Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość oooo222

ilu z was zaluje wybranych studiow i kierunku kariery zawodowej?

Polecane posty

Gość oooo222

bo ja zaluje...skonczylam AE i pracuje w administracji ( sterty papierow, kontakt z nadetymi vipostkimi ludzmi, ktorzy wszystkie rozumy pozjadali:(()...zaluje, ze nie poszlam na medycyne..

Gość oooo222
AE w Krakowie..dzienne zarzadzanie i marketing i gospodarke turystyczna, skonczylam w 2000 roku

no, ale kursy i warsztaty zawsze możesz zrobić. Ja też żałuję, że nie poszłam na fotografię, ale to nie blokuję mi drogi do późniejszej pracy w tym właśnie kierunku :)

Gość oooo222
woda w szklance-kurs nie pomoze aby zostac lekarzem:((..potrzebne sa 6letnie studia i staz a ja mam juz 30-nie stac mnie na to czasowo i materialnie...

Gość oooo222
ale w branzy fotograficznej zawsze mozesz sie doszkolic..kursow jest mnostwo i jak sie ma talent nawet w wieku 60 lat mozna zostac dobrym fotografem:)) powodzenia!!!

oooo222, mój post był skierowany do oczy,wiadomo, że w zawodzie lekarza taki kurs to nic, tu potrzebne lata nauki, ale to co nie możesz startować na żadną uczelnię teraz?

Gość oooo222
nie mam czasu na uczelnie...pracuje, splacam kredyt za mieszkanie, dopiero mam zamiar starac sie z mezem o dziecko..ja juz mialam swoj czas przeznaczony na studia, kusy jak najbardziej...ale tak jak mowie-nie medyczne, bo to nie ma sensu.. a inny zawod...hmm..zawsze chcialam byc stewardessa, haha...( kelnerka w samolocie;))) i to nie jest trudne do zrobienia mimo 30 lat, bo znam 3 jezyki obce, ale zycie rodzinne nie ma wtedy sensu..itd.. -mam zamilowania plastyczne-ale to dla przyjemnosci, bo w dzisiejszym swiecie ciezko wyzyc ze sprzedazy obrazow..a az TAK dobra, zeby otworzyc swoja galerie to nie jestem:))))