Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pytanko do..............

Sex z ARABEM - miała któraś???

Polecane posty

Gość eska gra
jak tam aga urodzilas juz?

czy to,że chce mi sie cały czas spa i mam mdłości to jest to normalny objaw w ciąży?

czy to,że chce mi sie cały czas spać i mam mdłości to jest to normalnyobjaw w ciąży?

czy to,że chce mi sie cały czas spa i mam mdłości to jest to normalny objaw w ciąży?

tak jak Polak słynie za granicą z kradzieży, tak arab słynie z tego że śmierdzi. To brudny naród co obcina kobietom nosy i uszy i polewa kwasem za to ze spogląda na kogoś.

Gość eska gra
nie masz zycia osobistego , warujesz na forum , pilnuj swojego Araba bo jakas turystka Ci go sprzed nosa zgarnie i pozbawi dziewictwa ..

nie nie sprzątnie mi go jakaś turystka,bo wiem,że on mnie nie zdradzi szczególnie teraz jak spodziewam sie jego dzidziusia.

będę mojego ukochanego kontrolowała czy mnie nie zdradza z inną.my już jesteśmy zaręczeni i mieszkamy już razem w Egipcie.

czy to,że chce mi sie cały czas spać i mam mdłości to jest to normalny objaw w ciąży?

Gość eska gra
to objawy ogromnej glupoty :D

aga18 to jest dopiero początek-co prawda to prawda;) niestety nie mogłam się już doczekać i obejrzałam kilkaset odcinków do przodu na sky 1 i powiem tyle-będzie się działo:):classic_cool: już niedługo obok agi, dzidziusia, araba i kuby pojawi się piąta postać która nieźle namiesza:)🖐️ więcej nie napiszę, żeby nie psuć zabawy🖐️

mam bóle w podbrzuszu.obawiać sie,że mogę stracić dzidziusia.czy takie bóle mogą występować,bo macica sie powiększa i dzidziuś zaczyna już troche rosnąć i dlatego tak bardzo mnie boli.mój ukochany nic nie wie,że mnie tak bardzo boli,bo on śpi słodko przytulony do mojego brzuszka delikatnie aż szkoda mi go budzić żeby mu powiedzieć,że mam taki straszny ból.ja nie mogę spać przez ten straszny ból.on zaczął by zaraz sie przejmować,że strace naszego dzidziusia.mam nadzieję,że do rana przejdzie ten okropny ból i mam nadzieję,że takie bóle mogą występować podczas ciąźy,bo macica sie powiększa i dzidziuś zaczyna już troche rosnąć.

powiedziałam mojemu ukochanemu,że miałam te bóle brzuszka w nocy.a on mi powiedział to dlaczego mnie nie obudziłaś to byśmy pojechali do szpitala przebadać naszego dzidziusia dlaczego tak mnie bolał brzuszek.ja mu powiedziałam,że spałeś tak słodko przytulony do mojego brzuszka aż szkoda było mi cie budzić.on mi sie zapytał czy to jest normalne w ciąży,że tak mnie bardzo bolało.ja mu powiedziałam,że tak,bo macica sie obkurcza i dzidziuś zaczyna już chyba troszkę rosnąć.wkońcu w przyszłym tygodniu już tydzień po naszym upojnym sexie kiedy nam sie udało,że zaszłam w ciąże.

Gość eska gra
znowu bzdury, macica w ciazy sie powieksza (rozpulchnia) , a obkurcza po urodzeniu dziecka .

Gość eska gra
kolezka moze niegrzeczny byles?

nie mój Arab mnie nie zdradzi z inną kobietą na Kubie,będę go pilnować.

no tak to jest mój błąd,że napisałam,że macica sie obkurcza,przecież w czasie ciąży macica powiększa sie (rozpulchnia) jak dzidziuś zaczyna pomału już rosnąć w moim brzuszku.

za 3 dni lecimy na Kube: Ja,Bika,i nasz dzidziuś,który jest w moim brzuszku.

byliśmy dziś z moim ukochanym u tego polskiego lekarza w Egipcie u którego byłam pierwszy raz jak podejrzewałam,że jestem w ciąży,bo znowu miałam te boleści brzuszka.poszliśmy żeby sprawdzić czy wszystko jest dobrze z naszym maleństwem.wszystko jest dobrze a to,że mam te boleści brzuszka to jest to normalne w ciąży,bo macica sie powiększa.nasz dzidziuś już ma 4 cm,rośnie bardzo szybko i zdrowo,płci jeszcze nie znamy dopiero poznamy na początku 2 miesiąca tak lekarz powedział,że wtedy będzie można już chyba wiedzieć czy będzie chłopiec czy dziewczynka.lekarz powiedział,że moja ciąża nie jest zagrożona,więc nie mam sie czego obawiać,że strace naszego dzidziusia i,że nie mam sie bać,że maleństwo urodzi sie niepełnosprawne,bo na pewno tak nie będzie.