Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pomozecie mi

STUDIUM PODYPLOMOWE

Polecane posty

Gość pomozecie mi

Zaczelam studium - zagospodarowanie odpadow i czystsze technologie, musze wymyslic temat pracy, pomozecie?? ja nie mam zadnego pomyslu :(

Gość pomozecie mi
up

Gość zoska1235692
Moze temat zwiazany z nowoczesnymi technologiami utylizacji odpadow?A moze rozwoj technik utylizacji , porownanie np. lat 80 do obecnych?

Gość pomozecie mi
Porownania raczej nie chcialabym robic... A odnosnie utylizacji - moglabys polecic jakas tecnike?

Gość pomozecie mi
Wiem ze to ja powinnam wymnylic sobie temat, ale wczensiej nie mialam zadnego związku z ta dziedziną - zupełnie inne studia ijest mi troche ciezko

Gość pomozecie mi
up

Gość tak szczerz
to po co brałaś takie studium?? ja sięnatym eni znam- jestem socjologiem- i nei psozałbym na coś akiego? a ty co? masz tak na dzięń dobry napisać pace- bez przygotowania i bez wczesniejszych żadnych zajeć ?? niemożliwe zebys nic nie wiedział na ten temat skoro jesteś na takie studium!!

Gość pomozecie mi
Bralam studium, bo niby potrzebuje do pracy, ale nie wiem co to zmieni , i tak bede na tym samym stanowisku, jednak powiedzieli ze lepiej gdybym je zrobila... Odnosnie zajec, tak, byly przez pol semsetru, ale przyznam ze nie wiem co mialy wspolneg o z odpadami - tlumaczyli nam chromatografie, psektroskopie itd a to sa metody oznaczania substancji... A ja chcialabym isac na jakis tenat, ktory moglby sie przydac

Gość pomozecie mi
up