Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość maniaczka109

Mam manie na punkcie kosmetyków!!!

Polecane posty

Gość maniaczka109

Czy Wy tez? Ciągle kupuje jakies kosmetyki,tusze,pudry kremy,balsamy itp. Na polce w lazience mam 12 balsamow,chociaz uzywam tylko 3 na zmiane. Ciągle kupuje jakies kosmetyki,niektore uzywalam tylko raz i stoja w lazience. Czy Wy tez lubicie wydawac kase na kosmetyki? Chociaz bez niektorych da sie przezyc?

Gość nie wiem sprawdzam konto
:(

Maniaczko swietnie Cie rozumiem.Ja za kazdym razem gdy jestem w kosmetycznym widze ogrom produktów,bez ktorych w danej chwili bym si enie obeszla,a pozniej do szyflady i lezy...NA SZCZESCIE nie mam zwykle duzo kasy prz sobie i tylko to mnie ratuje!! :);)

a ja zazwyczaj kupuje mnóstwo fioletowych cieni bo wydaje mi sie ze beda mi pasowac bo mam zielone oczy. a pozniej boje sie nimi malowac bo wygladam jakbym miala podbite oczy ^^

Ja uwielbiam malować paznokcie :D A co za tym idzie uwielbiam kupować lakiery, cekinki, naklejki, wzorki itp.

Gość maniaczka109
No to widze ze nie tylko ja tak mam:-) Moj chlopak zawsze sie ze mnie śmieje, ze bez kosmetyków nie moge życ,nawet jakbym miala ostatnie pieniadze to wolalabym dac na kosmetyki zamiast jedzenie:-)