Lusesita de Milagros Dolores 1 Napisano Wrzesień 14, 2007 :O nie mam pojęcia dlaczego zagryzam sobie policzki od srodka :( i potem mnie boli... dentysta mnie opieprza, ale ja nad tym nie panuję co robić? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
a kuku 0 Napisano Wrzesień 14, 2007 moze ze stresu niektorzy zebami zgrzytaja na tle nerwowym Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość jkhufkhdjhf486r54 Napisano Wrzesień 14, 2007 mamtak samo jak ty + warga Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość jeeeeeeeeeeeeeeeeee Napisano Wrzesień 14, 2007 potrzebny ci psychol Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Jankesa 0 Napisano Wrzesień 14, 2007 Luśka to nerwy \"wychodzą\" . też tak mam od czasu do czasu ,zależy jakie nastroje . dusimy wszystko w sobie , i same nieswiadomie robimy sobie krzywdę :( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość szarakczerwony Napisano Wrzesień 14, 2007 wyloz je folia pozdrawiam jestes jedna z moich ulubienic na kafe Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lusesita de Milagros Dolores 1 Napisano Wrzesień 14, 2007 od stresu...:( no to nic na to nie poradzę :O chyba że coś tam sobie wsadzę :P wypcham sobie jak chomik Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość walusiaa Napisano Wrzesień 14, 2007 ja zgrzytam zębami i dentysta zrobił mi szynę nakładaną na zeby na noc - teraz jak cos robie przez sen, to nie niszczę zebów, bo się rozkłada na całą szynę na pewno u Ciebie też by się cos dało zrobić, popytaj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lusesita de Milagros Dolores 1 Napisano Wrzesień 14, 2007 najgorzej że mi dziecko powiedziało iż tak gryzą sobie policzki narkomani :O w szkole się dowiedziała na lekcji... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość krystyna z gazowni_1111111 Napisano Wrzesień 14, 2007 a ja w nocy wkładam mojemu Józkowi palec do nosa wiecie jak on mnie opieprza... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość mam nadzieję że Ty Luśka Napisano Wrzesień 14, 2007 nic nie ćpasz:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lusesita de Milagros Dolores 1 Napisano Wrzesień 14, 2007 nie ćpam chyba że przez sen...:P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
POZIOMKA88 0 Napisano Wrzesień 14, 2007 a ja od pewnego czasu siedze i co chwilę zaciskam zebe i pocieram je o siebie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lusesita de Milagros Dolores 1 Napisano Wrzesień 14, 2007 dlaczego? :( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Miarka 0 Napisano Wrzesień 15, 2007 Nie dentysta zrobi ci takie szyny. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lusesita de Milagros Dolores 1 Napisano Wrzesień 15, 2007 i ja mam z tym spać? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość może pij melisę przed snem Napisano Wrzesień 15, 2007 lub bierz jakieś tabletki uspokajające.Te obgryznaie jest na tle nerwowym,to wszystko ze stresu:-( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lusesita de Milagros Dolores 1 Napisano Wrzesień 15, 2007 a może takie gumowe nakładki na zęby przy wybielaniu się takie stosuje :O Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pariss 0 Napisano Wrzesień 15, 2007 Czytam ten topik i też gryzę :O Tak to juz jest Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość ustogryz Napisano Wrzesień 15, 2007 ja kiedys wargę gryzlam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość hfhfg Napisano Wrzesień 15, 2007 masz krzywy zgryz, radze Ci: opieprz swojego dentyste! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach