Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość burak buraczany

Żaden facet nie chce miec dzieci uzmyslowcie to sobie.

Polecane posty

Gość buraku drobna sugestia
koleś, ty ni w ząb nie rozumiesz moich wpisów :D Ja nie bronię kobiet, tylko wytykam absurdalność, nielogiczność i nieadekwatność Twojego sposobu myślenia. Naprawdę jesteś takim młotkiem, czy to taki twój podstępny chwyt erystyczny? :D

Gość branta
Buraku, a ja się z Tobą zgodzę. Dzięki że potwierdziłeś mi to, co dawno przypuszczałam. Jestem dość atrakcyjna więc nie narzekam na brak powodzenia wśród mężczyzn, co nie oznacza że nie mam też wielu koleżanek. Zauważyłam też, że wy faceci wybieracie sobie nie bez powodu na bliższe przyjaciółki babki, które są całkiem-całkiem :) (macie nadzieje że z tej "przyjaźni" coś wyniknie). I nie są to moje wymysły, tylko przemyślenia po różnych eksperymentach - dziwiło mnie zawsze czemu kilka moich koleżanek, które może i nie są jakoś specjalnie atrakcyjne fizycznie, prawie lub wcale nie maja bliższych kolegów. Jeszcze bardziej zaskakujące było, gdy ja swoich przyjaciół (którzy utrzymywali że liczy się dla nich głownie charakter itp.) próbowałam zakumplować z tymi koleżankami... Mimo że to są bardzo inteligentne i symaptyczne dziewczyny, to oni jakoś nie byli zaintersowani bliższą przyjaźnią... A seks z ładną przyjaciółką to całkiem fajna rzecz - prawie jak w związku, ale jednak bez zobowiązań.

Gość taaaa
no tak, ale chyba jest różnica między tym, że seks jest bardzo ważnym elementem życia facetów, a stwierdzeniem, że żaden facet nie chce mieć dzieci i że jedynym, co może skłonić kobiety do seksu jest wciskanie im kitów o pragnieniu ojcostwa...

Gość do taaaa
a dlaczego niby seks jest bardzo waznym elementem życia facetów, hehe. co to bez seksu facet sie obejsc nie moze czy jak

Gość cebulka złocista
Ja tam z moim czosneczkiem bzykamy sie w gumce i jeszcze nie chcemy krzyzowki robic w Polsce :D

Gość burak buraczany
Mamy te pieprzone hormony i one robia z nas idiotow, tzn na poczatku nie kumamy czaczy dlaczego nas pociagacie tylko jak durne barany sie za Wami uganiamy. Inaczej postrzegamy swiat. Dla nas tylko liczy sie sex, dymanko, ruchanko, jebanko i sa inne jeszcze okreslenia. Wy szukacie sobie ojcow Waszych dzieci. My szukamy zaspokojenia naszych potrzeb. Sperma kieruje naszymi postawami. My a odnosze sie do znacznej czescio moich kolegow w wyszym poziomie rozumowania i postrzegania kobiet musimy sie zachowywac tak jak Wy oczekujecie. Czesto wymieniam z kumplami swoje przemyslenia i tak wlasnie oni znajduja sobie mlode naiwne laski do dymanka.

Gość burak buraczany
Nigdy Was nie zrozumiem i jestem tego swiadomy ale tak jak faceci jestescie czesciowo przewidywalne. Zakumalem juz duzo w sensie domyslania sie. Zwracam duza uwage na Wasze gesty, miny, slowa. Domyslam sie co powinienem powiec lub zrobic w danym momencie. Nie wiem zawsze czy dobrze trafiam z odczuciem wiec draze do skutku temat az wpadne. Lubie zauwazac rzeczy ktore chcezcie zeby facet zauwazal. Mam w tym swietna zabawe.

Gość taaaa
"a dlaczego niby seks jest bardzo waznym elementem życia facetów, hehe. co to bez seksu facet sie obejsc nie moze czy jak" nie bardzo rozumiem co za pytanie, bo chyba to ze seks ogólnie jest dosyć istotnym elementem życia nie jest jakaś tajemnica, co wcale nie oznacza ze nie mozna sie bez niego obejsc i nie wszystko musi się wokół niego kręcić... w każym razie mój komentarz był do komentarza nieco wyżej, gdzie ktoś przyznawał burakowi racje opowiadając o zainteresowaniu facetów ładnymi koleżankami, burak natomiast twierdzi ze dla wszystkich facetow liczy sie tylko seks i ze absolutnie zaden facet nie chce miec dzieci...

Gość hanna barbera
to moze mi wytlumaczysz dlaczego moj facete namawia mnie na dziecko, choc ja nie chce? moze sie bzykac bez konsekwencji, a jednak chce wziac na siebie odpowiedzialnosc.

Gość taaaa
hanna barbera -> mam dokładnie tak samo, więc chyba o czymś to świadczy

Gość ludzie po co rozmawiacie
z idiotą?? Czy jak ktoś na ulicy zaczyna krzyczeć, że WSZYSTKIE kobiety to dziwki, to tez usiłujecie go przekonywać, że nie ma racji ? :o

Gość burak buraczany
Kochane Kobietki! Rozejrzyjcie sie wkolo i popatrzcie: Ile macie znajomych kolezanek gdzie facet obiecywal zlote gory. Ile razy slyszalyscie ta historie ze nosil na rekach zone, kochanke, dziewczyne jak byla w ciazy. I ile tych kochajacych przyszlych tatusiow dzisiaj zwinelo manatki i pognalo gdzie pieprz rosnie i maja nadzieje ze fundusz alimentacyjny ich tak latwo nie namierzy!!!

Gość hanna barbera
sa wyrodni ojcowie i sa wyrodne matki, ale to nie znaczy, ze nie ma dobrych ojcow ani matek. chyba twoj ojciec ma cie w dupie, ze snujesz takie teorie.

Gość burak buraczany
Rola faceta jest pykniecie laski i zrobienie sobie dobrze. Pewnie wydzielacie zwiazki przez ktore facet glupieje i zaczyna dzialac irracjonalnie. Po klusowaniu zniknalby z checia i przepadl jak kamien w wode jakby dowiedzial sie ze zaskoczylyscie. I tyle i koniec ;-)

Gość burak buraczany
Co ma do tego rola ojca! c zesc po prostu ze strachu (zreszta naturalnym objawem) przed odowiedzialnoscia wialaby jak najdalej od Was. Ale czesc jest zesrana do tego stopnia ze boi sie konsekwencji materialnych, prawnych, moralnych i zostaje z Wami by wychowac potomstwo Tralalalala

Gość jesteś obrzydliwy
mam nadzieję, że nie jedna wyrucha cię jak szmatę idioto

Gość jesteś obrzydliwy
masz żal, bo żadna cię nie chce tak na serio, jebako i tylko takim gadaniem się asekurujesz, żeby nie bolało

Gość jesteś obrzydliwy
to samo w życiu dostaniesz, co sam dajesz :D

Gość burak buraczany
jesteś obrzydliwy - dzieki za komplement mam nadzieje ze podnioslem Ci cisnienie. Zreszta lepiej przezyjesz orgazm jezeli wogole kiedykolwiek go mialas ;-) Nie wiem o co wam chodzi jestem tylko pilnym uczniem :-) I oby jak najwiecej mnie wyruchalo czego i sobie i takim jak ja zycze!!

Gość jak sie dba
teraz nazwałes się "burak".......wreszcie trafnie::D :D Pytanie tylko kto cie upowaznił do reprezentowanie wszystkich mężczyzn......jesteś sumieniem narodu????????.Czy głupie tematy dotyczące obrażania kobiet ci sie skończyły? Czy ktos może ci pomóc?????

Gość burak buraczany
A znacie przypadki z zycia jak facet swietuje porod zony?? Przewaznie sie upija w trupa. Jak myslicie dlaczego?? Pewnie ze szczescia?? Pewnie troche tak a po czesci dlatego ze sie kurewsko boi odpowiedzialnosci i obowiazkow z tym wynikajacych. Jest zesrany na maxa.

Gość taaaa
ale buraczku - znawco psychiki wszyyystkich facetów - czemu nei odpowiesz na pytanie hanna barbera?czemu w takim razie facet namawia ja na dziecko, skoro ona nie chce i seksu mu nie odmawia?

Gość jak sie dba
ooooooooo.to musieli mieć ubaw na porodówce.........gdy zesrałes sie na maxa:D :D :D ...........

Gość kiedys podsluchalam
jak moj maz i jego kumple przy piwku dobra godzine gadali o swoich dziciakach,kazdy dumny jak paw, kazde najgenialniejsze pod kazdym wzgledem. W pracy tez wszyscy faceci ( a to typowo meski zespol) wzajemnie wiedza o swoich dzieciach wszystko, faceci sa dokladnie tak samo sajbnieci na temat swoich poccich jak jkobiety.Oprocz patologicznych przypadkow, ktore maja wszystko w d.

Gość jesteś obrzydliwy
nie będzie miał kto wam rodzić dzieci bo kto chce rodzić debilom :D

w takim razie wniosek jest jeden,nie ma milosci!!! i tutaj TYLKO odnosze sie do zwiazkow,dlugoletnich,...no bo jak ty burak mowisz ze wy tylko ruchanko,to czemu wy mezczyzni siedzicie w zwiazkach?????????????????????

Gość jesteś obrzydliwy
kobieta bardzo dokłądnie wybiera faceta na ojca to ty chyba nie masz szans

Gość jak sie dba
dobrze byłoby gdyby ten psychol nie miał dzieci.......wyobrażacie sobie kilku psychicznych w jednym domu,.........walacych w klawiaturę...i obrażajacych swoja matke......... . TY........no własnie a mamusi powiedziałes że głupia była że nie udusiła cie w kołysce.......??????????

Gość burak buraczany
Czekaj czekaj. Czemu facet jej facet chce dziecka czy czemu tak mowi?? raczej mowi niz chce Mowi bo ona chce to wlasnie uslyszec. A ze go nic to nie kosztuje to sie powtarza i jej leci litanie z koksem. Ona podjarana i gdzies w przyszlosci planujaca dziecko. On szczesliwy bo dymanko pewne i na dluzszy czas. A to drugie z tymi kolegami co sie chwala No bo dobrze jak laska slyszy ze on taki dobry tatus. Wtedy taka napalona laska jak bedzie chciala potomstwo to moze i ktoregios z tych faci weezmie za kandydata. Wkoncu sprawdzony. Ma dziecko zdrowe ladne. Moze i mi takjie sprawi. A facet ma nadzieje ze laska na to poleci i nawija makaro na uszy. Stary bajer wyrywac lachony na dziecko