Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ytytyt

DZISIAJ SPOJRZALAM W LUSTRO

Polecane posty

Gość ytytyt

i mimo,ze waze 73kilo i mam 163cm wzrostu to,rozebralam sie do samej bielisny i koniec z dietami,zaczyma zdrowe odzywianie ,nie wygladam tak tragicznie:)kupila sobie balsamy ujedrniajace,herbatki zielone rozne smaki ,jutro jade na zakupy i mimo,ze mam nadwage kupie sobie ciuszki KOCHAM SIEbIE

:) super:) w koncu ktoś mądry :) :*:*:* taki promyczek na tym smutnym forum :)

Gość Anulka_
Nareszcie ktoś rozsądny na tym forum popieram Cię dziewczyno. Mądrze myślisz, oby tak dalej...

Sorry, dziewczę ma ewidentną nadwagę, a wy jej bijecie brawo? ;) Rozumiem, warto kochać siebie tak czy owak, ale trochę samokrytyki nie zaszkodzi. Choćby dla zdrowia :)

Gość lulababy
tak, bijemy brawo!!!!!!!!!!!!! :D :P

Gość GROMKIE BRAWA
GROMKIE BRAWA !!!! Akceptacja siebie to podstawa !! Tez bym tak chciala... A z tym u mnie roznie , generalnie nie najgorzej ale mam momenty paniki i depresji. A najbardziej podoba mi sie "koniec z dietami, zaczyma zdrowe odzywianie" - to wlasnie jest idealny sposob na kilka "nadprogramowych" kilogramkow - bezstresowo waga sam pojdzie w dol. Trzymaj sie cieplutko "ytytyt" !! Optymisci zyja dluzej ( i lepiej )!!!

Oczywiście , że bijemy brawo !!!!!!!!!!!!!Ja mam tyle samo kilo na koncie, tylko że ja NIE LUBIĘ SIEBIE .Więc ja mam problem a ytytyt nie. I tego można jej zazdrościć .

Gość kalinka maja
tez gratuluje !!! nie ma to jak zdrowe podejscie do siebie,tez tak chce bo sama przy 5 kilo wiecej wpadam w depresje.

ona predzej schudnie niz te co nie znosza sieie i ciagle krytykuja. w nowych ciuchach nowe zycie. potwierdzam. 73 to nie jest najwieksza tragedia jak moglaby sie zdarzyc.

GRATULUJE podejścia:) tak trzymaj:) i nie ukrywam, że ciut zazdroszczę...nie wagi ;) ale umięjetnego podejścia...ja tak nie potrafię. jestem szczupła a nie założę krótkiej spódnicy:( cale lato biegałam w lnianych za kolano :-o i zazdroszczę tym kobietą, które mimo obfotych kształtów mają odwagę ubierać się skromniej ode mnie .... ale spoko spoko, przyjdzie pora i na mnie :P to tylko kwestia czasu :D

ja tak sobie marzę od niepamiętam kiedy...ubrać jeansową króciutką spódniczkę, i białą bluzeczkę....no i tak mi się marzy i marzy....i choćby skały srały w przyszłym roku kupię, założę i mało tego WYJDĘ :D jak tylko nuny troche schudną i maniek się zmniejszy:)