Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Radoslaw

Skrzypek na Ślub

Polecane posty

Gość Radoslaw

Moje wieleoletnie doświadczenie muzyczne, oraz zawodowo dobrany repertuar, który wykonuje na przepięknie brzmiących skrzypcach z rodu Guarnieri uświetni uroczystość Młodej Parze... Ave Maria, Marzenie Schumanna, Aria na strunie G... to tylko niektóre ze znanych utworów muzyki klasycznej, które mogą Państwo usłyszeć... zapraszam na www.skrzypek.umnie.pl Pozdrawiam Radosław Typek

Gość przyszłaaa panna młoda
musisz byc kiepskim muzykiem skoro reklamujesz sie na slubnym forum mnie by to upokorzyło gdybys był taki dobry jak mowisz to nie miał bys juz wolnych termiów

Gość Idąc tokiem twojego
rozumowania, przyszła panno młoda (wyrazy współczucia dla przyszłego małżonka), suknie reklamowane przez inne panny młode na tym forum muszą być kiepskie a ich gust pozostawiać wiele do życzenia. Panno młoda, WIĘCEJ POKORY i nie zachowuj się, jak szara gęś. Jak na razie powinien upokorzyć cię przed samą sobą twój brak wyczucia, twoja głupota i wybitne wręcz chamstwo.

Gość kimi256
a mnie interesuje cena. nie chodzi o brzdąkanie na całym weselu, ale tylko przed i po cywilnym ( w trakcie wchodzenia i wychodzenia :-))

Gość isaac Stern
Radosławie - poucz sie jeszcze troche,synku :o

Gość kimi256
polecam wszystkim wieśkom, dla których szczytem dobrego smaku jest "daj mi tę noc" w wykonaniu podchmielonych obdartusów z wiejskiej kapeli, aby posazukały interesujących ich tematów gdzie indziej :-)

Gość Gwash
Kimi, więcej szacunku.

Gość kimi256
dokładnie - więcej szacunku! co to za teksty, że facet nie umie grać itp.??

Gość Gwash
A słyszałaś, jak gra, że wypisujesz te swoje brednie?

Radosław mam pytanie dotyczące orientacyjnej ceny Twoich usług... pozdrawiam:-)

Gość taka4
śmierdzę spamem :o

no a niby gdzie sie ma reklamowac jak nie tu? daj panno mloda facetowi spokoj, bo to zle o nas wszystkich tu swiadczy.Niestety.

Gość kimi256
a Ty słyszałaś?? własnie brednie, to wypisywanie oszczerstw bezpodstawnych, bo ktoś się zareklamował. nie pasuje Ci, to się nie wypowiadaj - IDIOTKA!!!!

tak samo jak my piszemy o róznych sprawach typu np. jaka piosenka na 1 taniec tak samo pan Radzio zareklamował sie na forum w dobrym temacie:)

Gość gość
Witam, Pan Radosław w 2009r. zaszczycił mnie i mojego męża swoją obecnością na naszym ślubie. Jestem mu bardzo wdzięczna za spełnienie moich marzeń. Oprawa muzyczna w jego wykonaniu była naprawdę niesamowita :D. Z czystym sumieniem mogę go Wam polecić :) Ewelina z Sosnowca