Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

iva5

Mąż mnie zdradził

Polecane posty

wiesz.. jesli ktoś szuka sobie problemów w życiu, jak to często kobiety potrafią i za wszelką cenę chce cos pozmieniac, to jego wola, droga wolna.. a ze potem płacze z tego powodu - nie moja wina, ja ręki do tego przyłożyłem...

każdy osobiście uwaza sie za człowieka ciekawego... z wyjątkiem frustratów i Relentlessa :P ale to, czy naprawde poznanie mnie jest dla Ciebie jak odkrywanie wielkiej tajemnicy, musisz ocenić juz sama...

kazdy człowiek jest tajemnica jeden wieksza drugi mniejsza alejest.gorzej jak sie po poznaniu okazuje ze to jednak ta mniejsa nie ciekawa tajemnica

ale ja nie moge wrócić do tego tematu, bo nie mam męża :P tym bardziej nie mógł mnie zdradzic...

\"alejest.gorzej jak sie po poznaniu okazuje ze to jednak ta mniejsa nie ciekawa tajemnica...\" to juz jest ryzyko kazdego odkrywcy.... czasem pod małym, nieciekawym kmaieniem kryje sie cenny skarb a innym razem za zdobionymi ornamentami wierzejami, znajdziesz tylko zeschłe liście...

hmmm to bedziemy czekac az nastepna zonka napisze \"boze co mam robic maz mnie zdradził to okropne bla bla bal .a dla mnie to nie jest okropne.takie zycie,tacy ludzie ,taki swiat

to przykre ze ktos kogos zdradza ale mnie to jakos nie wzrusza.oj raz sie dowiesz raz nie im mniej wiesz tym lepiej

zauważ, że znacznie wiecej tutaj tematów \"mąż ja i ten trzeci\"... dla mnie to tez nie jest okropne.... co najwyzej moze stac sie nudne :)

ja bym tam teraz chciał aby maz mnie zdradził i abym sie o tym dowiedziała miałą bym przynajmniej solidne podstawy aby to zakonczyc...a tak co mu powiem ? kochanie wyprowadz sie bo cie juz nie kocham ha ha ha

oj to jak sie znudzisz to poszukasz ciekawszego topiku jest ich tu duzo kazdy moze znajdzie cos dla siebie mi tu na razie dobrze ha ha

czekam jak hiena na swierze kobitki zdardzone przez meza ha ha aby je pocieszyc tylko czy potrafie skoro na mnie zdrada nie robi wrazenia

Tutaj jak narazie mi sie nie nudzi, bo Ciebie zaczepiam :P oraz - masz męża, wiec az tak duzo to nie mozesz być ode mnie młodsza :)

ha ha moge moge .bardzo wczesnie \"przez własna głupote \"teraz to wiem ale troszke za pozno

młoda, ale doświadczona - wybuchowa mieszanka temperamnetu i mądrosci życiowej :D

chyba nie ma sensu wciągać mamy w nasze sprawy - kobieta sie zestresuje i po co? ;)

Właściwości chemiczne: a) Wykazuje duże powinowactwo ze złotem (Au), srebrem (Ag), platyn†(Pt), szlachetnymi i półszlachetnymi kamieniami i minerałami. b) Zdolna do absorbowania wielkich ilości drogich substancji. c) Może samorzutnie eksplodować jeśli pozostawić ją samą w obecności mężczyzny. d) Nierozpuszczalna w cieczach, ale jej aktywność wzrasta po nasączeniu etanolem (alkoholem etylowym). e) Ulega naciskowi tylko we właściwej płaszczyźnie krystalograficznej Właściwości fizyczne: a) Powierzchnia zwykle pokryta warstwą barwników. b) Wrze i zamarza bez wyraźnej przyczyny. c) Topi się po jej właściwym potraktowaniu. d) Gorzka jeśli używać niewłaściwie. e) Znajdowana pod różnymi postaciami od czystego metalu do pospolitej rudy --------------------------------------------------------------------------------------------------

Tak samo roztrzepana, jak i spokojna. Tak samo nierozsądna, jak i refleksyjna. Optymistka z pewną dozą zdrowego rozsądku. Łagodna, czuła i kochająca z odrobiną wybuchowości ( efekt piorunujący, gdy się wstrząśnie, a nie pomiesza). Niezbyt dużo oczekuję od życia. Znam swoje mocne strony i jestem pewna swej wartości. Lubię czuć sie doceniana i dostrzeżona.Czasami potrzebuję swoistego życiowego spełnienia, chce czuć się szczęśliwa i to chyba wszystko. Nie wymagam, aby moje życie było usłane różami, jak dla mnie prędzej czy później by się to znudziło

Gość margolka czy ty
rozdwojenie jazni ?

Gość czytam tak sobie
i co widzę? bandę egoistów. babka pyta o pomoc, a Wy jej zatruwacie topi sobą i swoimi problemami! EGOISTYCZNE ŚWINIE!

Gość bajobongo
a jak ma sie autorka topicu? jaka podjelas decyje? pozdrawiam.