Gość gruba Kacha2 Napisano Lipiec 29, 2009 Dzięki Deyzy za wsparcie tylko my piszemy otej cudownej dziecie musze powiedziec że wytrzymałam i dzisiaj rano zamiast 82 jest 80 to mnie poniosło na duchu dzisiaj dołożyłam świeżego koperku żeby trochę zmienić smak . Bądź wytrwała i do dzieła żeby nie było mi smutno!!! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość 123123123 Napisano Lipiec 29, 2009 up Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Deyzy Napisano Lipiec 29, 2009 Trzymam kciuki ;)) na razie daję radę, nie wiem jak będzie dalej ;)) Suróweczkę masz rzeczywiście bez soli? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gruba Kacha2 Napisano Lipiec 29, 2009 tak mam bez soli a tak normalnie to lubię słono i ostro ale sól zatrzymuje wode w organiźmie więc jak chcemy schudnąć to szybciej i zdrowiej będzie bez . znalazłam sposób na ból żołądka piję goracą wode z cytryna. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Deyzy Napisano Lipiec 29, 2009 No brawo! Ja na razie nie mam żadnych "ubocznych" ale dobrze wiedzieć... Ja dosypałam troszkę przypraw, bo taka troszkę bez smaku była... :\ Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gruba Kacha2 Napisano Lipiec 29, 2009 ciekawe co na to "babcia ukrainka " twórczyni tej diety Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Deyzy Napisano Lipiec 29, 2009 Słuchaj, ale Twój wynik jest naprawdę niezły!!!! 2 kg. w jeden dzień? Wow! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Plumka1 Napisano Lipiec 29, 2009 Czesc dziewczyny ja dolączam sie do diety od jutra!!!Mam nadzieje ze beda efekty:-) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Deyzy Napisano Lipiec 29, 2009 Hej. Wtamy. Im nas więcej tym lepiej... Łatwiej będzie przez to przejść....Prawda, Kasiu? Pozdrówka :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość olka_19 Napisano Lipiec 29, 2009 hej dziewczyny ja musze koniecznie do pazdziernika zjechac z 80 przynajmniej do 65 wzrost 163 postanowilam sobie diete kapuściana ta z zupka ale ta zupa jest taka ochydna ze z rykiem prawie ja jem normalnie cofa mi sie wczoraj zmusilam sie tylko do polowy miseczki a pozatymm jadlam jabłka i polóweczke melona nie wiem czy cos to da bo dzisiaj nic nie jadlam jeszcze a to tylko dlatgo ze jak sobie pomysle o tej zupie to mi sie nie dobrze robi eh... jak myślicie uda mi sie??? Znacie moze cos lepszego??? Jakieś rady?? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gruba Kacha2 Napisano Lipiec 29, 2009 pewnie ze znamy naszą surówę ale mówiąc szczerze to łatwa w prowadzeniu to ona nie jest- ma podstawowa zaletę JEST TANIA .PO tych trzech dniach surówkowych zamierzam stosowac proteinową przez 5 dni i potem znowu przejść na surówę . CO O TYM myslicie towarzyszki niedoli???? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Deyzy Napisano Lipiec 30, 2009 Hmn....Proteinowa wygląda dobrze. I pod względem odżywczym wygląda to też dobrze. Niezły pomysł! :) No i mozna łączyć kilka razy w tyg.z warzywami...jeśli ją dobrze rozumiem...Słuchaj, chyba Ci potowarzyszę, hihihihi. Powiedz mi tylko czy przez te 3 dni jesz wyłącznie naszą suróweczkę czy pozwalasz sobie na jeden posiłek inny? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gruba kacha2 Napisano Lipiec 30, 2009 cześć dwa dni zasuwałam tylko tę kapustkę ale dzisiaj już nie moge kupiłam biały ser i wędzonego dorsza a po powrocie do domu kurczak gotowany ,waga stoi w miejscu (albo ktoś podrzucił mi do łazienki inną wagę zepsuta) A tobie Deyzy jak idzie waga ruszyła ..........................----------- Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Deyzy Napisano Lipiec 30, 2009 Właśnie dziś rano stanęłam na wadze i.......nic, na razie nic. Stoję. Boję się, że w moim przypadku będzie tak jak z tą zupą- 7 dni wyrzeczeń i tylko 1 kg.... :( No nic, zobaczymy, czy babcia maiła rację... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość olka_19 Napisano Lipiec 30, 2009 hej chyba ta dieta dziala dzisiaj mam trzeci dzien na tej diecie i waga spadla 3 kilo bardzo sie ciesze ze nie mecze sie na darmo :) nie robie sobie wielkich nadziei ale tak bardzo chce ... Dzisiaj ide wieczorkiem pobiegac Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gruba kacha2 Napisano Lipiec 30, 2009 Super Olka19 dawaj tak dalej ....ale biegac to ja nie lubię i się do tego nie przyłaczę mogę rower , pływanie , aerobik Gratuluje!!!!!!!!!!!!! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość olka_19 Napisano Lipiec 30, 2009 dziewczyny a moge zamiast tej zupy jesc sobie kapuste świeza z marchewka?? bo to moge jesc a na ta zupe juz nie moge patrzrec :( pozdrowionka ;* Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Deyzy Napisano Lipiec 31, 2009 No moje gratulacje Oka19, ale ja myślałam, że ty jesteś już na suróweczce a ty jesteś na zupie. Myslę, że obie te diety mają podobne działanie(chociaż expertem nie jestem): zero kalorii i nie chodzisz głodna. Wiec uważam, że spokojnie możesz zupkę zastąpić tą surówką. Kacha, spadałam kilogram dopiero a dziś 3 dzień. ;)) zawsze coś... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gruba kacha2 Napisano Lipiec 31, 2009 Cześć dziewczyny waga poszła w dół 79 kg to piekne ale bardzo bym chciała zobaczyć 6 z przodu. Deyzy - nie wiem z jakiej wagi startujesz bo jesli jestes szczuplejsza niż ja to naturalne że waga schodzi dużo wolniej .Trzymajcie sie kochane w czasie weekendu bo wtedy najtrudniej goście i te sprawy nie wiem czy chociaż małej malutkiej lampeczki winka sobie nie golnę..............Hi,hi ,hi Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość olka_19 Napisano Lipiec 31, 2009 No ja te bardzo się cieszę :) ze mi spadło mialam biegac wczoraj ale nie wspomnialam ze mieszkam w Irlandii i pogoda byla tragiczna ... :(no i tez z lenistwa obiecalam sobie ze juz dzisiaj napewno zaczynam biegac bo juz normalnie nie moge na siebie patrzec masakra:( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Deyzy Napisano Sierpień 3, 2009 Hej. Rzeczywiście przez weekend ciężko wytrzymać, ale 3 przepisowe dzionki wcześniej zaliczone to od jutra powtórka z rozrywki ;) Na razie waga stoi po tym 1 kg,.. :( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gruba Kacha2 Napisano Sierpień 3, 2009 dzisiaj nie miałam czasu na wadze stanąć ale pewnie w miejscu stoi od jutra suróweczka i szlaban na winko wytrawne czerwone.Pozdro Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość olka_19 Napisano Sierpień 4, 2009 No ja jakoś nic nie pilam udalo mi sie ominac imprezki grille itp :) No moja waga tez stoi ale wczoraj zjadla 2 kawałki pizzzy niestety nie moglam sie oprzec i do tego na sniadanie jescze cieple buleczki i kakao n ale nic biore sie za siebie... jak juz bardzo bym chciala to 65 mmm ;) Pozdrowionkaa jakoś nic dziewczyny nie piszecie ostatnio ... odzywajcie ci ez wami łatwiej :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gruba Kacha2 Napisano Sierpień 4, 2009 wspomnienie o bułkach strasznie na mnie działa ,uwielbiam tez chleb nawet czsami sama piekę -oczywiście nie teraz ale rozumiem czasami powstrzymać się trudno tylko że my chcemy schudnąć u mnie waga stoi 79 jak zaklete Działamy dalej kiedyś sie uda !!!!!!!!!!!! OBY jak najszybciej hi hi hi Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Deyzy Napisano Sierpień 5, 2009 Hej. U mnie także waga stanęła....hmnnnn, pewnie popsuta ;) Dziewczyny, wpadłam na taki pomysł, żeby ugotować saobie zaś kapuścianą zupkę (tym razem z przyprawami ;) ) i w porze obiadu zjeść "coś ciepłego " a w pracy na I i II śniadanie i na kolację naszą kochaną suróweczkę.?. Co Wy na to? Co o tym myślicie? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gruba kacha2 Napisano Sierpień 5, 2009 to dobry pomysł bo cos ciepłego tez na ruszta trzeba wrzucić. I woda , woda dużo wody chociaz przyznam szczerze wole wino .Ciekawe czy jest jakaś dieta winna ( porócz octu winnego)??? Pewnie po tej diecie trzeba zmienić topik na AA. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Deyzy Napisano Sierpień 5, 2009 Taaaaa, dieta winna.... hahahaha Dobre! No i AA murowane ;)) -tyż racja :) Swoją drogą to ciekawe jak długo byśmy wytrzymały na takiej, ;)) Jak wogóle nasz suróweczka w tym tygodniu? Przyznaję-miałam zacząć od wczoraj-heh-zacznę od jutra. Ale wielki plus-nauczyłam się nie jadać na wieczór dzięki niej. A wcześniej ciężko bywało... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
dziunia 0 Napisano Sierpień 5, 2009 dziewczyny napiszcie czy ktoras juz cos schudla na tej surowce prosze topik ciekawy przeczytalam caly i chce sie tez za siebie zabrac Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Deyzy Napisano Sierpień 6, 2009 Witamy w naszym światku ;) U mnie na razie waga stoi, ale brzuch mam wyraźnie mniejszy (i bez większych wyrzeczeń). Ale Kacha za to ma lepszy wynik ;) (-PS.Pozdrowionka! ) Mój cel - 5 kg w dół. Suróweczka smaczna, tylko cieniutko poszatkuj kapustkę bo inaczej może być za twarda. I dosyp troszke ziół (bazylia + tymianek). Ja dałam odrobinę wegety dla smaczku. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Deyzy Napisano Sierpień 6, 2009 Kacha, zapomniałabym, oprócz octu winnego może być jabłkowy ;)) http://www.biomedical.pl/uroda/otylosc-przyprawa-ktora-leczy-ocet-jablkowy-36.html Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach