Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dar 11 10

JAKIE SŁODYCZE NAJBARDZIEJ LUBICIE?

Polecane posty

Gość koziołka
Najbardziej lubię lody czekoladowe, Bounty, M&M ale tylko czekoladowe, Milka amavel. Ale nie wiem co się ze mną porobiło bo od tygodnia nie jem słodyczy... Nie mam ochoty, a jestem przed okresem więc powinna być ze zdwojoną siłą.

Gość koziołka
I jeszcze pawełek orzechowy :)

Gość Lilka z Wrzosowiska
Milka jogurtowa truskawka Goplana Oryginalna (ta fioletowa, już ktoraś pani pisała o niej;) ) Milka wydała na lato taka limitowaną zielona, chyba limonka, ona strzelająca jest, dostałam z Niemiec, ale w PL nigdzie nie mogę jej dostać teraz:O a jest swietna Ogolnie to kocham czekolady, batony itp byleby z czekolada, jak mma cos kupic slodkiego to czesciej siegam po czeko Dobrze ogolnie ze nie tyje po slodyczach, bo tabliczke wzeram sama i to w bardzo krotkim czasie:O

Gość żelozwierz
Osatnio jednak sporo wydaje na czekolade ze skórka pomarańczy i do tego obowiazkowo codziennie zestaw żelków akuku tych akuku.net.

Gość jakas tam 33-latka
ja jestem totalnym slodyczo-holikiem.Uwielbiam wiselki:))) galaretke w czekoladzie ''jutrzenki'', czekolady lindta, ptasie mleczko, ''pawelki'', herbatniczki w czekoladzie...i pl slodycze sa najlepsze!!!!

Gość Kiauda
Najbardziej lubię owoce, nie mogę bez nich żyć i potrafię je jeść kilogramami, najlepsze te najsłodsze- banany, śliwki, gruszki, arbuzy, daktyle suszone:) Ale słodycze też od czasu do czasu lubię zjeść, moje ulubione to biała czekolada, ciastka francuskie z konfiturami, pączki, sernik, rogaliki drożdżowe i wafelki z masą śmietankową. Nie lubię za to ptasiego mleczka, gorzkiej czekolady, herbatników i cukierków z alkoholem:O

Gość mikolina554
nie wiem czy jestem jakaś dziwna ale zamiast słodyczy wole pistacje lub jakieś takie słone paluszki/krakersy ...:O źle ze mną?

Gość malinkowa3
Ja ma teraz taki etap na pożeranie dużych ilości Duplo. Uwielbiam te batoniki,a jeszcze lepiej smakują kiedy sa z lodówki i są takie twarde. Pyszne...

Gość pomyslmy////
prince polo :)

Ja jestem smakoszem wszelkiego rodzaju deserów. Bez nich po prostu nie mogę żyć. Najbardziej smakuje mi ostatnimi czasy creme brulee. Jadłam coś takiego w Le Scandale na Kazimierzu krakowskim i przyznam że od tego czasu po prostu przez cały czas bym jadła tylko coś takiego.

Creme Brulee jadłam najlepsze w Nowym Jorku kiedyś w jakiejś restauracji :P A tu w okolicach Krakowa to polecam restauracje Krakowskie Przedmieście w Zabierzowie gdzie dają najlepszą panna cottę

Gość mmmmipp
zwykłe wafelki śmietankowe i wertersy. nie lubię czekolady i batonów

ptasie mleczko-zwłaszcza milka czekolada NussBeiser baton-bajeczny michałki biała czekolada dumle to są faworyty, ale ogólnie lubie wszystkie:-)

Gość nocekairu
a ja kocham czekoladę. Mogłabym ją jeść pod każdą postacią i jako czekoladę na gorąco i w tabliczce i w cieście. Dosłownie pod każdą postacią. Ostatnio zakochałam się w czekoladowym ciastku, które można zjeść w Scandale Royal. Mówię wam coś pysznego malina i czekoladowy mus oblany chrupiącą czekoladą ;)

Gość ptasie mleczko wedla
to dziś totalna porażka-nie jadłam tego b długi czas,ostatnio dostałam i.....to dzisiejsze to chlam w porównaniu do tego sprzed kilku lat!spadli na psy smakuje jak najtańsze badziewie a kosztuje tyle co za markę! wstyd wedel!!!!!

Ja staram się nie jeść batonów, chipsów i słonych orzeszków, gdyż rujnują moją figurę. Natomiast raz na jakiś czas zajadam się sorbetami, zwłaszcza wtedy gdy jest ciepło. Najbardziej smakuje mi chyba ananasowy na przykład taki z Zielonej Budki. Ach! Te słodycze...

Gość wiecej grzechow nie pamietam:)
Schoko-Bons (Kinder) 3bit Eklerka Michałki Czekolady Milki (mleczna, biała, chrupki ryżowe).

Gość dgfhdfgh
WSZYSTKIE CiAsTA DOMOWE ..wQrwiaja mnie producenci laduja w to wszystko tony cukru i wszystko jest za slodkie szukam w slodyczach czegos zdrowego czyli orzechy sezam (chalwa MNIIAM) kakao itp

Gość ghrrrhhrr
mandarynki w puszce :P

Gość cotoktotowdepnawbloto
- Maltesers - M&M - pralinki Lindor i Ferrero Rocher - cukierki galaretki w czekoladzie (np Opolanki) - princessa delikatnie musnieta czekolada - pierniki w mlecznej czekoladzie z Biedronki - Petittki w czekoladzie - babolada i aero - kinder bueno i maxi king - zelki zlote miski i cola z haribbo - knopers - wafelki torcikowe kakaowe z Wedla - czekolada Milka z keksem i.amavel - kitkat - hit choco stix - batoniki musli z czekolada

wedel to najgorszy wyrob jaki jadlam milka jeszcze trzyma poziom ze slodyczy kocham lila starsy niestety mam po nich biegunki wafelki batoniki za bombonierkami nie przepadam ale raffaello i ferrero roche sa pyszne

Gość haleszbam
przede wszystkim bardzo smakują mi merci i cieszę się, że jest w polomarkecie promocja na nie teraz, w weekend zrobie sobie czekoladową ucztę :P

Ja też za ptasim mleczkiem przepadam, mogę zjeść całe opakowanie na raz bez żadnych wyrzutów sumienia. Inne jak wedlowskie już tak nie smakuje, niedawno kupiłam jakieś inne i zjadałam tylko kilka kostek, a wedlowskie całe wsuwam.

Gość stull
Biała czekolada to najgorszy syf - 100% tłuszczu i cukru - te wyroby nie powinny nazywać się czekoladami - bo tam czekolady nie ma ani grama. Najlepsze są kulki czekoladowe z orzechami laskowymi z Biedronki - pycha.

A propos Wedla to w ten weekend można załapać się na Noc Muzeów w fabryce. Jak ktoś jest ciekawy historii fabryki to jest okazja na zwiedzanie i poczęstunek w Sali historycznej

A propos Wedla to w ten weekend można załapać się na Noc Muzeów w Fabryce Wedla. Jak ktoś jest ciekawy historii fabryki to jest okazja na zwiedzanie i poczęstunek w Sali historycznej

Gość Mirrona
A czy ktoś z Was miał już okazję spróbować tych nowych wedlowskich ciasteczek Amerykanek? Ja szukałam u siebie, ale jeszcze nie było w sklepach :) Już mam na nie chrapkę:)