Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość BeznadziejnaOsobaSzokujaca

a my gosh facet faktycznie chce mi dac ta kase na cycki

Polecane posty

Gość onaona ona
nie zawsze ma się zamiar.

Gość BeznadziejnaOsobaSzokujacaa
wiem ze to smutne i tragiczne dlatego nie wiem co robic opracujcie ze mna prosze plan działania

qwertz poszło

Gość goniaaaa
kurde ciezka sprawa ......

nie lepiej ci isc do jakiejs dorywczej pracy? fakt ze 5zl/h to nieduzo ale to lepsze niz ponizanie sie w taki sposob a moze popros rodzicow? ile to wlasciwie kosztuje,bo wiem ze nos 6 tys ale nie wiem ile piersi mozesz tez sprobowac brac hormony bardzo mozliwe ze to sprawi ze piersi ci urosna(ale nie gwarantuje)

no tak ale dorywczo mogłabym pracowac tylko w wakacje w roku szkolnym nie bardzo zreszta też nie przyjmują takich ludzi jak ja z otwartnmi ramionami gdziekolwiek operacja kosztuje ok 15 tys rodzice nigdy w zyicu by mi na takie cos nie dali zreszta ja sie wstydzeo tym z nimi rozmawaic

piersi za 6tys tez mozna zrobic - łódź, klinika dermed, dr ukowska. 3 tys impanty (okragle, teksturowane eurosilicone) i 3tys operacja. dwa miechy w uk. boshh.. pisalas kiedys na naszym topiku.. nie sadzilam ze mozna tak nisko upasc :(

qwertz wiem ale chec posiadania normalych cyków jest duża na razie mysle tu z wami na sucho zreszta nawet watpie czy by do tego doszło po wyslaniu mu mojego zdjecia :O

samanta--> ale ja jeszcze nic nie zrobiłąm :( tak pisałam na wszym topiku kiedys nie chce raczje okragłych ale atonomiczne a widziałas zdjecia tch piersi za 6 tys ? jka już bym miała robic to u profesjonalisty

Gość goniaaaa
dobra jak sie niewstydzisz to wyslij mi fotke ocenie.....dwakokosyo2.pl

no wlasnie 15tys wydawalo mi sie troche za duzo ale ja szczerze watpie ze ten facet za KILKA nocy da ci KILKA tys zl,taniej isc na dziwki albo upic jakas laske w barze a poza tym mozesz pracowac w roku szkolnym np 1 dzien w tyg,i przypuszczam ze na 18 tez dostaniesz cos od rodziny ale lepiej sie naprawde zastanow czy tak tego chcesz i potrzebujesz.. z mojego punktu widzenia wyglada to tak ze jestes bardzo nieszczesliwa i zakompleksiona,nie wiem jak wygladasz,moze rzeczywiscie masz male piersi a moze po prostu przesadzasz ale nadal uwazam ze jakis psycholog czy ktos by ci sie przydal albo chlopak-ponoc najlepszym lekarstwem na wszystko jest milosc

Gość goniaaaa
dwakokosy@o2.pl mam nadzieje ze cosik dostane

Gość BeznadziejnaOsobaSzokującaa
Pisz, a co tam

qwertz-> już czuje sie jak dziwka wszytskiego na pewno nie byłabm w stanie zrobic a włansie sie zastanawiam jak to mozę wpłynac na moja psychike moje zycie i tak jest do dupy moe nawet cos tak głupiego sprawiłoby ze poczułambym sie jakos inaczej nie iwem czy lepiej ale nie byłabym już ta szarym głupim zakompleksionym człowiekiem doszedł ci już mail ? no faceci w róznym wieku maja rózne fantazje goniaaaa -->wstydze sie

podstawowa wiedze n/t operacji mozna znaleźć chocby na naszym topiku - zaden problem. a potem bajerowac malolaty "wiedza"...

Sorry beznadziejna że to mówie ale myślałam, że jesteś inteligentniejsza. Jesteś jeszcze bardzo młoda i piersi mogą ci jeszcze urosnąć. Poczekaj z tą operacją jeszcze pare lat a w tym czasie możesz oszczędzać :P. Może okaże się że niedługo nie będzie ona już potrzebna :)

qwertz no mozesz napisac nocturne nymphe -->czytajkac topik na chirurgi doczytałam sie włąsnie ok 15 tys no wasnie tez myslałam o tym ze mógłby wynajc za to stado dziwek ale nawet "rozsadnie" to wytłumaczył w mailu nie mam takiej możliwosci zeby pracowac jeden dzień w tygodniu szukalam kieds pracy i zadnej nie znalazłam nie mam małych piersi nie mam ich praktycznie wcale tak jak keira knigthley psycholog pewnie zeby mi sie przydal nawet psychiatra ale ja nic w tym kierunku nie zamierzam robic no a kto inny tym bardziej

Gość goniaaaa
przestan wyslij bez twarzy jak chcesz ja ci moich nie wysle bo mam takie akutrat niechcem cie dolaowac ale tak z ciekawosci zobacze twoje aha powiem ci ze mi po 18 znacznie skoczyly cycki bez kitu nabralam kobiecych ksztaltow!!!!!

S_A_M_A_N_T_A--> chodzilo mi o jego wytłumaczenie dlaeczgo akurat ja puszczam - ale nie sie -->jestem praktycznie w 100% pewn ze jużmi nie urosna teraz wstydz sie wyjsc na basen czy przebierac w szatni na wfie oraz teogzewyjdzie na jaw ze praktycznie w staniku nic niemam tylko gąbke :O

Ja tylko jedna rzecza sie podziele i juz mnie nie ma :) Ja tez zawsze mialam ogromny kompleks malych piersi, na dodatek jestem troche przy kosci wiec wyglada to niezbyt ladnie. Cierpialam jak nikt, mialam nawet taka manie ze wychodzilam przez kilka lat tylko do szkoly bo gdy ktos sie na mnie spogladal na ulicy to myslalam ze przez to ze mam male cycki i ze sie ze mnie nasmiewa. Mialam taka schize ze siedzialam tylko w 4ech scianach ze lzami w oczach... i oczywiscie moje najwieksze marzenie to operacja i ze na pewno jak 18 to bede miec ta operacje mimo wszystko... Minelo pare lat i o operacji nie myslalam bo nie mialam czasu choc pieniadze sie juz znalazly i czekaly i wtedy trafil mnie amorek. I nie tak ze delikatnie strzalke wklul tylko mi wpierdzielil na maksa i zakochalam sie (co mi zostalo do dzis) na amen, oczywiscie chyba nie musze mowic ze kompleksy na poczatku nie dawaly mi spokoju do momentu kiedy po pijaku a wiadomo in vino veritas uslyszalam od mojego faceta - boze jak sie ciesze ze masz takie piersi, bo nie obraz sie jestes cudowna osoba ale gdybys miala duze piersi to bysmy pewnie razem nie byli bo mnie obwisle klapy obrzydzaja. No i tak sie powoli skonczyl moj kompleks. Pewnie niektorzy zaraz powiedza ze robi to zeby mi sie przypodobac - ale moj facet nawet jak wybiera nam filmy do poogladania to aktorki XXX tez maja male biusty, wiec widac to lubi. A mnie sie moje piersi od roku nie tylko wydaja w porzadku ale nawet podobaja i Tobie tez tego zycze

no,ty Beznadziejna naprawde przeginasz juz! dla glupich cyckow chcesz sie seksic za kase??? ani mi sie waz! a nie lepiej poczekac do wakacji,wyjechac na 2-3 miesiace za granice,zarobic pieniadze isamej zaplacic za te cycki,jak juz tak bardzo pragniesz tych silikonow? myslisz ty cos czasem?

ogólnie rzecz biorąc w tym wieku powinnaś szukać TU: http://wiekszepiersi.phorum.pl/ ale dzieciaki wychowane na konsumpcjonizmie zawsze muszą mieć wszystko na już i najfajniejsze na swiecie - więc nawet zapewne nie zajrzysz tam.. :o nie wiem co koleś ci napisał, ale mogę się domyślać.. cóż - nie sztuka napisać coś, co ktoś chce usłysze(przeczytać) poza tym - jak pisze Qwertz - po co miałby koleś płacić tyla kasy za sex akurat z tobą? nie pomyślałaś.. pierwsze co bym pomyslała dostając taką propozycję to to, że chce mnie zwabić i zabić (niektórzy i takie odchyy mają) i na przykład pobrać organy.. nasłuchałam się ostatnio wielu takich przypadków i jakoś tak automatycznie mi się nasuwa.. 15 tys operacja kosztuje w polanicy. ale w pL jest masa innych - TAŃSZYCH specjalistów (w tym dr Żukowska)

Gość kafetarianin
A co zorbisz jak ci tej kasy nie da? tylko wykorzysta i podziekuje. Pójdziesz do sądu z wekslem?

Gość Nie rób tego
po 1. malutkie piersi to nic strasznego. Ja mam za duże i z chęcią bym się z Tobą zamieniła po 2. albo facet Cię wkręca, albo ma złe zamiary, albo jest kompletnym zboczeńcem

qwertz -->no ja go tez najpierw poprosze o zdjecie no i jak juz wczesniej pisałam sprawdze n miare moich mozliwosci równiez zwróciłam uweage na kawałki o ktorych piszesz no wlasnie spytam go takze o to czemu akurat ja ioi to az zza 15 tys za duzo mniejsza kase nie jedna małolata by poleciala goniaaaa --> nie mam zdjec cycków:( Lokki --> pozytywn oppowiesc :) ale w moim przypadku nie uwierze w cos takiego kymco--->mysle wlasnie bardzo intensywnie a raczej zastanawiam sie czy pojsc na "łatwizne" i sie zgodzic i miec cycki juz w 3 lo czy pracowc przez kilka kolejnych wakacje (o ile sie cos znajdzie ) i miec je z kilka lat co oznacz calkowity brak zycia towrzyskiego

samanta na razie dziekuje z link z cała pewnoscia poczytam to zaboojstwo i oragny to też pewne ryzyko ja sama musiałbym zobaczyc zdjecia tych piersi po wykananiu dr zukowskiej bo mi sie takie wielkachne pilki nie podobaja kafetarianin --> najpierw kasa potem seks albo zaliczka jakas Nie rób tego -->nie zamieniłabyś z cała pewnoscia zero kobiecosci zero pozadania