Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość BeznadziejnaOsobaSzokujaca

a my gosh facet faktycznie chce mi dac ta kase na cycki

Polecane posty

Gość BeznadziejnaOsobaSzokujacaa
kurcze zdaje sobie sprawe z tego wszystkiego o czym mówisz qwertz ale mimo wszytsko pociaga mnie to jakos nie hcce być dłuzej tym kim jestem nie wiem naprawde nie wiem co robic nich mi sie przysni odpowiedz prosze pracowac musiałbym przez ok 4 miesiace wakacyjne rodzice licza ze zarobiona kase przeznaczyłabm na inwestycje w przyszłosc nauka ewentualnie wkąd w jakas inwestycje firme szkoda mio bedzie przeznaczyc te pieniadze tak po prostu na cycki choc ich pragne najbardzije ze tak poweim sa one mi potrzebne teraz gdy chodze do lo , mam wf basen 'gdy powinno kwitnac zycie towarzyskie

popieram Qwertz.. w całej rozciągłości. kwestia ctycko-piłek nie zależy od lekarza tylko implantów! te które widziałam robione u niej (okrągłe chyba wszystkie) absolutnie nie wyglądają nawet sztucznie - więc co dopiero piłkowato.. ale nie zamierzam cie przekonywać przecież.. raczej naprawdę zachęcam do metod naturalnych.. ja miałam rok temu 70aa - a teraz mam 70b i zaczynam kolejną kurację - może uda się więcej. tyle ze to wymaga czasu i cierpliwości.. a w razie ewentualnych komplikacji zapłaci ci Pan za kolejne operacje? co za bzdura

\"najbardzije ze tak poweim sa one mi potrzebne teraz gdy chodze do lo , mam wf basen \'gdy powinno kwitnac zycie towarzyskie\" to jest jedyny motyw? dziewczyno, naprawdę idź do psychologa.. jest masa dziewczyn którym op nic na kompleks nie pomogła - NIC. bo to problem w głowie nie w cyckach..

Gość chora jesteś
idz lepiej do psychologa i pozbądz sie kompleksu

ojej,Beznadziejna...bez przesady,do zycia towarzyskiego nie cycki sa potrzebne....ja tez cyckow za bardzo nie mam,a ludzie mnie lubia bo jestem mila dla innych,mam poczucie humoru i pare innych zalet CHARAKTERU co podkreslam,bo o wyglad najmniej tu chodzi,wierz mi

ojej,Beznadziejna...bez przesady,do zycia towarzyskiego nie cycki sa potrzebne....ja tez cyckow za bardzo nie mam,a ludzie mnie lubia bo jestem mila dla innych,mam poczucie humoru i pare innych zalet CHARAKTERU co podkreslam,bo o wyglad najmniej tu chodzi,wierz mi

Ja bym sie tymi cyckami też nie martwiła:P W końcu nie są one na widoku tak jak np twarz i są różne sztuczki by \"oszukać\" tłum. Są biustonosze typu push -up , odpowwiednie kroje bluzek, wycięcia --> to naprawdę duzo daje i optycznie może poprawić wygląd piersi. A pomyśl , że zrobisz to , nad czym sie zastanawiasz. Pomyśl, że to na zawsze moze pozostawić uraz na Twojej psychice, nigdy nie uwolnisz sie od myśli ze sprzedalas sie za \"nową\" część ciała. I jetsem prawie pewna, że potem i tak nie byłabys zadowolona ze swojego biustu , bo gdybyś na nie gopatrzyła to zobaczylabys , jakimi kosztami jgo zdobyłaś.

Gość beznadziejna możesz
powiedzieć jaki masz rozmiar?

Gość problem to ma ale taki
ze przychodzi na forum o to pytac, niech zrobi lub nie, to jej sprawa.

Gość wyslij zdjecie i bedzie sprawa
jasna a nie bedziesz sie wiecznie zastanawiac, nawet nie wiesz czy do tego dojdzie.

Gość beznadziejna możesz
jaki masz rozmiar?

Gość podbijame tematele
minal rok a beznadziejna ciagle bez cyckow chodzi:classic_cool:

Gość oj laskiiii
macie najebane i nasrane w glowach z tymi tzytzkami:o