Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dar 11 10

JAKIE SŁODYCZE NAJBARDZIEJ LUBICIE?

Polecane posty

Gość trammpolinka
nowe slowo wymyslilam;) *jecie

Gość trammpolinka
jedynymi slodyczami ktorych nie trawie, to czekolada z nadzieniem mietowym(bleeeee) i czekoladki z wodka.

Ja uwielbiam słodycze: pepsi i cola ze słodkich napojów dalej ptasie mleczko te mocno mleczne czekolady: wedlowskie nadziewane: wiśniowa, truskawkowa, malinowa a najbardziej porzeczkowa czekolady milki- najlepsza jogurtowa i pełno innych słodyczy nie lubię landrynek!!!

Czekoladę truskawkową i z bakaliami Baton Alibi, 3bit i Mars Delight Rafaello Chyba skoczę po coś słodkiego do sklepu ;)

Gość trammpolinka
Kiedys chcialam sie odzwyczaic od slodyczy przejadajac sie nimi. Kupilam sobie 5 3 bitow xxl i myslalam, ze jak to zjem, to padne trupem i juz nigdy nie zjem niczego slodkiego. Zrobilam sobie herbatke, wciagnelam wszystkie i nawet slodko mi za bardzo nie bylo:(

Ja jestem teraz w tych dniach cyklu, że zjadłabym wszystko co słodkie i w czekoladzie...normalnie nie panuję ;)

Gość fajny temat
ja najbardziej lubię szarlotkę, 7 days spumante, czekolada szwedzka MARABOU pomarańczowa i z szuszonymi owocami i orzech....

Gość trammpolinka
a w jakich dniach ma sie ochote bardziej na slodkie?? przed okresem?

Gość fajny temat
o i jeszcze ptasie mleczko z biedronki waniliowe

Gość trammpolinka
zapomnialam, uwielbiam jeszcze knoppersy

Gość taka sobie pchła
uwielbiam słodkości i jem je codziennie, jak nie zjem czegoś słodkiego, to czuję się jak narkoman na głodzie :O, normalnie wstyd mi już przed sprzedawczynią, bo codziennie u tej samej kupuję ;) czekolada mleczna z orzechami goplany z szybką ptasie mleczko wedla cytrynowe bounty ferrero roche cukierki chocco bones mars delight cukierki geisha z fazera (mniam, mniam) knoppers domowy piszinger domowe ciasta pączki z lukrem żelki coca-cola pomadki buławki generalnie wcinam wszystko, nie lubię jedynie czekolady mocno gorzkiej i słodkości z nadzieniem zwłaszcza miętowym i nie przepadam za chałwą nie mam problemów z wagą, ale to dlatego, że w zasadzie odżywiam się samymi słodyczami, potrafię zrezygnowac ze wszystkiego, żeby tylko zjesc coś slodkiego, co skutkuje tym, że co rusz muszę odwiedzac dentystę :O i jak tu się oduczyc tego niezdrowego nawyku???

Gość trammpolinka
witamy w swiecie nalogowcow:( Ja jem mase slodyczy i nie mam ani jednej dziury w zebie. Dlaczego?? Od lat pije herbate zielona, kiedy jem slodycze obowiazkowo dwa kubki, potem takze. Herbata zielona zapobiega prochnicy i wzmacnia szkliwo.

michałki, czekolada mleczna, orzechy w czekoladzie, w zasadzie większość słodycza, ale unikam ich z przyczyn oczywistych :D:D

michałki, czekolada mleczna, orzechy w czekoladzie, w zasadzie większość słodycza, ale unikam ich z przyczyn oczywistych :D:D

Gość taka sobie pchła
moje dzienne menu w nalogowym transie to np. śniadanie - pączek plus kawa gorzka parzona (nie słodzę ;P ) obiad - kawa gorzka parzona i 2 prince polo lub 10 dag buławek między obiadem a 18:00 małe co nieco np. bounty, po 18:00 już nic takie transy mam bardzo często, w przerwach między nimi próbuje odzywiac się racjonalnie, ale mi to w ogóle nie wychodzi, chodzę wściekła jak osa, normalnie permanentny pms :(

Gość taka sobie pchła
pominę już fakt, że to co jem, nie ma żadnych wartości odżywczych, z jednej strony mam tę świadomośc, a z drugiej jak małe dziecko nie umiem się oprzec głupiemu cukierkowi :(

Gość dar 11 10
zelki ale raczej nie z haribo bo one oprocz sliczneg zapachu w ogole nie maja smaku... snickers kinder delice(chyba) z lodówki pychaaa cukierki nimm 2 marcepan galaretki w cukrze:)takie kolorowe w kształcie plasterków cytryny ,ale to juz raczej przezytek:) bułki maślane wrrrrrrrrrr:)

Gość caps lock 23
ciastka na wagę , rurki takie suche , zwierzaki, wafelki chałwowe...

Gość DianaH.
Marcepany i galaretki w czekoladzie :)

3 bit rafaello kinder czekolada :) te trzy uwielbiam, a tak poza tym to już niewiele lubię słodyczy :)

Gość snickersowa
snickers!

Gość polokioty
cukierki maczki:) irysy

Gość słodyczemojeżycie
1) Lion peanut 2) biała czekoalada z bąbelkami 3) Milka z nadzieniem truskawkowym

Lody czekoladowe z kawałkami czekolady -Grycan,wszelkie połączenie pomarańczy z czekoladą,najbardziej czekolade z nadzieniem własnie takim od Milki,nazywa sie chyba Gold.

Gość eweweee
ja lubie żelki z Haribo,ostatnio mnie wzieło na Skitlesy ,czekolade i rodzynki w czekoladzie...kurcze bardzo lubie słodycze:)

Gość rogejro
no widać widać z repertuaru hehe. ja od kilku dni jestem wyznawcą liona peanuta z orzeszkami. daje rade!

Gość akukuakuku
A ja zawsze i wszedzie zjem i nie pogardze zelkami akuku. Uwielbiam zielone - a tak wygladaja akuku.net