Skocz do zawartoล›ci
Szukaj w
  • Wiฤ™cej opcji...
Znajdลบ wyniki, ktรณre zawierajฤ…...
Szukaj wynikรณw w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie moลผna dodawaฤ‡ nowych odpowiedzi.

Goล›ฤ‡ Kafeteria_uzaleลผnia

KAFETERIA UZALEลปNIA !!!

Polecane posty

Goล›ฤ‡
troche wam tu nasmiece ;) ๐ŸŒป๐ŸŒป๐ŸŒป๐ŸŒป๐ŸŒป๐ŸŒป๐ŸŒป๐ŸŒป๐ŸŒป๐ŸŒป๐ŸŒป๐ŸŒป๐ŸŒป๐ŸŒป๐ŸŒป๐ŸŒป๐ŸŒป๐ŸŒป๐ŸŒป๐ŸŒป ๐ŸŒป๐ŸŒป๐ŸŒป๐ŸŒป๐Ÿ˜๐Ÿ˜๐ŸŒป๐ŸŒป๐ŸŒป๐ŸŒป๐ŸŒป๐ŸŒป๐ŸŒป๐ŸŒป๐ŸŒป๐ŸŒป๐ŸŒป๐ŸŒป๐ŸŒป๐ŸŒป ๐ŸŒป๐ŸŒป๐ŸŒป๐Ÿ˜๐ŸŒป๐ŸŒป๐Ÿ˜๐ŸŒป๐ŸŒป๐ŸŒป๐ŸŒป๐ŸŒป๐ŸŒป๐ŸŒป๐ŸŒป๐ŸŒป๐ŸŒป๐ŸŒป๐ŸŒป๐ŸŒป ๐ŸŒป๐ŸŒป๐ŸŒป๐Ÿ˜๐ŸŒป๐ŸŒป๐Ÿ˜๐Ÿ˜๐Ÿ˜๐ŸŒป๐ŸŒป๐ŸŒป๐ŸŒป๐ŸŒป๐ŸŒป๐ŸŒป๐ŸŒป๐ŸŒป๐ŸŒป๐ŸŒป ๐ŸŒป๐ŸŒป๐Ÿ˜๐Ÿ˜๐Ÿ˜๐Ÿ˜๐Ÿ˜๐ŸŒป๐ŸŒป๐Ÿ˜๐ŸŒป๐ŸŒป๐ŸŒป๐ŸŒป๐ŸŒป๐ŸŒป๐ŸŒป๐ŸŒป๐ŸŒป๐ŸŒป ๐ŸŒป๐Ÿ˜๐ŸŒป๐ŸŒป๐Ÿ˜๐Ÿ˜ด๐Ÿ˜๐ŸŒป๐ŸŒป๐Ÿ˜๐ŸŒป๐ŸŒป๐ŸŒป๐ŸŒป๐ŸŒป๐ŸŒป๐ŸŒป๐ŸŒป๐ŸŒป๐ŸŒป ๐ŸŒป๐Ÿ˜๐ŸŒป๐ŸŒป๐Ÿ˜๐Ÿ˜๐Ÿ˜๐Ÿ˜๐Ÿ˜๐Ÿ˜๐ŸŒป๐ŸŒป๐ŸŒป๐ŸŒป๐ŸŒป๐ŸŒป๐ŸŒป๐ŸŒป๐ŸŒป๐ŸŒป ๐ŸŒป๐ŸŒป๐Ÿ˜๐Ÿ˜๐Ÿ˜๐ŸŒป๐ŸŒป๐Ÿ˜๐ŸŒป๐ŸŒป๐Ÿ˜๐ŸŒป๐ŸŒป๐ŸŒป๐ŸŒป๐ŸŒป๐ŸŒป๐Ÿ˜๐ŸŒป๐ŸŒป ๐ŸŒป๐ŸŒป๐ŸŒป๐ŸŒป๐Ÿ˜๐ŸŒป๐ŸŒป๐Ÿ˜๐ŸŒป๐ŸŒป๐ŸŒป๐Ÿ˜๐ŸŒป๐ŸŒป๐ŸŒป๐ŸŒป๐Ÿ˜๐Ÿ˜๐ŸŒป๐ŸŒป ๐ŸŒป๐ŸŒป๐ŸŒป๐ŸŒป๐ŸŒป๐Ÿ˜๐Ÿ˜๐ŸŒป๐ŸŒป๐ŸŒป๐ŸŒป๐Ÿ˜๐ŸŒป๐ŸŒป๐ŸŒป๐Ÿ˜๐ŸŒป๐Ÿ˜๐ŸŒป๐ŸŒป ๐ŸŒป๐ŸŒป๐ŸŒป๐ŸŒป๐ŸŒป๐ŸŒป๐ŸŒป๐ŸŒป๐ŸŒป๐ŸŒป๐ŸŒป๐Ÿ˜๐ŸŒป๐ŸŒป๐Ÿ˜๐ŸŒป๐ŸŒป๐Ÿ˜๐ŸŒป๐ŸŒป ๐ŸŒป๐ŸŒป๐ŸŒป๐ŸŒป๐ŸŒป๐ŸŒป๐ŸŒป๐ŸŒป๐ŸŒป๐ŸŒป๐ŸŒป๐Ÿ˜๐ŸŒป๐Ÿ˜๐ŸŒป๐ŸŒป๐ŸŒป๐ŸŒป๐ŸŒป๐ŸŒป ๐ŸŒป๐ŸŒป๐ŸŒป๐ŸŒป๐ŸŒป๐ŸŒป๐Ÿ˜๐ŸŒป๐ŸŒป๐ŸŒป๐ŸŒป๐Ÿ˜๐Ÿ˜๐ŸŒป๐ŸŒป๐ŸŒป๐ŸŒป๐ŸŒป๐ŸŒป๐ŸŒป ๐ŸŒป๐ŸŒป๐ŸŒป๐ŸŒป๐ŸŒป๐ŸŒป๐Ÿ˜๐Ÿ˜๐ŸŒป๐ŸŒป๐ŸŒป๐Ÿ˜๐ŸŒป๐ŸŒป๐ŸŒป๐ŸŒป๐ŸŒป๐ŸŒป๐ŸŒป๐ŸŒป ๐ŸŒป๐ŸŒป๐ŸŒป๐ŸŒป๐ŸŒป๐ŸŒป๐Ÿ˜๐ŸŒป๐Ÿ˜๐ŸŒป๐ŸŒป๐Ÿ˜๐ŸŒป๐ŸŒป๐ŸŒป๐ŸŒป๐ŸŒป๐ŸŒป๐ŸŒป๐ŸŒป ๐ŸŒป๐ŸŒป๐ŸŒป๐ŸŒป๐ŸŒป๐ŸŒป๐Ÿ˜๐ŸŒป๐ŸŒป๐Ÿ˜๐ŸŒป๐Ÿ˜๐ŸŒป๐ŸŒป๐ŸŒป๐ŸŒป๐ŸŒป๐ŸŒป๐ŸŒป๐ŸŒป ๐ŸŒป๐ŸŒป๐ŸŒป๐ŸŒป๐ŸŒป๐ŸŒป๐ŸŒป๐ŸŒป๐ŸŒป๐ŸŒป๐Ÿ˜๐Ÿ˜๐ŸŒป๐ŸŒป๐ŸŒป๐ŸŒป๐ŸŒป๐ŸŒป๐ŸŒป๐ŸŒป ๐ŸŒป๐ŸŒป๐ŸŒป๐ŸŒป๐ŸŒป๐ŸŒป๐ŸŒป๐ŸŒป๐ŸŒป๐ŸŒป๐ŸŒป๐Ÿ˜๐ŸŒป๐ŸŒป๐ŸŒป๐ŸŒป๐ŸŒป๐ŸŒป๐ŸŒป๐ŸŒป

Udostฤ™pnij ten post

Udostฤ™pnij na innych stronach
Goล›ฤ‡ d3
ja mu wล‚aล›nie tam truje.. dwie ostatnie strony :)

Udostฤ™pnij ten post

aha. :) jestem dopiero na pierwszej stronie topika

Udostฤ™pnij ten post

Goล›ฤ‡ d3
ja przeczytaล‚am tylko pierwszy post..:P:D

Udostฤ™pnij ten post

jak to uzaleลผnia? no klikasz ktรณrego dnia w link Kobiety na gล‚รณwnej stronie portalu o2, potem w Forum, czytasz, czytasz, trochฤ™ odpowiadasz... a dwa dni potem masz Kafeteria.pl/forum w Ulubionych i zanim sprawdzisz poczte i wล‚aczysz Gadu to juลผ przejrzaล‚eล› wszystkie najnowsze posty. tak to.

Udostฤ™pnij ten post

Goล›ฤ‡ d3
ja najpierw wล‚anczam kafe.. czasem nawet mimowolnie.. potem poczte i czasem gg..

Udostฤ™pnij ten post

bo Ty jesteล› kobietฤ…, masz wiฤ™kszฤ… samokontrolฤ™ :)

Udostฤ™pnij ten post

wasze stopki sฤ… takie doล‚ujฤ…ce....

Udostฤ™pnij ten post

Goล›ฤ‡ niebieska kredka
I co my juลผ tu tak bฤ™dziemy do pรณลบnej staroล›ci ? Jak nie bฤ™dziemy widzieฤ‡ klawiatury to przestaniemy pisaฤ‡ i wtedy umrzemy z tฤ™sknoty. Jest jakiล› ratunek ? Grupa wsparcia ? Odwyk ?

Udostฤ™pnij ten post

Goล›ฤ‡ d3
ja mam nie doล‚ujฤ…cฤ….. zaraz siฤ™ zaczerniฤ™..

Udostฤ™pnij ten post

Goล›ฤ‡ niebieska kredka
Na staroล›ฤ‡ bฤ™dziemy mieli fajne wspomnienia z ลผycia :O A pamiฤ™tasz co Staล„czyk napisaล‚, albo a pamiฤ™tasz tฤ… deskฤ™ co przegraล‚a ลผycie.... Cholera, ลผycie biegnie, a my klikamy, klikamy, klikamy. A wล‚aล›ciciel tlenu rฤ™ce zaciera ;)

Udostฤ™pnij ten post

d3 vel. deco w doล‚ujฤ…cych stopkach na razie wygrywasz (ja jeszcze nie mam staล‚ego konta :)

Udostฤ™pnij ten post

Goล›ฤ‡ niebieska kredka
Deko , Ty to chyba nawet chodzisz siฤ™ kฤ…paฤ‡ z kompem ;)

Udostฤ™pnij ten post

niebieska ma racjฤ™: \"A wล‚aล›ciciel tlenu rฤ™ce zaciera\" bez nas ten biznes by mu siฤ™ nie krฤ™ciล‚. a my naprawdฤ™ jak uzaleลผnieni. kto rzeczywiล›cie ma w tej chwili powaลผny problem? a kto tylko sobie klika?

Udostฤ™pnij ten post

Rany.. jestem uzalezniona i mi z tym dobrze:P:P Jeszcze:D Kafeteria, nie zaล‚uj tego kolesia co pojechaล‚... zachowaล‚ siฤ™ jak palant:P

Udostฤ™pnij ten post

Goล›ฤ‡ niebieska kredka
Ciekawi mnie ile tu moลผe ludzi pisaฤ‡. Tu tzn. na ลปyciu uczuciowym. Bo to w wiฤ™kszoล›ci staล‚a obsada.

Udostฤ™pnij ten post

do nefry.... jestem tej samej pล‚ci co ten... biedaczek, hehehe to dlatego.

Udostฤ™pnij ten post

teลผ siฤ™ nad tym zastanawiam? czy tu jest 10 czy 100 osรณb? ile siฤ™ w ogรณle nie wpisuje, tylko czyta.?

Udostฤ™pnij ten post

Goล›ฤ‡ d3
i czemu moja stopka jest doล‚ujฤ…ca..?

Udostฤ™pnij ten post

moze zapiszemy sie do KAF??? jak myslicie , czy Pan Branski podjaby sie zaplacenia za terapie?? hehehe

Udostฤ™pnij ten post