anula89 0 Napisano Wrzesień 16, 2007 Witam:) Zakladam ten topic dla osob,ktore chca schudnac ale w zdrowy sposob i glownie stawiaja na cwiczenia! To topic dla osob z silna wola, ktore chca byc piekna szczuple i miec jedrne i umiesnione cialko! Mam nadzieje ze ktos sie do mnie dolaczy:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Irret_xD 0 Napisano Wrzesień 16, 2007 taaa ja tez chce miec piekne cialo, ale jakos do cwiczen nie potrafie sie zmobilizowac zawsze cwiczylam regularnie, np. robilam brzuszki codziennie, bo kilkaset, az np. dostalam okres, przerwalam na 1 dzien, nastepnego dostalam juz lenia...i tak to jest;/ Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
anula89 0 Napisano Wrzesień 16, 2007 Trzeba raz sie przemoc i zaczac cwiczyc regularnie.Jak masz okres to nie musisz robic brzuszkow, wtedy mozna np. samo rozciaganie:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
dziubalik 0 Napisano Wrzesień 16, 2007 Ja bym chciała mieć płaski brzuszek. Ale właśnie ze mną jest tak jak z poprzedniczką, że na początku się zapalę do roboty i ćwiczę i ćwiczę, później np. nie mam czasu jednego dnia i już przerywam. Ogólnie rzecz biorąc nie narzekam na swoją wagę, mam 18 lat i ważę 47 kg, tyle że chciałabym mieć bardziej płaski brzuszek... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
anula89 0 Napisano Wrzesień 16, 2007 Ja tez nie waze duzo mam 170cm i 55kg ale bardziej mi zalezy na wymiarach niz na wadze bo niestety jestem typowa gruszka:/ Dziewczyny tu jest wazna chec Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
dziubalik 0 Napisano Wrzesień 16, 2007 No własnie, mi też ta waga nie przeszkadza, tylko ten nieszczęsny brzuch :( Chciałabym aby był \"płaściutki\" jak deseczka... Ehhh marzenia.. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
anula89 0 Napisano Wrzesień 16, 2007 To nie lepiej zabrac sie za cwiczenia? Latwo mowic ze chcialoby sie to i to a trudniej juz sie zabrac za to Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
dziubalik 0 Napisano Wrzesień 16, 2007 Pewnie,że lepiej. Ale tak jak pisałam wcześniej zawsze coś wyskoczy że jednego dnia czasu nie mam kompletnie nawet na chwilę ćwiczeń i już następnego dnia nie ćwiczę. Na wakacjach przez tydzień ćwiczyłam 6 Weidera, ale po tygodniu mój zapał zgasł bo jakoś tak wyszło,że nie miałam czasu i w ogóle.. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Irret_xD 0 Napisano Wrzesień 16, 2007 mi tez moja waga nie przeszkadza:P jak widac w stopce mam 178,5cm i waze 60,8kg. wiekszosc osob przy takim wzroscie wazy 67-68kg [wynika to z moich obserwacji na kafe:D] nie chodzi mi o utrate kg, ale wlasnie o plaski brzuszek i zjechanie z boczkow. nawet jak kiedys schudlam 12kg to boczki mi zostaly;/ i za bardzo nie wiem jakie mialabym cwiczenia na te boczki robic... kiedys jezdzilam codziennie na rowerze. 11-17km w czasie 30min-1h [zalezy jak mi sie chcialo:D] i zaczely mi sie umiesniac uda, wiec przerwalam, bo nie chce miec takich wielkich nog...:D w sumie moim kompleksem, jezeli tak to moge nazwac jest wlasnie brzuszek, a najbardziej te boczki. juz bym nawet brzuch przebolala, bo i tak baaaaaaardzo mi sie zmniejszyl. ale boczki ani rusz;/ uhhh rozpisalam sie troche:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Jarek--84. 0 Napisano Wrzesień 16, 2007 zgłoście się do armii na przetrzymanie, gwarantuję, tam lenia nie dostaniecie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
dziubalik 0 Napisano Wrzesień 16, 2007 Mi się wydaje,że w naszym przypadku najlepsze byłyby brzuszki, nożyce itp. ćwiczenia w których mięśnie brzucha będą się napinać. Swego czasu z nerwów prawie nic nie jadłam prawie miesiąc i wtedy miałam całkowicie (chyba aż za bardzo) płaski brzuch, wtedy też schudłam jakieś 5 kg. Ale teraz brzuszek znów jest lekko okrąglutki, a ja właśnie chciałabym aby był taki jak przez ten pewien okres czasu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
anula89 0 Napisano Wrzesień 16, 2007 Moim zdaniem najlepsze jest bieganie, moze tez porobic brzuszki ale skosne.Na boczki dobre tez sa slony w bok.Stoisz w rozkroku i raz ciagniesz prawa reka w lewo a raz lewa w prawo, nie wiem jak to wytlumaczyc Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
malamegi 0 Napisano Wrzesień 16, 2007 ja zaczynam 6 weidera, moim kompanem jeste mama:) ale ile wytrzymamy to nie wiem. kieedys jak sie odchudzalam to robilam zwykle brzuszki i podnoszenia nog w roznych pozycjach i to przynioslo niesamowite efekty, ale teraz nie mam do tego zapalu, a z ta 6 to jakos mi latwiej:)mam nadzieje ze choc mieiac wytrzymam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
dziubalik 0 Napisano Wrzesień 16, 2007 Mam nadzieję,że zmobilizuję się i od poniedziałku zacznę ćwiczyć :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
anula89 0 Napisano Wrzesień 16, 2007 Najlepiej zaczac od dzisiaj, od teraz.Nigdy od jutra!! Ja zmykam teraz sie pouczyc, mam nadzieje ze bedzie nas tu wiecej Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
dziubalik 0 Napisano Wrzesień 16, 2007 Dzisiaj to ja nie mam kompletnie siły po wczorajszej imprezie :P Ja też mykam wypoczywać papa :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pilar006 0 Napisano Wrzesień 16, 2007 Ja się przyłączę. Mam 11 dni i przez ten czas chce się doprowadzić do jak najlepszego stanu. Zamierzam dużo ćwiczyć i przejść na dietę, ale nie jakąś super ryorystyczną żebym się zle czuła. Jak myślicie ile uda mi się schudnąć takim sposobem? Ja bym chciała tak z 3 kilo zrzucić. Bo więcej się pewnie nei uda co nie?????? I zaczynam oczywiście od dzisiaj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pilar006 0 Napisano Wrzesień 16, 2007 nop ja mam juz za soba 15km na rowerku stacjonarnym:) i obiadek Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
anula89 0 Napisano Wrzesień 16, 2007 Ja wieczorem planuje pocwiczyc bo jak narazie to sie ucze:/ Pilar006 witamy w naszym gronie:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Irret_xD 0 Napisano Wrzesień 16, 2007 ahhh a ja wlasnie zjadlam pieczona pange w folii, ale ze glodna bylam jeszcze to zjadlam plasterek wedliny i kilka plasterkow zoltego sera:D kocham te diete po prostu:D jesz a chudniesz... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mushellka 0 Napisano Wrzesień 16, 2007 Irret, jaka to dieta ? :) Ja sie chetnie dolacze z \"doskoku\". Tez jestem za tym, ze sport to podstawa diety! Mam nadzieje, ze moge, mimo duuuuuzo wiekszej wagi od waszych :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Irret_xD 0 Napisano Wrzesień 16, 2007 bialkowa ;) a ze ja uwielbiam miesko, sery itp. to po prostu dieta stworzona dla mnie:D narazie co prawda strasznie brakuje mi warzyw i owocow...ale za jakis czas po malu bede je wprowadzac.no ale to jeszcze nie teraz;) są rozne wersje tej diety, ja wybralam te najbardziej bialkowa wersje:D jem to, co ma duuuuzo bialka a minimum węgli. ryby, mieso, parowki, sery biale,zolte,plesniowe,tunczyk,sledzie,jogurty naturalne[troszke maja wegli,no ale trudno:D] Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mushellka 0 Napisano Wrzesień 16, 2007 Brzmi calkiem fajnie. Orientujesz sie na jakiejs stronce moze? Tzn. skad masz info co i jak w teh bialkowej? I dlaczego bez warzyw? Brokuly maja np. duzo bialka z tego co wiem ... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
anula89 0 Napisano Wrzesień 16, 2007 witamy mushellka.Tutaj wazne sa checi a nie waga.U nas zawsze mile widziana jestes Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mushellka 0 Napisano Wrzesień 16, 2007 Parowki?!?!? O matko! W parowkach jest najgorsze swinstwo. I nie powiesz mi, ze maja duzo bialka... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Irret_xD 0 Napisano Wrzesień 16, 2007 no to mushellko niestety jestes w bledzie ;) wejdź sobie w jakakolwiek tabele kalorii i sprawdź jakie produkty maja duzo bialka A ZARAZEM prawie w ogole węgli. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
anula89 0 Napisano Wrzesień 16, 2007 Irret_xD--> nie jest ta dieta zbyt monotonna? Ja bym sie bala ze nie wytrzymam i jak narazie jestem na mz Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mushellka 0 Napisano Wrzesień 16, 2007 Irret, wiekszosc mies i wedlin nie ma weglowodanow. Parowki maja ok. 10g bialka na 100, a pierwsze z brzegu... kabanosy np. 30.... Naprawde nigdy nie spotkalam sie z parowkami w diecie, zwlaszcza, ze tluszczu tez maja wiecej niz wspomniane (tluste) kabanosy. Ile juz jestes na takiej diecie? Jak ci leci? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Irret_xD 0 Napisano Wrzesień 16, 2007 mushellka ja je jem dlatego, że maja sporo bialka a prawie 0 węgli a o to wlasnie w tej diecie chodzi. a jestem na niej dopiero 3 dzien ale czuje sie swietnie;P i polecam czytanie stopek;D anula89 nie jest monotonna jak dla mnie, bo jak sie dobrze przypatrzec to w kwestii obiadu mam spory wybor:P a na sniadanie parowki lub jogurt mi spokojnie wystarcza;) nie chodze glodna a przedewszystkim widze, ze mam bardziej plaski brzuszek. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mushellka 0 Napisano Wrzesień 16, 2007 Irret, przejrzyj jeszcze raz tablice. Ja rozumiem o co chodzi w diecie bialkowej, bo troche sie nia zajmowalam jak sie zastanawialam jak jesc dalej. Znalazlam tylko 2 wyroby miesne, ktore maja mniej bialka niz parowki. A wegli wiekszosc ma 0 wiec to nie argument. Juz np. sopocka ma 2x wiecej od parowek, a sa i takie, ktore maja jeszcze wiecej. Powiedz od razu, ze jesz bo lubisz :) Bo do bialkowej to one sie nijak maja :D A co do stopki - dziwnie wyglada przez ta wage z 15 po tym jak napisalas 14, ze diete zaczynasz. Przeciez nie schudlas 8kg na niej... Moglabys podac ile na poczatku diety wazylas... Ale to tylko taki pomysl w ramach niezrozumienia Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach