Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

N_A_S_T_K_A

STUDENCI !!!

Polecane posty

U mnie dopiero teraz, za legitymację i indeks całe 9 zł. O tych żetonach to pierwsze słyszę :o Ja na razie mam problem tylko z brakiem planu i grup. A jak jest u Ciebie z grupami, należysz do kilku?

Gość czerwona pelargonia
u mnie jest tak, że na roku są 4 grupy. I już podzielone jest i koniec. Wiadomo, że wykłady będą razem, a ćwiczenia tylko w grupach. I tyle. Pochawalę się:P będę w grupie z synem T.Stockingera (Pawla z "Klanu"). Hah, fajnie, co?:P :)

Pytam o grupy, bo moja koleżanka (zaoczne na prywatnej) jest w trzech grupach i czwartej językowej, do której musiała przejść test, żeby ją przyłączyli do odpowiednio zaawansowanej.

Gość czerwona pelargonia
a jak:P ma się rozumieć.. wie może ktoś jak on wygląda?:>

Gość czerwona pelargonia
nie wiem. Ja osobno do gr. językowej się logowałam za pomocą całego tego usosa. Był test poziomujący, a potem trzeba zapisać się na ofpowiednie godziny...

Gość czerwona pelargonia
może na gronie Twojego kierunku jakieś informacje są?

U nas nic prawie w tym usosie nie działa. Poza generatorem opłat oczywiście.

Ale macie głupio.Zauwazylam,ze te wieksze,renomowane uczelnie z dobra opinią sa takie wkurwiające,ze szok! Zwlaszcza baby w dziekanacie! Wszystko to jest takie skomplikowane i maja studentów w dupie :? drazni mnie takie postepowanie,jada tylko na opinii i tyle!!!! Zdenerwowalam sie. Ja ile razy nie dzownie do dziekanatów mojej uczelni,pytam o glupoty,zalatwialam tez wiele razy sprawy mojemu chlopakowi to ZłEGO SLOWA nie uslyszalam,ani tego pelnego laski i zmeczenia zyciem tonu!

Moja uczelni raczej nie jest jakaś renomowana. W dziekanacie jeszcze nie byłam (kurcze, nie wiem nawet, gdzie on jest) a przez telefon nie dane było mi porozmawiać z uroczymi paniami, bo nie odbierały. Ale jestem dobrej myśli i będę próbować nadal :D Nie dają mi spokoju te grupy i plan. Jak będę musiała sama się rejestrować i je wybierać to masakra, bo pojęcia nie mam czym się kierować :( Porażka po prostu.

Gość 87123468723648
Nastka czemu do nysy idziesz ja z stamtąd jestem szkoła w nysie jest jedną z najgorszych i wszyscy od niej uciekają idą do niej tylko najgorsi :[

Gość 87123468723648
wiem bo mam tam paru znajomych którzy nigdzie indziej się nie dostali poziom jkest bardzo niski więc o nadmiar nauki nie musisz się martwić

Gość 87123468723648
no własnie wszystkie kieruki oprócz medycznych i architektury radze Ci przenies sie stamtad bo naprawde mozesz potem załowac

Gość czerwona pelargonia
a jak nazywa się dokładnie ta uczelnia w Nysie, Nastko? U mnie na szczęście ten USOS działa. Opłaty? oczywiście, zawsze po kasę rękę wyciągają...

No na medycznych wiem,ze jest ciezko.Moj chlopak studiuje tam ratownictwo medyczne-porazka,biedny caly czas mial kolokwia,widzialam ile tego bylo do nauki! Numerku(ze tak Cie nazwe) nie moge juz teraz sie przenieść :( Wiem,ze to szkola nie na najwyzszym poziomie i nie o najwyzszym poziomie nauczania,ale doradzcie mi cos,uswiadomcie lub wyprowadzcie z bledu-jesli skoncze licencjat w Państwowej Wyzszej Szkole Zawodowej w Nysie(pelna nazwa) a maisterke zrobie np we Wrcoku? Co o tym sadzicie?

Gość czerwona pelargonia
szczerze...to nigdy o tej szkole nie słyszałam...to się nie wypowiem. Ale na magisterkę we Wrocku nie miałabyś chyba problemu... będiesz miała 2 szkoły ukończone:) Ja planuję zrobić magisterkę na UW (może administracja albo te stosunki dalej) albo SGH. No i to prawo jeszcze (zaocznie). Więc tak... szkoda, że państwo nie stwarza nam żadnch perspektyw...

No wlasnie widzisz Pelargonko-nikt nawet o tej szkole nie slyszal,niektorzy pytaja gdzie jest Nysa :O Troche siara,ale mam teraz lepszy troszeczke humor,bo mam juz plan! I chyba w pt bede miala tylko wyklad i wolne,czyli do domku mozna przyjechac.A wlasciwie to na wizyty do ortodonty! :D:D Aha i nie iwem czy sie tam nie machnęło im,ale chyab sroda bedzie FREI!

Gość czerwona pelargonia
fajnie....ja codziennie na zajęcia bedę musiała chodzić... chociaż chyba środa troche luzniejsza będzie:P skończę ok. 18...:) na szczescie bedę się wysypiać, bo będę mieć rozne pory rano:) i luki oczywiście... A Nysa wiem gdzie jest:P (po klassie hist. geograficznej jestem:P)

Nastka, ja co prawda wiem o studiowaniu tyle co Ty lub czerwona pelargonia, ale myślę, że nie powinnaś się martwić tym poziomem itp. Tym bardziej, jeśli magistra chcesz robić we Wrocławiu, to cóż, że licencjat będzie nyski? Magister ważniejszy:) Poza tym na filologii niemieckiej raczej trudno jest liczyć, że będzie łatwo;);) 🌻 pozdraiwma i nie martw sie:)

Wlasnie wydrukowalam sobie plan i teraz drukuje sobie rozkłady jazdy pksow.Normalnie jestem tym taka uradowana... ;)

Jest to stronka poświęcona Antosiowi, małemu chłopczykowi, który w wyniku zapalenia opon rdzeniowo-mózgowych cierpi na porażenie mózgowe, zaniki korowo-podkorowe o raz epilepsję. http://naszskarb.bnx.pl/news.php Proszę zajrzyjcie poczytajcie i pomyślcie ciepło o maluszku, który nie zdążył poznać jeszcze świata i dajcie mu szansę. Jest to prośba o wsparcie nie tylko finansowe, ale również duchowe... Księga Gości to miejsce gdzie można napisać, zostawić ślad po sobie dziękuję i zapraszam

No wreszcie miłe panie z dziekanatu odebrały telefon i nawet coś nie coś mi wytłumaczyły :) Tzn to, że wszystkiego się dowiem na dniach adaptacyjnych :) Ale nareszcie coś drgnęło.