Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

STOKROTKA83

KURS PRAWA JAZDY- poczatkujący łączmy się!!!

Polecane posty

Gość nie martw sie
mi wszystko wychodzilo niby pieknie i kilka razy podchodzilam do egz, a inni, którym na poczatku niby nie szlo, od razu zdali:) wiec glowa do góry:))

Gość Piotruś Ban słodkie czary
No już spokojnie z tym prawem jazdy :D Dla dobra ogółu to myśle że dla was kochane wystarczy rower trójkołowy z bagażnikiem, żebyście miały czym wozić kartofle z marketu :classic_cool: Kobiety i kobietony nie potrafią jeździć samochodem, to trudniejsze od malowania paznokci czyli zbyt trudne :D Zróbcie lepszej płci przysługe i pozostańcie przy rowerach, kiszeniu się w autobusie i może zwykłej piechocie. My naprawde nie lubimy jak ktoś sie ślamazarzy 30 na godzine lewym pasem i z takiej prędkości nie potrafi wyhamować. Nasze miejskie drogi są za wąskie, aby mogły nimi jeździć kombajny i traktory, a to jest tempo jazdy kobiet :o Z poważaniem, wasz Piotruś :classic_cool:

Gość buhahahahahhaha
Piotruś-posiadacz malucha o przerośniętych ambicjach hahahahaah jeździ swoim sprzętem 200km/h po mieście chyba sie zbrechtam hahahahahaha Piotruś proponuje żebyś sie przeżucił na loty balonem

Gość ale durny film...
"wyłączam sobie światla jak chcę wrzucać migacze "..haha witaj w klubie ,ja rowniez mam czasem problemy z wrzucaniem kierunkow, a wyjezdzilam juz 22godziny :D. Zazwyczaj nie chcacy wlacze swiatla drogowe przy zjezdzaniu z ronda albo calkiem je wylacze. To jest dla mnie najgorszy moment, gdy trzeba wrzucic prawy kierunek krecac kierownica w lewo po czym po chwili odbijac kierownica w prawo. Szczegolnie uciazliwe to jest na malych rondach.

Gość gość
Ja korzystam z kursu prawa jazdy u www.speed.auto.pl moim zdaniem jedna z lepszych szkół do jakich miałam okazję w ostatnim czasie uczęszczać. dużo wiedzy merytorycznej pokazanej w praktyce co od razu do mnie trafia.

Gość gość
Skoro temat dot. prawa jazdy to chciałabym wiedzieć czy ktos zna jakąś dobrą szkołę nauki jazdy? Chce zrobić prawo jazdy ale najpierw chciałabym zrobić rozeznanie z tymi szkołami?

Gość gość
Ale nie napisałaś jakie miasto. Wejdz w ogóle na swój word i sprawdz statystyki szkół w regionie.

Gość gość
Jakiś czas temu także szukałam ośrodka szkolenia kierowców. Zależało mi na tym aby prawo jazdy zrobić szybko. A nie próbować po kilka razy. Długo zastanawiałam się nad wyborem odpowiedniej szkoły. W końcu koleżanka poleciła mi http://cskrozped.pl/ w Lublinie. Robiła tam kurs i egzamin na prawo jazdy zdała za pierwszym razem. Zapisałam się tam i faktycznie pracują tam rzetelni i kompetentni instruktorzy. Dzięki nim wiem, ze bez problemu poradzę sobie na egzaminie.