Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

xyzed

Jaki procent mężczyzn

Polecane posty

Gość buheheheh
o matko, niedługo zamieścisz tutaj swoje zdjecie, bo juz tyle danych mamy o tobie:O

Gość frk-099
Potem, to ja lubię omówić bierzące wydarzenia polityczne :classic_cool:

Ha ponoć bardzo fotogeniczny jestem i chyba cię to interesuje jak wyglądam skoro śledzisz to co piszę :D :D :D

Kora z wdziękiem i klasą ?? :O :O heheh już sobie wyobrażam jaką masz żonę przeuroczą :P :O :P :O :P :P :P :P

Gość frk-099
bieżące :O

Gość buheheheh
Nie ukrywam, że gustuję w facetach po czterdziestce, ale o mniejszym przebiegu :classic_cool:

teoria - napewno nie jest takim kaszalotem jak ty Zofia po 25 latach małżeństwa :D :D :D :D ło matulu :D :D :D

hehehhee na pewno :P pozatym nie mogę mieć 25 letniego stażu, gdyż urodziłam się w roku 1983 więc musiałabym wyjść za mąż rok przed narodzinami :O :O ło matulu :P :P :P

nefrytowakotka - a myślałem ,że tak ich zajeżdżasz,że po prostu nie mają siły wstać,ubrać się i wyjść :D

jak już wcześniej napisałam widać, że z polskich utworów muzycznych znasz tylko piosenki Dody i Mandaryny :P :P żadnych innych nie znasz ? ? ? to jest fragment piosenki gooopku :P :P :P :P co nie oznacza od razu, ze tekst jest prawdziwy :O :P wyjaśnić drukowanymi ? :classic_cool:

Gość teorio
po co ci taka glupia stopka która w dodatku jest nieprawdziwa???

po to, żebyś siedziała i sie nad tym zastanawiała zaniedbując tym samym inne sprawy w swoim życiu :P :P :P :P :P

teoria gooopia młoda cipko znam ,znam ale nie tobie mi to udowadniać bo wtedy kiedy ja na koncerty chodziłem,to ty jeszcze na gówno papu mówiłaś :p Poza tym doda i mandaryna są dobre dla takich siuśmajtek jak ty :p

Gość teorio
twoja stopka jest niesmieszna, niesmaczna i swiadczy o tobie , nie o nie :P

xyzed stary, sflaczały chujku :P skoro znasz tą piosenkę to po chuja sie tak wypytujesz i twierdzisz, że to prawda ?? :O :O :O :P idź pan w chuj z Tobą jak z dzieckiem :O

moja stopka jest moja i jak Ci sie nie podoba to jej weź i po prostu nie czytaj :P no chyba, ze to za trudne dla Ciebie i takie pasjonujące zajęcie, ze nie możesz pozostać obojętna :P a jak nie możesz to znaczy, ze stopka jednak intryguje :P :P

teoria młoda cipko nie denerwuj się tak bo ci ciałko zbyt szybko sflaczeje :p i wysil się trochę z wyzwiskami bo te ciankie są i oklepane :p :D

\"ty jeszcze na gówno papu mówiłaś\" to akurat było straaaaaaaaśnie nie oklepane :P :P :P :P :P heheheh bedzie mnie pouczał hehheeh pozatym po czym wnosisz, ze ja sie denerwuję ? :D :D :D bynajmniej, przeraża mnie tylko Twój niski poziom intelektualny :D :P :P :P :P :P a Twoje teksty mi wiszą i powiewają jak letnia sukienka między nogami :P no ale nie ma się co dziwić = facet spędzający pół dnia na babskim forume nie może być mądrym człowiekiem :D :D :classic_cool:

Uuuuuuuuu!!!!!!!!!!! nie wiedziałem ,że młoda cipka prezesem Mensy jest :o bo postarałbym się sięgnąć wyżyn moich możliwości intelektualnych,które jeśli się wysile, sięgają astronomicznego poziomu 1 punktu :p :D Po twoich pseudo mądrych tekstach to widać,że się denerwujesz mądralińska cipko :p

muszę Cię zmartwić = nie potrafisz odgadywać ludzkich emocji poprzez napisanych kilka zdań ;) ;)

Mojemu chłopakowi nigdy nie zdarzylo sie aby zasnnał po seksie bo ze mną seks jest tak wspaniały i emocjonujacy że długi czas musi dochodzic do siebie . p.s xyzed dlaczego ty jestes taki sfrustrowany ? chyba masz niezbyt udane pozycie ze swoja malznonka prawda ?

nefrytowakotka ja uwielbiam takie kafeteryjne prowokacje i podobnie jak Pozdroo 600 daje się w nie wciągać :classic_cool: po prostu lubię siedzieć i śmiać się z tych, których po drugiej stronie kabli ogarnia szał i wściekłość, że nie mogą mi wejść na psychę tak, żebym poczuła sie dojechana :D :D :D :D :D :D :D

sally hansen - z małżonką to prawda ale z kochanką to tak jak u Ciebie więc jest spoko lusi :D teoria - tak szanuj swoją psyche bo młoda jesteś i bardzo łatwo można ci ją wypaczyć :p I to by było na tyle pseudo rozmowy z tobą więc się pożegnam

moja psycha jest nie do wypaczenia ;) ;) jestem tak wredna, że nic ani nikt nie może mnie złamać :P również sie żegnam , aczkolwiek miło było patrzeć jak sie denerwujesz 🖐️ :D :D