Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Tom 26

a Wam dziewczyny...???

Polecane posty

Gość Tom 26

Od kilku lat nie pamiętam jak wygląda nie ogolony ptaszek. Przyzwyczaiłem się do zgalania tam włosków i robię to 2 razy w tyg. Obecnie nie jestem w stalym zwiazku, ale dziewczynom z ktorymi bylem bardzo sie to podobalo. a Wy co o tym sadzicie???

Gość chyba ci się zdaje że te
twoje wierszyki mnie biorą. wcale na mnie nie działają. serio. Poezja - musi być dobra. Taka jest prawda. To nie jest twoje powołanie. Nie wystarczy być po trochu wszystkimi. Wystarczy być sobą i być dobrym w 1-2 dziedzinach i jest cool.

Gość Tom 26
co tydzien odwiedzam swego fryzjera pana Mariana, goli on dokładnie me miejsca intymne by potem posiąść mnie jak swą klacz Artemide, galopuje pomiedzy szafkami i kawałkami pobitych luster zgrabnie omijając zwłoki wycietych wcześniej owsików,uwielbiam czuć zimne nożyczki na mych orzechowych jądrach, zerkam jednak upragnionym wzgrokiem w strone stryja fryzjera pana Gerwazego gdy ten grzebiąc w kalesonach czyta zuchwale podarnik domowy

Bleeee... Ile kosztuje takie \"strzyżenie\" ? Golone są wszystkie włosy z podbrzusza?

Gość dobrzerobiszzz
moj chlopak tez goli sie tam... i gdyby tego nie robil nie pozwolilabym mu zdjac majtek, bo owlosione penisy sa ochydne i obrzydliwe

a ty @dobrzerobiszzz też sie golisz? Ja sie zastanawiam jak to sie goli, bo jeszcze podbrzusze to proste, ale moszna?

a ty @dobrzerobiszzz też sie golisz? Ja sie zastanawiam jak to sie goli, bo jeszcze podbrzusze to proste, ale moszna?