Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość erghrefcrhehg

BeZ MAJTEK

Polecane posty

Gość erghrefcrhehg

ile jest dziewczyn które mogą chodzic bez majtek? ja nie moge,mam obfite soczki,nie wyobrazam sobie zeby zalozyc np spodnice i nie zalozyc majtek, albo zalozyc spodnie,to juz porazka bo czesto sie zdarza ze spodnie ocieraja moja piczke i robie sie mokra nieswiadomie....czy jest wiecej takich dziewczyn??

Gość o jezu..
pewnie, cale mnostwo, ze mnie sie tak leje ze pieluchy musze nosic bo inaczej to bym cale miasto zatopila

Gość a co ciebie to obchodzi kto
kto i dlaczego nosi majty

Gość rudsza ruda
podobno britnej spirs chodzi bez majtek - jej sie pytaj ;)

orezadka nie to, zebym byla uprzedzona do ludzi uzywajacych ciagle zdrobnien, ale Ty dzialasz mi swoja infantylnoscia na uzebienie. idz sluzyc swojemu panu a nie draznij tutaj ludzi

Gość oranżadka weź no skasuj
chociaż 50% stopki bo się cięzko ciebie przewija :O

Gość oranżadka weź no skasuj
chociaż 50% stopki bo się cięzko ciebie przewija :O

sippelsweg Ty tez jesteś urocza misiaczku 👄 Jak sie komus nie podoba niechaj nie czyta moich przemyśleń i wypowiedzi. 🌻 🖐️

ja w ogole jestem urocza, na kazdy sposób. ale wez mnie nie kochaj bo na sama mysl mi sie rzygac chce :o idz stad i nie draznij ludzi. albo zostan. ale sie nie wypowiadaj 🖐️

orazadka, moze i jestem urocza, ale nie zycze sobie takiego spoufalania ze mna i nazywania mnie misiaczkiem, nie jestem Twoja kolezanka. i mam prawo sie wypowiedziec jesli Twoje wypowiedzi sa meczace i przeslodzone. a z innej strony to bys sie zastosowala do niektorych rad w Twojej stopce, np, ze jak masz powiedziec cos niemadrego to lepiej milcz...

rozweselił mnie oranżadka swoją stopką, a konkretnie: \"Nie każda róża to kwiat...a róża wiatrów..???\" bez sensu to zdanie zupełnie :D

jedenasta Całuski dla nerwicówki, żal mi Cie...masz zapewne jakiś problemiki ale łebeczek do góry, będzie dobrze, całuje... :)

jakie przemyslenia? przypominam ze słowo przemyslenia pochodzi od slowa myslec. Co w twoim przypadku raczej nie wchodzi w gre 🖐️

jaka złota myśl? ta o róży? jest pozbawiona logiki - logicznie byłoby \"Każda róża to kwiat...a róża wiatrów..???\" kiepsko to świadczy o tym co uważasz za złote

Gość erghrefcrhehg
ej wroccie do tematu topiku:D

Zazdroscicie mi mojej długaśnej stopeńki, długość której rekompensuje mi braki w uzębieniu i zdezelowane życie erotyczne z moim mężusiem-impotencikiem.

Gość te polokokta
tfu - oranzadka.....ty to slawniutenka jestes, ze ho ho.

dziewczynalat20, wszystko jest dopuszczalne, ale jak ktos naduzywa zdrobnien i ma podejscie do zycia sluzacej pana to wybacz ale nikt nie bedzie szanowal takiej osoby.