Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Agutka30

0,5 kg dziennie... ostro!!!

Polecane posty

Gość ladnie Ci poszlo
Śmiechotka ciekawa->2,5kg w trzy dni to super;)

witam cieplutko;) a ja sama nie wiem jak to sie dzieje że chudnę bo zwykle dieta kojarzy mi się z głodem... a tu nic takiego nie występuję... jem poprostu mało i tak do 16. od jutra odstawiam pieczywo bo niby miaąłm juz odstawiać a tak gdzieś mi wpadła w rece drożdżówka i się rozpędziłąm;/ damy radę;) a na jakiej jesteś diecie? ćwiczysz?

prawda... hehe;DDD jestem z siebie dumna;) choć wiem że to jedynie woda... apropo... czas się napić;)

Gość ona zapatrzona
jestem na 1000 kcal, czasem nie zjadam tyle ale za to bardzo duzo pije. Pozdrawiam Ps. myśle o 3 dniowej.

Gość ajl
polecam 3 dniową

ja sobie powiedziałąm; zadnej diety cud!! moja współlokatorka schudła 9 na kopenhaskiej i juz jej 4wróciły;/ także to bez sensu... ja już dziś rano ćwiczyłam całe 30minut;DD a zaraz idę pobiegać... myślę sobie ze jak dobrze pójdzie to wrócę do wagi sprzed wakacji (62kg) do przyszłego tygodnia

a ja mogę się dołączyc?? również jak najszybciej chciałabym zgubic tak z 10kg:) ale jest to strasznie trudne dla mnie:( gdyz po oststniej diecie jojo mnie dopadło i po tym znacznie gorzej sie czuje i mam napady jedzenia:(

Gość ona zapatrzona
ajl- ile schudlas na 3 dniowej? (przez 3 dni ;))

Gość tu sie zgodze
dziewczyny ,a co jecie w ramach tych 500 kcal,prosze o propozycje menu

Gość tu sie zgodze
Smiechotko co jadasz do 16 tej ? a co potem ?gratuluje samozaparcia

Gość Zaciekawionaaaaaa
Czesc wszystkim:) szczerze mowiac nie popieram tego co robicie, bo wiem ze sie nie uda.... moze schudniecie pare kg ale duzo przytyjecie, ale czlowiek uczy sie na bledach:) Ja tez jestem na diecie wazylam 69 teraz waze 65,a mam zamiar jakies 52:) mam 166cm Polece wam skoro juz sie odchudzacie, jedzcie 5 posilkow dziennie co 3 godziny, najlepiej codziennie o tych samych porach, i jedzcie duzo wazyw mrozonych ,bo maja bardzo malo kcal , wiec sie nimi najecie:) poza tym polecam siemienie lniane, otreby pszenne oraz platki owsiane (np z jogurtem naturalnym jak najmniej kalorycznym na sniadanie) poza tym polecam wam przyjmowanie zelaza, poczujecie sie po nim lepiej:) podczas ostrych diet duzo sie go traci Pozdrawiam i zycze powodzenia,bede zagladac zeby sprawdzic jak wam idzie:) Ja dalam sobie czas na osiagniecie 52 kg do marca:) wiec mam sporo czasu.....

Gość ciekawaaaaaaa
w ramach 500 kcal?? np sniadanie: jogurt naturalny (jak naj mniej kaloryczny) + 2 lyzki otrebow+2lyzki platkow owsianych i 1 lyzka siemienia lnianego II sniadanie jablko obiad: 3/4 woreczka ciemnego ryzu lun kaszy i pol tabliczki mrozonego szpinaku lub garsc mrozonych warzyw Kolejny posilek : np tunczyk z puszki w sosie wlasnym kolacja 3 marchewki w miedzy czasie koniecznie 2 litry wody:) najlepiej jedz posilki co 3 godziny i codziennie o tej samej godzinie u mnie to wyglada tak 6,9,12,15,18 i tak codziennie

Gość jestem na ...

Gość jestem na ...
Cześć dziewczyny mam coś dla was :) mianowicie APTRIM cudowne tabletki :) sama brałam i w 3 dni schudłam 2 kg...teraz znowu biore (od wtorku ) i zobaczymy jak to bedzie :P cale opakowanie kosztuje 42 zl ale mozna kupic na sztuki tzn na listki za jeden listek zapłacicie ok 7 zl ten listek wystarczy wam na 2 i poł dnia. kapsułki biezemy rano przed sniadaniem (2 kapsułki) i wieczorkiem tak z godzinke po kolacji rowniez 2 kapsułki.po nich wogóle nie odczuwam głodu poprostu sie zmuszam zeby cos zjesc no bo przeciez tak nie mozna zeby nic nie jesc ....jem normalnie np. śniadanie-bułka zwykła z zółtym serem i pomidorem II śniadanie jaks owoc obiad to co mama ugotuje :P kolacja jakies musli kanapka albo cuś takiego i to tyle :) jest tylko jedna wada...nie mozna pić kawy i alkoholu...ja wypiłam kawe...tragedia bylo mi9 tak słabo ze szok myslałam ze zaraz zemdleje serducho mi tak pikało ze myslalam ze mi wyskoczy zaraz...ale pomimo tego aptrim sa super i naprawde gorąco polecam :)

proszę się tu pode mnie nie podszywać;) otóż tak... jem noramlnie ale nie łącze potraw... mięso jem tylko gotowane. jem jakies suchary, owoce serki itp... w rozsądnych ilościach... ale nie odmawiam sobie raczej niczego konkretnego... nawet jakąś czekoladkę ostatnio zjadłam;) tylko wszystko max do 16... potem tylko woda/kawa/owoce/orzechy... no i ćwiczę... dziś dużo biegałąm, nawet pedometr zakupiłam;) i przebiegłam 5km;D czuję że jutro będą zakwasy

witaj;) ja to teraz jestem na kopenhaskiej;) postanowiłam przyspeieszyć efekty odchudzania hehe;) i mam nadzieję że tak chociaż te 0,5kg dziennie będę chudła;) życze powodzenia

Gość uuuuuuuupppppppppppp

Gość podnoszepodnosze
i jak wam idzie?

Gość gratuluje
ubytku rozumu ;] Jedyne co zrzucisz na takiej diecie to woda, a nie tłuszcz! A co za tym idzie efekt jo-jo murowany, trochę rozwagi ...

Gość
Śmiechotka Ciekawa... jesteś tam ? Jestem ciekawa Twoich efektów.. bo minęły już.. 2,5 roku :D?

Gość perelkabiaalaa
Ostro, ostro się zabieracie za odchudzanie :) Ja mam już plan: na schudnięcie mam 45 dni, muszę schudnąć 11 kg. Jestem na diecie 300 kcal, jem tylko grejpfruty i jabłka, piję wodę, zieloną herbatę. Obliczyłam, że muszę codziennie chudnąć około 25 dag, aby się udało. Dlatego muszę spaić to co zjadłam i tą nadwyżkę 25 dag - skaczę 1500 podskoków na skakance, 2000 tysiące, zależy od dnia. Waże 62/160 . Powinnam 51 (policzyłam, kalkulator idealnej wagi w guglu znajdizecie). Trzymać za mnie kciuki :) Jak będzie cieplej będzie codziennie rower.

Gość zleeee
Nie chce nic mówić, ale źle wszyscy robicie;] Nie powinnieście jeść 300 kcal dziennie ttylko 1000-1400. Potem zabaczycie efekty waszej głodówki jak wam to wszystko wróci, bo organizm nie edzie przerabiał większych ilości... ja chudne pol kilo na dzien ;] a jem 1600 kcal dziennie

Gość inka2347
ja 26 lipca wyjezdzam nad morze i waze 75kg chcem przez te 12 dni schudnac jakies 5kg nie wiem czy sie uda ale sprobuje.Moja metoda picje tylko actimela i activi i wody mineralnej smakowej zywiec zdrój. zobaczymy jakie beda tego efekty.dzis pierwszy dzien a potem 3 dni bede w pracy wiec o jedzeniu myslec nie bede.

Gość sakdjhbv
halo jest ktos?

Gość Raqfal
Jejku dziewuchy co wy tu wypisujecie. Poza Zaciekawioną to nie przeczytałem tu nic mądrego. Dla wszystkich chcących schudnąć 10 ba 15 kg w miesiąc polecam dekapitację własnego ciała. Pierwszego dnia można odciąć dłoń -0,5kg drugiego np za łokciem -1,5kg trzeciego za ramieniem -2kg i tak do osiągnięcia wymarzonej wagi. Gwarantuję ze efekt jojo przy tej metodzie nie powróci choćby z racji pozbawienia się rąk i trudności z przyjmowaniem pokarmów. Takie wagi miesięczne są jak najbardziej do osiągnięcia ale przez ludzi ważących po 150kg przy waszym wzroście. Nie oszukujmy się. Ważąc 65kg nie zrzucicie zdrowo 10kg w miesiąc. Przy mojej metodzie można schudnąć nawet w jeden dzień :d pozdrawiam wszystkich chcących się odwodnić i zagłodzić na tym forum.

Gość tak jest to możliwe
Dnia 10.09.2007 o 23:12, Agutka30 napisał:

Zakładam swój własny temat bo jak tylko gdzieś się przyłączam to topik upada... ja nie wiem co jest;DDD postanowiłam schudnąć i to dosyć drastycznie... ważę 68kg a mam jakieś 165cm wzrostu. postanowiłam że w miesiąc zrzucę 10kg... też sobie wymyśliłam;DDD w każdym razie wystartowałam ostro. Dziś była głodówka i senes... ojoj ale mnie przeczyściło;DD a od jutra max 500kcal... chciałabym chudnąć 0,5kg dziennie. Czy to możliwe?