi-nka
Nie musisz, ale nic nie dzieje się bez przyczyny. Coś Ci chodzi po głowie.

Gość ja poderwałam kolesia
nigdy nie robiłam nadziei facetom, którzy mnie nie interesowali, jasne ? jak sie przystawiał a mnie nie interesował to nie flirtowałam z nim tylko z góry mówiłam że jestem zajęta

dlaczego nie powinnam??? bo dawal złudne nadzieje a dał kosza.....odechcialo mi sie

a jak z kolei mnie facet interesuję to z nim flirtuję, rozmawiam i oceniam z jego reakcji czy jest zainteresowany.... no i kurde wytłumacz mi dlaczego koleś który ze mną flirtował, gadał godzinami na gg, wysyłał esy nie chciał sie po prostu umówic ? miał po prostu do mnie wpaśc bo wiedział gdzie mieszkam a on udawał że zapomniał ze sie umówiliśmy, potem umówił sie drugi raz i oczywiscie też sie nie zjawił.... jak sie wkurzyłam i spytałam czemu to mówił że wyjechał....i takie tam a przedtem wysyłał mi jakieś listy miłosne na maile mimo że mineło kupe czasu od tamtej imprezy i rozmów na gg, jakiś dziwny ten facet, jak się odezwałam pierwsza to ze mną gadał, a jak nie pisałam do niego to sam milczał czułam jakby tylko udawał zainteresowanie albo był zbyt dumny by sam pierwszy do mnie napisac...

zmęczyły mnie te podchody, bo nie wiem w końcu czy mu zależało czy nie, bo mówił jedno a jego zachowania mówiły co innego znudziło mnie polowania na niego i prośby o spotkania i rozmowy, teraz\ oboje milczymy, ale i tak cały czas o nim myślę...tylko skoro ja się nie odezwię raczej nie mam co liczyc na to że on to zrobi....pierwszy (może też dba o swoje ego i dlatego sie nie odzywa)

Gość chi-nka
tak bywa :(