Gość Felimena Napisano Październik 1, 2007 niestety nie umiem wytrzymać całego dnia na tej kapuscie :( moze jakkby ta kapuste spażyć była by lepsza:( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BrUnEciA 0 Napisano Listopad 4, 2007 a czy można jeść samą kapuchę cały tydzień?? jestem taka ze jak sie wkrece to tylkko jedno jem;p Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
malwoj 0 Napisano Luty 24, 2008 Moja ciotka schudła 10 kg w 2 tygodnie.Jadla przez 2 tyg kiszona kapuste bez soli duzo kminku troche oliwy z oliwek no i cytryne dzo wody pila.Ja tez zaczne Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość katrin121 Napisano Luty 24, 2008 Ja już 5 dzień jestem na kapuście,tzn.zupie. z niej/najlepsze jest to że jak mąż wrócił wczoraj wieczorem,myślał,że to zupa,taka normalna,i wtrąbił cały talerz!! dziś też się za nią wziął i mówi że bardzo dobra!!!-i co to za zupa!!! jak mu powiedziałam,że to moja dieta-nie wierzył!!! polecam!!!ale nie wytrzymałam na samej zupie-zjadłam,surówki,jabłka,mandarynki/ale nie daję się zwariować!!!na początek jest o.k/potem przejdę na dietę niełączenia.no i ćwiczenia,rowerek-,zielona herbata/a na wiosnę będę lekka jak ptak!! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość jest efekt Napisano Marzec 31, 2008 Po niecalych 3 tygodniach, przy założeniu 3 razy na tydzien tylko kapusta ubylo 12kg - z 86 na 74 kg. W pozostale dni tygodnia polaczylam sobie diete nielaczenia z dieta 1000 / 1200 kalorii. Jako dietetyk nie powinnam zachwalac efektow diety źle zbilansowanej, za "szybkiej", monotonnej itd... ale z czystym sumieniem polecam, tyle ze bardziej jako niepłynną diete odtruwajaca stosowana raz w miesiacu, czy 1 dzien w tygodniu. I jeszcze dwie uwagi: pierwsza natury medycznej - osoby bedace na dluzsza mete na tej diecie powinny dodatkowo zazywac witaminy, by unikac niedoboru (Pania polecam falvit) i druga natury estetycznej - przy szybkiej utracie kg bez aktywnosci fizycznej konieczne sa dobre balsamy ujedrniajace...w innym wypadku przed lustrem bedzie placz i zgrzytanie zebów (skóry nie ubywa tak szybko jak wody/tłuszczu!) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość MBWAKAS Napisano Kwiecień 1, 2008 PROSZĘ NAPISZ CZY BYŁO BARDZO CIĘŻKO BO JA CHCE OD DZIŚAJ ZACZĄĆ dietę kopenchadzką lub zwedzką a teraz przeczytałam o kapuścianej a wiem że te pierwsze są dość cięzkie ja chcę schudnąć około 6 może 7 kg Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Felimena 0 Napisano Kwiecień 2, 2008 jest efekt a jadłaś kapuste kiszoną czy świeżą? dzieki z info Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kinguchna84 0 Napisano Kwiecień 11, 2008 zaintrygowała mnie ta dieta....mmm...taka młoda kapustka z młodziutką marcheweczką..mniam:) I jeszcze waga leci w dół...:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Lawendziocha Napisano Lipiec 1, 2008 odswiezam temat, bo ciekawy jest. Najbardziej intryguje mnie "jest efekt" 12 kg w 3 tygodnie? wooow :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość molamolaaaaa Napisano Lipiec 1, 2008 Powiedzcie,czy po tej diecie nie ma wzdęć, bo mnie by chyba w powietrze wysadziło z butów, jakbym zaczęła pierdzieć.... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Ataner Napisano Lipiec 6, 2008 A jja estem na zupce kapuścianej - działa - po trzech dniach ubyło mi 2 kg. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
monika8787 0 Napisano Lipiec 17, 2008 wszystko jest ok ale jedno mi nie pasuje ta kapusta jst strasznie twarda myslalam ze cytryna troszke je zmiekczy ale nic z tego w zwiazku z tym mam pytanko: czy moge jesc taka kapuste z biedronk w sloiku i-- kapusta konserwowa, tylko ze w niej jest cuker ocet jablko czy jakos tak, aha i czy taki sam efekty bylby jakbym jedla przez trzy dni w tygodniu starte jakbko z marchewka? dziekuje za odp, Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
suchAshame 0 Napisano Lipiec 18, 2008 odswiezam. chyba jutro na nią przejde, zamierzam tez kupic therm line2 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Kapuścianka Napisano Lipiec 18, 2008 Na mnie zupa nie działa, spróbuje samą kapuste, no cóż, cygan dla towarzystwa ... :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość BYPLAY Napisano Wrzesień 29, 2008 UP Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość byplay Napisano Wrzesień 29, 2008 dieta brzmi zachecajaco... troche monotonna... a taka moze szybko sie znudzic... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
violciab 0 Napisano Kwiecień 15, 2009 hmm dzis zaczełam tą diete startuję z wagi 75,1kg mam zamiar zrzucic min 15 kg jak mi sie uda to bedzie super :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość myŚŚ Napisano Kwiecień 17, 2009 ale czy ta dieta tak na seriio działa .??? błagam o pomoc lato siie zbliza .!! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Deyzy Napisano Lipiec 27, 2009 Witam! Tak mnie to wszystko zaciekawiło, że postanowiłam "dopisać"się do towarzystwa ;)) Ciekawa jestem czy któraś z Was nadal śledzi ten wątek?.... Zniechęciłam się troszkę do diety kapuścianej(tzn,tej z zupką) bo po 7 dniach z wagi spadłam jedynie 1 kg! :( A pomysł z tą suróweczką bardzo mi sie podoba. Chyba warto spróbować.... Napiszcie, jeśli jeszzce odwiedzacie ten temat. Dzięki:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość kaja300000 Napisano Lipiec 27, 2009 ja byłam w maju na zupie kapuscianej i do tej pory spadło i nie wróciło prawie 8 kilo z podjadaniem i grzeszkami. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Deyzy Napisano Lipiec 27, 2009 Oh, to Ci kaja zazdroszczę i gratuluję zarazem. Nie wiem dlaczego na mnie nie zadziałało? :( A chciałam nie więcej jak 5 kg,... ehhhhh :( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gruba Kacha2 Napisano Lipiec 27, 2009 kiedyś♣ byłam na tej diecie zupo - kapuścianej chudłam ale nie mogłam już patrzeć na te zupę nie chciała mi przejść przez gardło obawiam się że z tą surówą będzie tak samo ale mimo to postanowiłam od jutra spróbować będe informowac na bierząco start z wagi 82 kg wzrost 166 CEL 65 kg Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Deyzy Napisano Lipiec 27, 2009 Trzymam kciuki. Chyba dołączę również... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gruba Kacha2 Napisano Lipiec 28, 2009 dzisiaj rano zrobiłam michę surówy z kapuchy dodałam jeszcze 1 jabłko żeby było bardziej zjadliwe - zobaczymy co będzie dalej . Trzymam miskę w szufładzie biurka dobrze że nie śmierdzi . Smacznego !!! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Deyzy Napisano Lipiec 28, 2009 Ja postanowiłam na dziś dietkę oczyszczającą: owoce i woda ;) ....duuuuuużo wody......... na jutro planuję suróweczkę i też zobaczymy.... ;) Pozdrawiam wszystkie "suróweczki".... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gruba Kacha2 Napisano Lipiec 28, 2009 wciągam tą surówę ale boli mnie żołądek moze jest na to jakas rada Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość kaja300000 Napisano Lipiec 28, 2009 DO ZUPY DODAJE KMINEK(DUZO BO LUBIE) i majeranek(odrobine) i zioła prowansalskie(troche). nie mam z=wzdec ani zadnych boleści, Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Deyzy Napisano Lipiec 28, 2009 Jak niedawno byłam na zupie kapuścianej to też mnie brzuch na początku pobolewał. Wytłumaczyłam sobie to tak, że to przez to, że radykalnie przestawiłam się wtedy na tą dietę. Nie pamietam czy tak miałam 1 czy 2 dni, ale jakoś to zniosłam a potem samo przeszło... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gruba Kacha2 Napisano Lipiec 28, 2009 nadal boli mnie ale nie brzuch tylko żoładek może za duzo surowizny w tej surówie i nie kazdy to znosi .Ciekawe czy wytrwam.Chyba potrzebuję wsparcia . Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Deyzy Napisano Lipiec 29, 2009 Dziś dołączam się z suróweczką. Ciekawe czy wytrzymam i czy wogóle zadziała na mnie... Wytrzymasz, wytrzymasz, wytrzymasz, wytrzymasz.... ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach