Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość loolika

JAKI TYP URODY PODOBA WAM SIE NAJBARDZIEJ?

Polecane posty

Gość loolika

mój typ to taka uroda anielska;) jasne włosy (najlepiej fale) jasnobłękitne oczy alabastrowa cera smukła sylwetka

Gość czyli generalnie
mdła :)

Gość a mój typ to
NATURALNE długie ciemne włosy, NATURALNA ciemna karnacja, ale bez przesady i zielone oczy tylko po co Ci to?

Gość nieozdrowieniec
a moj troche inny:jasne wloski,zielone oczka,opalona skora,zgrabna sylwetka;)

Gość fggf
a moj tym brązowe kręcone włosy... hmm karnacja sniada ale nie ciemna ... brazowe oczy.... w zadnym wypadku nie toleruje piegow ani czerwonej twarzy heheh sylwetka zgrabna szczupla ale nie wychudzona... niecierpie kobiet ktorym wystaja kosci... podoba mi sie szczupla ale okragla sylwetka... no i wysokie dziewczyny... bo sama jestem niska

Gość a ja zawsze marzylam
by być ognistowłosa pięknością;) długie, falowane rude włosy...migdałowe zielone oczy! pełne czerwone usta i jasna cera (bez piegów)

Gość śniada i ciemna karnacja
to to samo

Gość a mnie
brązowe proste albo falowane włosy, ciemna karnacja, czarne oczy i piegi(nie na całej twarzy ale na nosie i wysoko na policzkach)

Gość łeeeeee
Taki jak Twój, bo sama tak wyglądam ;) wiem, że faceci na to lecą :P ale podoba mi się też bardzo, ciemne włosy z ciemną karnacją i czarnymi oczkami, tylko że bez ładnej twarzy to raczej nie.

Gość podobaja mi sie blondynki
z brazowymi lub czarnymi oczami i brunetki z zielonymi :)

Gość Rudra_
Jasna cera, piegi, jasne, słomkowe włosy, błękitne oczy, usta w kształcie serca, jasne brwi i rzęsy. Miodzio

Gość ona jest piekna
1. ciemne włosy, ciemna karnacja, czarne oczy, szczupła sylwetka 2. typ jak keira knightley -nic dodać nic ujać

Duże usta, ładna cera, czarne długie włosy, duże oczy- coś w stylu Adriany Limy. Podoba mi się nieco wulgarny typ urody. Dlatego podoba mi się Iza Mika (w TzG tańczyła z Milowiczem). Zdecydowanie ciemny typ urody, ciemna karnacja. Sama jestem brunetką, ale do mojego ideału mi daleko. Blondynki i rude w ogóle mi się nie podobają.

Gość taaaa jak Keira Knightley
ma CIEMNĄ karnację to ja jestem święta:O

Gość klops111
mi podobają się blondynki z zielonymi i orzechowymi oczami, albo brunetki lub szatynki z niebieskimi, to takie niespotykane, dlatego takie piękne ;D

Gość baś.
niebieskookie szatynki to nie rzadkosc - oto i ja! ich przedstawicielka ;p

Gość sdafkadad
wlosy rude, albo zloty blond,krecone troche piegow na srednio ciemnej karnacji i niebieskie albo zielone oczy:) taki typ mi sie najbardziej podoba i tak sie sklada, ze tak wygladam:)

Gość ona jest piekna
napisałam wyraźnie punkt1. oraz 2. to znaczy że mam dwa typy urody ktore mi sie podobaja... Poza tym skoro wiesz jak wyglada keira to powinnaś się domyśleć, że te punkty są oddzielnie... Naprawde niektórzy ludzie sa tacy niedomyślni...że aż brak mi słów

Gość to ja to ja to ja
Wlosy cekoladowy braz, cera jasna,ale ze zlotym odcieniem, ciemna oprawa oczu, oczy ciemnoniebieskie ze zlota obwodka zrenicy:D

Gość Latynos xD
Hmm.. A wiec tak 1. Ciemnowłose ewentualnie jasno blondynki o wyrażnych niebieskich oczkach ;) 2. Brązowookie , coś typ Latynoski ;D Mrrr.. ;)) 3. Rudowłose, niebieskie wyraziste oczy! ;D Najbardziej jednak too coś w stylu Latynoski o falowanych długich włosach i duuużych wyrażnych brązowych oczkach ;)) Podpisano Latynos... ;D :))