Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość marta olsztyn

Dziwne zachowanie mojego chłopaka

Polecane posty

Gość marta olsztyn

Ostatnio podczas seksu mój chłopak powiedział, że chce żebym na niego nasiusiała. Oczywiscie nie zgodziłam się. Nadal go kocham, ale ta sprawa wciąż za mną chodzi... czy on nie jest aby zboczeńcem?

Gość Gang z Plutona
nie martw się, marto w XXI wieku to zupełnie normalne zachowanie seksualne jeśli naprawdę go kochasz i nie uważasz się za pruderyjną cnotkę to nasiusiaj na niego a potem pozwól nasiusiać na siebie myślę, że Twój chłopak zna się na rzeczy i wkrótce pójdziecie dalej w sztuce miłosnej... na wszelki wypadek - aby się osłuchać z terminologią - kup sobie płytę z przebojami Scatmana. :-)

Gość marta olsztyn
No ale to już mu stara dobra klasyczna kupa na klatę nie wystarcza? Szczać mam na niego? Przecież to obrzydliwe:(

Gość to ja pozdro600
lubie sie podszywac w temacie o kupie:)

Gość to ja pozdro600
świetnie też obciągam z wypluciem:O

Gość raczeeeej nieee
zboczencem racaej nie jest, ale jak sie zgodzisz to przygotuj sie od razu na ostrzejsze zabawy :)

Gość marta olsztyn
Oczywiście, że się nie zdecyduję, bo to nie jest seks tylko jakieś dziwne fanaberie - a ja nie mam na takie coś ochoty. Chciałam się tylko dowiedzieć czy to jest jakaś duża odchyłka bo zaczynam sie mojego chłopaka bać :)

jeden z moich bylych czesto prosil abym mu wlozyla moj palec do jego tylka! nigdy mu tego nie zrobilam bo cholernie sie brzydzilam......to bylo pare lat temu, do dzis zastanawiam sie czy inni faceci tez tak lubia.przypuszczam ze nie....

Gość Alex Kingdom
to zwykły pissing jak dziewczyno tego nie zrobisz to cos z toba nie wporządku.

Gość Alex Kingdom
ja zmusiłem moją dziewczynę, żeby nasrała mi do buzi i tez nie uwazam sie za odchylenca :)