Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pytanko do..............

Sex z ARABEM - miała któraś???

Polecane posty

dziś byliśmy z moim ukochanym u tego polskiego lekarza w Egipcie u którego byłam pierwszy raz jak podejrzewałam,że jestem w ciąży,bo znowu miałam te boleści brzuszka.lekarz powiedział,że jest to normalne w ciąży,bo macica sie powiększa i dzidziuś zaczyna rosnąć już.nasz dzidziuś ma już 4 cm rośnie bardzo szybko i zdrowo,płci jeszcze nie znamy.lekarz powiedział,że będzie można sie już dowiedzieć na początku 2 miesiąca czy będzie chłopiec czy dziewczynka.powiedział też,źe moja ciąża nie jest zagrożona i,że nie mam sie obawiać,że strace dzidziusia i,źe nie mam sie bać,że maleństwo urodzi sie niepełnosprawne,bo napewno tak nie będzie.

Gość Zullus:?
aga18:)upartość :) i istniejesz w temacie:) zabawne:))

to co ja pisze to jest naprawdę prawda wierzcie mi! ja jestem naprawdę zaręczona z moim ukochanym Arabem i zamieszkaliśmy już razem w Egipcie i spodziewam sie jego dzidziusia.nasz dzidziuś ma już 4 cm.już niedługo będzie 2 tydzień mojej ciąży.już planujemy ślub,mamy wyznaczoną datę ślubu.dziś udało nam sie wreszcie załatwić formalności związane ze ślubem.ślub będzie 6 czerwca 2013.już wtedy będzie widać moją ciąże,bo już będę miała duży brzuszek to będzie już 6 miesiąc jak będziemy brali ślub w czerwcu.chcemy sie pobrać jak najszybciej,bo bardzo sie kochamy.nie chcemy czekam ze ślubem aż do mojego porodu.

aga18:0 DALEJ DALEJ:)

aga18:) NIE ZNIECHĘCAJ SIE:) twoje wpisy zrobią furorę:)

aga18:0 słonce Allaha:0 zawodzisz mnie:)) przeciecz Twoja głupota jesz wiersza niż Mahomet przewiadywał:) pisz popisz:)0

ja chciałabym żeby była dziewczynka,a mój ukochany chce chłopczyka.ja mam takie dziwne przeczucia,że będzie to jednak chłopczyk,bo to nie możliwe chyba żeby dziewczynka już miała 4 cm w drugim tygodniu ciąży.czytałam,że chłopczyki rosną szybciej od dziewczynek w brzuszku,więc chyba będzie chłopczyk,ale pisało też,że dziewczynki w miare też szybko rosną w brzuszku.narazie było widać na usg 4 centymetrową plamkę bez główki,nóżek,rączek,bo jeszcze nie było widać.a może jednak będzie dziewczynka,bardzo bym tego chciała żeby była jednak dziewczynka.my chcemy mieć w przyszłości jeszcze jednego dzidziusia.może jak urodzę teraz dziewczynkę to podczas następnej ciąży będzie chłopczyk i mój ukochany sie ucieszy,bo będzie miał z kim piłke kopać.

dzisiaj była lekka kłótnia miedzy mną a moim ukochanym Bikiem,bo znowu umówił sie z kolegą na siłownie dziś,a nic mi nie powiedział znowu,że idzie dziś.nie było go bardzo długo ponad 3h.wrócił niedawno z siłowni i mnie przeprosił i pocałował namiętnie i dotknął brzuszka.ja sie do niego nie odezwałam,bo mnie zdenerwował,a przecież on wie,że ja sie nie mogę denerwować szczególnie teraz,gdy jestem w ciąży,bo to zaszkodzi naszemu dzidziusiowi.i znowu mnie rozbolał brzuszek z nerwów.ja mu powiedziałam jak będziesz mnie tak denerwował to ja nie doniose tej ciąży.

nawet odechciało mi sie tego naszego wyjazdu na Kube za 2 dni.jutro trzeba już sie spakować.ja podejrzewam,że on ma oprócz mnie inną kobiete,a przede mną ukrywa,źe był z kolegą na siłowni,a może był u innej i uprawiali sex razem.musze go chyba zacząć kontrolować.musze zacząć sprawdzać jego połączenia,smsy,maile i facebooka.może wtedy sie dowiem prawdy.

teraz siedzi wkurzony i sie nic nie odzywa do mnie.próbowałam go przeprosić,że sie tak bardzo wkurzyłam dziś na niego i chciałam sie do niego przytulć i go pocałować, nawet siadłam mu na kolanach i położyłam jego ręke na moim brzuszku i powedziałam,że nasze maleństwo cie potrzebuje,ale on mnie odepchnął i powiedział zejdź ze mnie,bo nie mam ochoty na takie reczy.nawet jego rodzice dziwią sie co sie dzieje między nami.oni nie wiedzą nic o naszej kłótni.chce mi sie płakać,że mnie tak potraktował.a niby on tak mnie kocha mocno.dziś postanowiłam on śpi w salonie na kanapie,a nie ze mną w łóżku.musi mieć kare jednodniową może to wszystko przemyśli to co mi powiedział i mam nadzieję,że jutro będzie między nami już wszystko dobrze.

już jest między nami dobrze.przeprosiliśmy sie,że tak nakrzyczeliśmy na siebie.powiedział mi dziś rano,że bolało go wszystko po siłowni i dlatego nie miał ochoty na pieszczoty ze mną. ja mu powiedziałam,że czułam sie bardzo źle,że tak mnie potraktował,i,że nasze maleństwo też to odczuło,że tatuś go tak potraktował zdejmując rękę z brzuszka. dziś spał w salonie,zrobiłam mu kare,bo mnie tak potraktował i rano przyszedł do łóżka do mnie i przeprosił mnie za jego zachowanie i pocałował mnie namiętnie i dotknął brzuszka.dziś sie pakujemy,bo jutro wyjeżdżamy na krótkie romantyczne wakacje na Kube.mam nadzieję,że tam nie będziemy sie kłócić tylko będzie bardzo romantycznie.ja już czuję sie coraz lepiej.początki ciąży są trudne,ale ja już mam mniejsze mdłości.i czuję sie jak narazie znakomicie,tylko,że czasami boli mnie ten brzuszek,ale naszczęście nie codziennie.nawet spać mi sie już nie chce tak często.

obiecał mi,że już zawsze będzie mi mówił jak sie umówi z kolegą na siłownie,że idzie na siłownie.

wieczorem obiecał mi,że mnie zabierze na romantyczny spacer po plaży.spędzimy ten wieczór tylko razem:ja,bika i nasze maleństwo,które jest u mnie w brzuszku.będziemy sie całowali namiętnie na plaży i będziemy leżeć na piasku. nikt nam wkońcu nie przeszkodzi w pocałunkach,bo przy jego rodzicach nie całujemy sie tak często,bo oni mówią,że przed ślubem nie powinniśmy sie tak często całować.teraz to już tylko staramy sie całować jak już jego rodzice nie widzą,czyli całujemy sie jak jesteśmy w naszej sypialni.

tylko wczoraj chciałam go pocałować przy jego rodzicach.żeby zobaczyli,że jednak sie kochamy.

mój ukochany powiedział mi jak leżeliśmy w łóżku po południu,że zapisał nas dziś do szkoły rodzenia.bardzo sie ucieszyłam jak mi to powiedział,bo wiem,że jednak bardzo kocha mnie i nasze maleństwo.

zaraz idziemy z moim ukochanym na romantyczny spacer na plaże.mam nadzieję,że będzie bardzo romantycznie.o 5:00 nad ranem lecimy na romantyczne wakacje na Kube.

Gość eska gra
plisss przyspiesz aga akcje, tak do porodu,

Gość eska gra
a ty pewnie juz na Kubie ?

teraz siedzimy w samolocie już i lecimy na romantyczne wakacje na Kube. wczoraj wieczorem byliśmy na romantycznym spacerze na plaży leżeliśmy na plaży,całowaliśmy się bardzo namiętnie.on teraz śpi przytulony do mojego brzuszka.jest mi z nim bardzo dobrze i bardzo go kocham i on mnie też bardzo kocha.w przyszłym miesiącu idziemy pierwszy raz do szkoły rodzenia,bo już będzie brzuszek już większy.będe rodzić jednak w Egipcie.mój ukochany będzie przy mnie podczas porodu i będzie trzymał mnie za rękę.

ja sie nie mogę doczekać już kopniaczków maleństwa.chciałabym żeby już mnie kopał/a bo nie znam jeszcze płci maleństwa.mam przeczucia,że będzie to jednak dziewczynka.

Gość eska gra
hahahahahahaha a internet skad masz ?

mój ukochany obudził sie i powiedział mi,że śniło mu sie,że urodziłam śliczną dziewczynkę.

Gość eska gra
a ja mam neta w kalkulatorze :p jak robisz z siebie idiotke to rob z glowa :p czytalam twoje wpisy z 2006 roku i jakos nie gralas debila. Nie gadaj ze to nie ty , twoj profil ilosc postow wszystko sie zgadzalo. :D

Gość eska gra
nie chrzan glupot, to twoj profil ilosc postow sie zgadza ,zreszta nie mozliwe jest natrzepac 1040 postow na tym temacie. Jesli musisz krecic telenowele to krec ale juz nudna jestes. Na Kubie nie bedziesz miala dostepu do internetu debilko :D :D :D