Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość 321b00m

czy to może być tarczyca?

Polecane posty

Gość 321b00m

Mam problem... nie wiem co się dzieje z moim organizmem :/ włosy mi rosną bardzo powoli, 1 cm na rok :/, strasznie przy tym wypadają, dobrze ze są kręcone, przynajmniej nie widać jakie są rzadkie:P nie czuje sytości, mam Ochotę jeść i jeść, czasem już przestaje myśleć, całe szczęście że jem rzeczy w miarę zdrowe tzn warzywa, białe mięso, owoce... czasem rzucam się na słodycze, chleb z masłem itp...wtedy mogę jeść i jeść jestem zmęczona, ospała, mam często zły humor, jakiś czas temu miałam depresje, teraz po prostu nie mam czasu na myślenie, po powrocie do domu, zjem kolacje i rzucam się na łóżko :P bardzo łatwo tyje, nawet jak uprawiam sport, muszę prawie nie jeść aby schudnąć :/ rosną mi włosy w miejscach gdzie nie powinny... na brodzie zastrzelić się można :/ czy to może być coś z tarczycą?? czy po prostu taka już jestem?? pzd

Gość moze byc ...
idzdo lekarza ... zleci Ci badanie TSH ... gdy wyjdzie fatalnie skieruje Cię do endokrynologa ... ajak nieto cieszsię, zenie masz niedoczynnosci tarczycy bo to okropna choroba ...

Gość 321b00m
czemu okropna??