Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Jaaaaaaaaaaaaaa

Czy mogeę zajsc w ciaze gdy....

Polecane posty

Gość Jaaaaaaaaaaaaaa

W nocy z chlopakiem "baraszkowalismy" nie wiem czy to byl seks czy nie czy to byl wkoncu moj pierwszy raz? bo wozyl mi bez gumki bez zadnegoz abezpieczenia 2 razy i poruszal kilka razy ale sie nie spuscil ... to byl seks i moj perwszy raz? bo moj chlopak powiedzial ze nie.. poza tym mam drugi problem dotyczacy tego czy zaszlam w ciaze? bo mialam okres aczunajacy sie 2 konczacy przed wczoraj i tzn ze mialam dni nieplodne? czyli ze nie zaszlam? moj chlopak tak uwaza.. prosze o powazne odpowiedzi

Gość ale namieszalas nic z tego nie
wiadomo;/

Gość ona***
pokrecilas niezle, moze od poczatku?? i wyraznie

Gość Jaaaaaaaaaaaaaa
ok wiec pokolei.. mialam okres ktory zaczal sie 2 skonczyl sie 7wrzesnia... w nocy dzis moj chlopak wlozyl mi z dwa razy jego i poruszal troszke ale sie nie spuscil.. czy to jest seks? to byl moj puierwszy raz ikiedy wlozyl mi tam.. moj chlopak twierdzi ze to nie byl seks i nadal jestem dziewica.. drugie pytanie czy moglam zajsc w ciaze? bo moj chlopak twierdzi ze nie bo jego zdaniem mialam dni nieplodne .. ale ja si eboje pomozcie

Gość ona***
mysle ze starcilas dziewictwo, jesli przebil Ci blone

Gość Malutka_dziewczynka
Zapytaj pani od bilogii, ktora uczy cie w gimnazjum:)

dziewictw straciłaś, ale w ciąży raczej nie jesteś :) Aaa..dlatego, ze nie bylo dni płodnych, a nie bo od pierwszego razu się nie zachodzi :D

Gość Jaaaaaaaaaaaaaa
ale on caly nie wszedl podobno to on zrezygnowal powiedzial ze narazie nie... ale ja sie boje czy jestem w ciazy??? jest taka mozliwosc??? blagam pomozcie

Gość ona***
nie panikuj... przeciez nie masz zadnych objawow

Gość wenus z marsa
Mam pytanie do autorki tematu... Ile masz lat? nie wiesz co to sex???? Jesli facet wszedł w ciebie to znaczy,że własnie "do czegoś " doszło prawda???? A jesli on twierdzi,że wchodząc w ciebie do niczego nie doszło to w takim razie jak w jego mniemaniu wygląda stosunek??? Może obydwoje poczytajcie fachową literature albo co???

Gość Jaaaaaaaaaaaaaa
ja sie na tych dniach polodnych niepolodnych nie znam wiec mialam nieplodne tak?? uff jaka ulga.. poza tym juz nie jestem dziewica?:( tak wygladal moj pierwszy raz? ja tego nie uznaje za seks :( ... czyli ok dobrze nie musze sie obawiac ze jestem w ciazy

Gość Jaaaaaaaaaaaaaa
mam 19lat... on powiedzial ze to nie jest seks ze tylko dwa razy wlozyl i tyle ja mowilam ze to jest seks cociaz na to nie wygladalo.. on mowil ze jak sie spusci to dopiero.. ale niech mi powiedza doswiadczone dziewczyny!! czy moge zajsc??? i czy jestem dziewica? bo ja nic nie czulam zeby mi przerwal blone i nie leciala mi krew

Gość Malutka_dziewczynka
ja jestem pewna ze jestes w ciazy i powinnac zlozyc podanie o becikowe, poki jeszcze dają:)

Gość denisa85
Nie chcę Cię straszyć, ale wszytko jest możliwe. Na pewność niepłodnych dni możesz liczyć jeśli masz bardzo regularny okres. Poza tym nawet jeśli nie doszło do wytrysku, to wcześniej pojawia się wydzielina, w której też są plemniki (niby ślepaki) i błona dziewicza Cię przed nimi nie ochroni. Po prostu idź za parę dni do ginekologa, a wszystko się okarze.

Gość leć po postinor

Gość Jaaaaaaaaaaaaaa
wlasnie nie chodze do ginekologa boje sie :( ale chyba kupie test ciazowy ! jutro :( a jesli jestem w ciazy co mam robic? opodbno sa jakies tabletki aby usunac po 72godzinach czy cos takiego??

Gość jennyw
a przeopraszam twoj chlopak jest ginekologiem ze wie kiedy masz dni nie plodne?? ile masz lat?

Gość to już było
marna prowokacja znudzonego stoolejarza

Gość Jaaaaaaaaaaaaaa
blagam was!! to nie jest zadna prowoacja... !! pomozcie mi bo jedna mowi ze jestem w ciazy druga nie! ja juz nie wiem :( skoro mialam 2do7/8 wrzesnia okres to po okresie podobno odrazu nie mozna zajsc bo sa dni nieplodne..!! wiec jak to jest?? boje sie naprawde i wezcie to na powaznie ;(;(

Gość wedler
ja slyszlam od babki na bioli ze 4 dni przed i po okresie sa najplodniejsze dni

Gość Jaaaaaaaaaaaaaa
poza tym chłopak mówi ze to nie był sex, tylko dwa razy był we mnie. rozumiecie?????? A ja nie było sexu to raczej nie moge być w ciązy.

Gość wedler
kobieto dziecko.... byl W TOBIE byl w srodku to byl sex!!!!!! ty masz 5 lat czy co??

Gość Jaaaaaaaaaaaaaa
no przeciez żeby był sex to trzeba się spóscić i mieć orgazm. To chyba jasne, nie. No i trzeba wejśc więcej niż dwa razy.

Gość Jaaaaaaaaaaaaaa
do wedler, Ty chyba jesteś ciemna i nie wiesz jak sex wyglada.

Gość wedler
sex bez orgazmu czy bez spuszczenia nazywa sie przerywanym

Gość denisa85
Nie mogę w to uwierzyć, masz 19 lat i taką marną wiedzę. Poczytaj sobie choćby Wisłocką, owszem poradnik z lat 80., ale są w nim dokładne podstwowe informacje. Co do tych tabletek, które trzeba wziąść w ciągu 72 godzin, to tylko ginekolog może Ci przepisać. I nie rozumiem, dlaczego boisz się ginekologa, to w końcu tylko lekarz. Nie dziw się, ale tutaj nikt Ci nie powie czy jesteś w cąży, czy nie. A z tymi niepłodnymi dniami to bywa różnie i lepiej liczyć na inne zabezpieczenia.

Gość Malutka_dziewczynka
spytaj chlopaka po ilu ruchach zaczyna sie seks (powiedzmy ze to jest ruch n-ty) i pozniej gdy bedzie miedzy ruchem (n-1) a ruchem n-tym niech po prostu wyjdzie i wtedy nadal bedziesz dziewica i nadal nie bedziesz w ciazy:) To lepsze niz gumka czy tabletki:)

Gość to nie był sex
ja tez tak miałam kilka razy i nie uważam żeby to był sex, a mam tez tyle lat co Ty

Gość wedler
Malutka_dziewczynka brawo:)