Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość BeznadziejnaOsobaSzokujaca

a my gosh facet faktycznie chce mi dac ta kase na cycki

Polecane posty

napisał maila i wyglada to ogolnie na całkiem powaznie jka na moje oko to może byćprawda mam z nim spedzić kilka wieczoró a nawet jeden czy dwa wekendy warunek jest taki ze musze mu najpierw wysłac swoje zdjecie :O no i wtedy ma sie ostatecznie zdecydowac co robic ludzie pomózcie

napiszcie prosze cos niewiem co robic

Haha, wyślij mu zdjęcie :D Ale jak sobie zrobisz te cycki to będziesz zapewne musiała je mu potem zaprezentować:P

Gość przepraszam ale nie kumam
o co kaman i jaki Ty masz dziewczyno problem ja bym kopnęła dziada w dupę i jeszcze by mi za to podziękował, że nie wbiłabym mu buta w odbyt kurwa, ale paranoja

Gość wyslij mu tu zdjecie
jak Ci przesle kase to sobie zrobisz cycki a te pare wieczorow przecierpisz, i tak bedziesz do przodu, to on bedzie frajerem a nie Ty

Gość a co w burdelu robisz
pracujesz, znaczy zdjęcie, ma się zdecydować, co ty krowa jesteś na targu szanowanko, bejbe

ale zaufac mu ? nie spieprzy mi to psychiki w sumie w moim wieku seks już nie jest niczm tragicznym tylko ze ten wyglad to szkopuł bo ja mu sie z cala pewoscia nie spodobam :( a to w dużej mierze wpłynie na moja psychike i to z cała pewnoscia negatywnie

a ja na twoim miejscu dałbym mu kasę na penisa-tak profilaktycznie...no i dla jego wyraz twarzy oczywiście:)

ale ja go nigdy na oczy nie widzialam :O nie znam go

Gość ja myslalam ze jakis kolo
ma ci podarowac ta kase z dobrego serca, ale ty chcvesz sie z nim puszczac czy cie pogrzalo dziewczyno. operacja nie jest droga.

Gość maila napisał a ta już sra
po nogach dziewczyno, nawet nie wiem co mam napisać. Jak mam skomentować. To największa bzdura jaką udało mi się słyszeć w tym tygodniu. Naprawdę. W głowie mi się nie mieści, że jesteś aż taka głupia.

No raczej nie sądzę , żeby jakiś koleś chciał dać jej kasę ot tak z dobrego serca:P Pewnie chce ją wykorzystać... A ona widać jest gotowa przyjąć tą propozycję :O

jest droga a mi zalezy na tym aby zrobic to zaraz po ukończeniu 18 lat :O ktos tma pytał wiec odpowiadam:nie pracuje w burdelu

Gość jemu nie chodzi o twój wyglad
tylko o szpare. przeciez tego wlasnie chcialas, czyż nie?

Gość goniaaaa
a ja ci cos powiem , mialam taka sytuacje ze dowiedziala sie ze mam straszna wade wzroku na jednym oku, i moj kolega ktoremu sie swietnie powodzi dowiedzial sie o tym i o tak poprostu dal mi 2000zl na wstepne badania , jesli nic niewypali kasa jest moja i moge z nia zrobic co chcem. uwazam ze postapil szlachecka chcac mi pomoc niestety w klinice w krakowie powiedzieli ze jestem za mloda na taki zabieg ze dopiera za pare parenascie lat bo skoro widze na drugie swietnie to niejest to niezbedne. no wiec co sie stalo z kasa wydlam ale niena glupoty ale jeszcze niecala . takze jesli jakis koles chce ci dac kase ot tak bo ma taki kaprys ale niezadajac za to niestworzonych rzeczy to sie niezastanawiaj to moze byc jedyna szansa na to zeby poprawic wyglad i samopoczucie!!!! nieznam dokladnie twojej sytuacji ale takie jest moje zdanie. pozdrawiam daj znac co i jak....

najpierw oczywiscie upewniłabym sie wszytkiego czy prawdobodobienstwo ze mówi prawde jest duze wszelkie informacje zawarte w mailu wydaja mi sie wysoko prawdopodobne nie wiem na raize nie mysle jakby to bylo

Gość BeznadziejnaOsobaSzokujacaa
ale on nie chce tego tak ot z dobrego serca bysmy sie musieli seksic kilka razy z jednej strony wydaje mi sie to strasznie poniżajace , kurewskie i brakiem szacunku do włąsne osoby ale z drugiej jak tak patrzec to mam już prawie 18 lat no i w sumie seks sam w sobie niejest zły tylko ta paszcza brzydka on wyraznie zaznaczył ze musiałabym mu sie spodobac choc troche fizycznie

Gość goniaaaa
hm teraz czytam ze go niewidzialas to moze go lepiej poznaj zeby sie nieokazalo ze za kase jestes mu co winna , moj przypadek jest inny ja znam tego kolege z 3 lata , szkoda ze tak malo jest bezinteresownych ludzi na swiecie!!!!

a jak to bedzie jakis oblesny stary smierdzacy tlusty dziad?:O jesli jestes dziewica to odradzam(no wogole odradzam) dlaczego chcesz to zrobic?

Gość chcesz miec pierwszy raz
ze starym dziadem? a wiesz w ogole co sie kryje pod pojeciem sex za kase?? jestes w stanie ssać mu fiuta albo lizać tyłek? dasz mu włożyć do tyłka? bedziesz na niego sikać albo on na ciebie? dasz mu sie spuścić do buzi?? zgodzisz sie na sex bez prezerwatywy?? bedzie płacił to bedzie wymagał. sorry za bezpośredniość

Gość kafetarianin
Ej, beznadziejna nie rób tego. Przestaniesz być legendą kafe, wiecznie narzekającą dziewicą z kompleksem małych piersi ;) I kim wtedy będziesz? Zwykłą sprzedajną dziwą ze sztucznymi tzytzkami.

podobno ma 28 lat chce to zrobic poniewaz chciałabym sobie zrobic operacje powiekzeni piersi gdyz s bardzo małe mozna powiedziec ze praktycznie nie mam ich w ogóle

Gość goniaaaa
nie no teraz jak to czytam to troche lipa moze poszukaj jakos inaczej kasy a tak wogole to co z tymi cyckami?

chcesz miec pierwszy raz --> o kurde faktycznie o tych róznych fantazjach nie pomyslałam :o mówic szczerze to niedobrze mi sie zrobiło gdy to przeczytałam kafetarianin --> no zycie na kaffe sie nie konczy tym bardziej ze te nqarzekanie wcale mnie nie kreci sami bezposredni ludzie dzisij :o sory jesli komus nie odpisałam na pytanie ale jestem zbyt podekscytowana

nocturne nymphe --> trzeba mjiec ukończone 18 lat qwertz --> no własnie o tym też pomyslałam dlatego zanim dam mu zdjecie o ile dam to chce gosie jeszcze o pewne rzeczy wypytac moge Ci wyslac kopie jego maila i napiszesz co o tym sadziasz

Gość onaona ona
Kiedyś pisałaś , że masz dość życia bo jesteś beznadziejna. Miałaś absolutną rację. Jesteś tak głupia , że lepiej by było byś się nie rozmnażała. To taka moja rada.

nie mam zamiaru sie rozmnaząc qwertz--> okej zaraz wysle