Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

STOKROTKA83

KURS PRAWA JAZDY- poczatkujący łączmy się!!!

Polecane posty

Dziewczyny ja już usiedzieć nie mogę :P Najgorsze jest właśnie to czekanie I niepewność co mi każe zrobić Trzymajcie kciuki, żebym nikogo nie uszkodziła :D :P

Gość malaania21
no ja tez jestem bardzo ciekawa relacji. blizniaczek22 pogadaj z mama zeby z Toba pocwiczyla.nawet moj insruktor powiedzial ze ruszanie mozna pocwiczyc w domu.ja ruszalam sobie na takiej polnej drodze,gdzie nic nie jezdzi.i to nawet sama,brat dal mi auto:-) tylko tata sie krecil w poblizu i bacznie obserwowal.bo nie chodzi o to zebys jezdzila tylko kilkadziesiat razy ruszyla wiec chyba nic sie nie moze stac...

Gość *gwiazdeczka*77
IZA-22 - bardzo dziękuję za informacje, tak sobie to mniej więcej wyobrażałam ale nie wiedziałam w jakiej kolejności ;)

żyję :D Jak na pierwszy raz, to chyba nie było tak źle ;) Instruktor pochwalił mnie, że ładnie ruszam, nie mam problemów ze zmianą biegów i utrzymuję stałą prędkość. :) Mam za to problem ze sprzęgłem,tzn.nie wciskam do końca. I kierownicę nie tak trzymam :P Ale instruktor jest cierpliwy ;) Jestem w miarę zadowolona z siebie ale przede wszystkim potwornie zmęczona. To był ciężki dzień... Dobranoc wszystkim 🌼

Gość spostrzegawczajaa
Dołączam do grona, przyjmiecie mnie?? Pierwszą jazde mam w niedziele i juz sie stresuje jak nie wiem co... teoria luzik, ale jak ja sobie za kierownica poradze...

spostrzegawczajaa witaj:) mialas juz kiedys doczynienia z samochodem? czy to bedzie twoj doslownie pierwszy raz? i koniecznie w niedziele napisz jak bylo:) ja bede uciekac. dobranoc wszystkim

Gość ztokrotka83
Spostrzegawcza- witaj i pisz jak Ci idzie ;-) ;-) ;-)

Hakuna-matata- no to gratulacje, mam nadzieje ze i mi pojdzie tak dobrze, choc sobie nadal siebie nie wyobrazam za kierownica...

Gość spostrzegawczajaa
Do czynienia to duze slowo. Chłopak uczył mnie na dużym pustym parkingu ruszyc i pojechac dookoła wysepki. a tak to nic...ale stresuje sie ze bedzie krzyczal a ja jestem bardzo wrazliwa i boje sie ze sie rozpłacze z byle powodu jak podniesie glos... no i oczywiscie tego ze mi zgasnie na swiatlach itd... no panika totalna... a na 1 jezdzie u mnie jedzie sie od razu na miasto. pocieszam sie tylko tym ze w niedizele moze mniej ludzi na ulicach bedzie... tez za was trzymam kciuki dziewcyny. gratuluje zalozenia tematu;)

Gość spostrzegawczajaa
a ta gra z parkowaniem świetna jest;) pół godziny grała;)

spostrzegawczajaa no to jutro juz pierwsza jazda:) moze dobrze ze mialam juz do czynienia z autkiem, ale moze lepiej nie przyznawaj sie instruktorowi;) takie jest moje zdanie. ja juz mam wyjezdzone 27 godzin, dzisiaj kolejne 1,5 h jazd i musze sie maksymalnie skupic na jezdzie bo niechce aby mi znowu zgasl:( chociaz ponoc im czlowiek bardziej sie stara...........

czesc! Ja niestety zaczynam lekcje teoretyczne dopiero od polowy miesiaca! Piszcie jak sobie radzicie!!! Pozdr

ewcia to do jazd masz jeszcze troche czasu:) mnie instruktor jednak dopuscil do egzaminu wew. wogole ostatnio byl calkiem inny, moze zauwazyl ze bylam totalnie nie w nastroju. byl strasznie mily i wogole mowil ze jak chce to potrafie, i ze jak mu pojade we wtorek (aaa czyli jutro) tak jak wtedy w sobote to da mi zaswiadczenie. a wogole naczytalam sie ostatnio o placyku w katowicach i jestem przerazona:( cos czuje ze moj egzamin skonczy sie na luku:(

wczoraj rozwiazywalam pierwsze 80 testow, no i nawet w miare mi szlo, ale to w sumia sa najlatwiejsze, gorzej bedzie jak bede rozwiazywac te z krzyzowkami bo tam wogole nie rozumiem o co kaman

Witam Ja sam kurs mam już za sobą. Dziś ostatnie dwie godzinki jazd, a już jutro egzamin praktyczny. Testy mam zaliczone :). Pamiętam jak się denerwowałam przed pierwszą jazdą, bo nie miałam styczności z samochodem wcześniej. Przez pierwszą godzinę miałam stresa jak widziałam przed sobą inny samochód. Na drugiej jeździe było lepiej, fajnie się jechało i nawet na miasto wyruszyłam :). Cały kurs wspominam super, choć nerwów też było sporo, ale ogólnie fajne przeżycie. Teraz czekam na egzamin praktyczny :) ,może i lekko się denerwuję, ale wiem żen ie warto, bo jak nie zdam to poprostu zapisuję się na kolejny egzamin :). Powodzenia dla początkujących :).

czesc;) a wiecieco?ja mam wrazenie, ze nigdy sie nie naucze.wczorajjezdzilam troche z tata, tzn. mialam jezdzic, przejechalam 5m i wysiadlam z auta.wkurza mnie wszystko.ostatnie 2h jazdy z instruktorem tez byly straszne.eraz mam jazde na 13.00 i mam takiego stresa jak przed matura:O a wczesniej jazd sie nie balalam ale te ostatnie 2h byly jakies przelomowe, jakis kryzys w jezdzie mnie dopadl cofnelam sie w rzwju chyba.boje sie, ze dzis tez tak bedzie.:(

znowu pod twoim postem, posiadaczko AA;) tu z kolei Ci powiem, że mnie dopadł kryzys na 3 i 4 jeździe - to były 4 i 5 godzina moich jazd. Jutro będę miała ich już 11:O kurde, ani się obejrzę, a jazdy się skończą:(

hej! Wczoraj dostalam testy! Pomału biore sie za nauke znakow! A Wam jak idzie??? Dziewczyny napiszcie jak to jest ze zdawaniem w katowicach??? Bo tam włanie bede zdawac!!!

Paradies-->o kryzysy sa najgorsze:O i wiesz, ez sie boje, ze te godziny za szybko uciekaja.jezdze po 2h wiec leci jak nie wiem, juz dzis bede miala 8 i 9 godzine za soba:O -szybko.

Ewcia- nam wczoraj instruktor powiedzial, zeby najpierw lepiej nauczyc sie przepisow a pozniej sie wziasc za nauke testow, zeby nie uczyc sie ich na pamiec tylko je rozwiazywac, wiec ja narazie skupiam sie na przepisach i wtedy sie wezmr za testy, ja nawet znakow dobrze teraz nie znam ;-) przepisow tez ;-) wiec ciezko by mi bylo testy teraz rozwaiazac ;-) Dalka- i jak Ci poszlo na egzaminie?

Stokrotka 1 października mam powtórkę :), oblałam na łuku na placu. Od rana padał deszcz, całe szyby mokre, denerwujące to :). Ech następnym razem będzie lepiej.