Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość aaar

mój mąż mnie zranił

Polecane posty

Czy wszystkie kobiety są tak nieszczęśliwe jak na tym forum ? :( Ja bym odeszla. Jeśli już teraz szuka atrakcji co będzie za 5 lat ? Co będzie kiedy ona będzie w ciąży ? To wszystko jest obrzydliwe :(

Gość kluska serowa
ja tez bym odeszla. i tez jak to wszystko czytam to sie zastanawiam czy to ja do tej pory bylam slepa i nie widzialam tych wszystkich zdrad, czy moze tutaj sie po prostu tak nagromadzilo. jak wchodze na kafe to mam wrazenie ze KAZDY facet zdradza, a jak jeszcze tego nie zrobi to i tak to nastapi.

Gość To nie jest
powod do rozwodu, przestańcie wypisywac androny. Nikt nie jest idealny, po prostu facetowi coś strzeliło do łba i tyle ... bez przesady

witam Was wszystkich, nie wiedzialam ze aż tak mogę liczyć na pomoc z internetu. Własnie przyszlam z pracy... Sprawa wygląda tak, że nadal się do siebie nie odzywamy. Panuje głucha cisza. Nie mogę sie przemóc i pierwsza odezwać. Wiem że dla niego byłoby to jak wyciągnięcie przeze mnie ręki do zgody. Oj, jeszcze tak w moim małżeństwie nie było. Co tu dużo mówić? Mam dziś urodziny. on nawet głupiego sms-a nie przysłał. Napisał tylko kartkę, że wróci wieczorem. Pewnie jak juz będę spała. Czekałam na rozwój wydarzeń, myślałam, że on sie pierwszy odezwie, ale niestety chodzi tylko z głową do góry i udaje wielce urażonego bezpodsatwnymi oskarżeniami, jak to widać po jego gębie.

któraś z Was dobrze zauważyła. A co będzie za 5 lat? Albo jak będę w ciązy? Czy czasem nie usłyszę, że przestalam być atrakcyjna i on odchodzi do nowej? Ja już i tak przez to wszystko straciłam troche na wlasnej wartości.

Gość ja sie dolanczam
facet też człoiwiek. Tpo myślę nie jest powód do rozwodu tylko do poważnej pracy nad związkiem w kwestii komunikacji i ustalenia granic wolności. W końcu nie jest już kawalerem, coś obiecywał (np. uczciwość małżeńską). Nie chodzi o to, żeby przygnieśćgo do ziemi jarzmem obowiązku tylko sprawić, żeby się otrząsnął.

Gość kluska serowa
po pierwsze, WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO. Oby Ci sie jak najszybciej wszystko poukladalo, bys nie cierpiala juz i nie zadreczala sie zadnymi myslami. Po drugie, juz tez sie o Ciebie martwilam, bo taka cisza.. Po trzecie, on Cie bierze na przeczekanie. Wybor nalezy do Ciebie czy wyciagniesz pierwsza reke i bedzie na jego czy nie. owszem napisalam ze bym odeszla. niby to nie jest powod do rozwodu, fakt. tyle ze to nie jest przyjemna sytuacja i wymagalabym wyjasnien, przeprosin, troche pokory. a tu tego nie widze. a skoro tego nie ma to uwaza ze robi dobrze. a to mnie odstrasza od facetow bo skoro robi dobrze to i wiecej zrobi i tez bedzie uwazal ze ma do tego prawo. mialam troszenke podobna sytuacje z moim mezem. troszenke bo sprawa dotyczyla poczatkow naszego zwiazku ale dowiedzialam sie o tym teraz niedawno. chodzilo o telefony z byla. ja wiedzialam o kilku rozmowach w ciagu calego roku, a tam byly rozmowy codziennie, co drugi dzien (na samym poczatku) po godzinie, a nawet dluzej. znam mojego meza i wiem ze to nie chodzilo o zdrade (on zawsze tamtej dziewuszce byl za powiernika bo w domu miala przerabane), ale zranil mnie, zawiodl moje zaufanie. powiedzialam mu co o nim mysle, ze mowil ze to bylo kilka rozmow raz na kiedy. darlam sie przez 2 noce. w koncu zgodzilam sie ze przyjme przeprosiny itd. ale niestety czasami sobie przypomne ze wtedy nie powiedzial mi calej prawdy. :( trudno jest odzyskac stracone zaufanie. a maz aaar? zamiast przeprosic, wyjasnic to stwierdza ze ma takie prawo? szczerze mowiac w jej sytuacji zafundowalabym mu to samo. moze jak by zobaczyl ze umawiam sie z innymi facetami uznalby ze jednak oboje nie mamy takich praw :O aaar- tule mocno. nie wiem co ci powiedziec. sama musisz podjac decyzje. czy wybaczysz, czy przejdziesz do porzadku dziennego.

Gość Przede wszystkim ...
nie siedx w domu, wyjdx i postaraj się wrócic do domu po nim, niech się martwi gdzie jesteś i z kim Wróć zadowolona w humorze, ale nie odzywaj się pierwsza, to on nawarzył piwa i musi je teraz wypić. Jeżeli pierwsza zrobisz krok to masz przerąbane. Jak on sie odezwie to powiedz, że musicie porozmawiac i wyjasnić sobie pewne sprawy ...

Gość uppppppppp
:>

Gość kluska serowa
aaar - jestes gdzies jeszcze? jak sytuacja?

Gość buła
oj ja ciągle wysłuchuje że mojemu facetowi podobają się inne, jego typ to ruda ,wysoka i chudzielec, ja jestem bląd , 164, 53kg, wiec zastanawiam sie co on właściwie robi ze mną i jeżeli niebyłam w jego typie to po co zaczynał ten związek, pewnie będe musiała słuchac tego do końca życia

Gość buła
już mam dosyc

Gość buła
już mam dosyc