Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość BLuBeRyyy

Obcisle dresy+ buty Emu + bawelniany T-Shirt

Polecane posty

Gość BLuBeRyyy

Zakochalam sie w tym "stylu". Prawdopodobnie przez pobyt w Anglii ;) I teraz sie zastanawiam.. co "grubszego" zalozyc na T-Shirt? Jaka kurtke? Zeby wygladalo w miare ok:)

Gość oooooouuuuuuuuuuu
Na zdjęciach widziałam że Paris też sie lubuje w takim połączeniu, poogladaj sobie jej zdjecia to cos zgapisz

Gość BLuBeRyyy
dzieki:) A czy to nie bedzie wygladalo smiesznie w Polsce? Wczoraj wyszlam w rurkach + brazowe Emu i czerwona bluzeczka Adidasa.. Wygladalam fajnie wg mnie ale spojrzenia ludzi.. Nie chce wygladac jak reszta Polek. Lubie oryginalnosc.. ale mam obawy.

Ludzie, dziewczyno, dresy się nosi na siłownie, pamiętaj!!! Nigdy nie były modne i nie będą a jak chcesz kopiować styl angielskich wieśniar to Twoja sprawa...

Gość dla mnie to troche wies ale
skoro podoba ci sie to czemu masz nie nosci?:) i nie przejmuj sie spojrzeniami innych;)

Ja myślę, ze jakaś obcisła krótka kurteczka,np z futerkiem wokół kaptura by pasowała. Ja też uwielbiam rurki i to tego jakieś ciekawe buty,np kozaki.

Gość to nie tylko styl pan z wysp
ale takze z ameryki i innych krajow, poza oczywiscie polska ktora jest sto lat za murzynami jesli chodzi o mode i o reszte tez jakies 3 tyg wrocilam ze stanow.. jade autobusem.. patrze same szare smutne kobiety, podarte jeansy, podobne do siebie.. to jest WG Was fajne???

Gość jesli jestes odwazna to jak na
najbardziej, bo w dzisiejszym swiecie trzeba sie wyróżniac!! Szarym myszkom mowimy STOP:)

\"Nie chce wygladac jak reszta Polek. Lubie oryginalnosc..\" hehehe też mi oryginalność ubierać sie jak Paris Hilton i inne tego pokroju \"gwiazdeczki\" :P :P :O :O

Gość tu nie chodzi o mode a luz
amerykanki i angieli nie przejmuja sie tym co ktos o nich myslei, ale tym aby dobrze i wygodnie sie czuc. dlatego sie tak ubieraja..

za wyróżnianiem sie z tłumu też jestem bo każda dziewczyna ubrana tak samo jest faktycznie nudne aleeeee powielanie stylu, który juz od dłuższego czasu jest w USA czy UK wcale nie nazwałabym ani odważnym ani oryginalnym posunięciem :P

Gość BLuBeRyyy
Nadal mnie nie rozumiecie, w Anglii tak sie nie ubieralam;) nie chcialam byc "jak kazda Angielka" Tu nikt sie tak nie ubiera, chce zaszalec;) mam 20lat ale znam polakow, od razu beda mowic, obgadywac.. ;)

Gość tu nie chodzi o mode a luz
ja bym sie kim nie przejmowala