Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Sweet Dreams II

Wk........ mnie już ta FORMUŁA 1 w niedziele !!!

Polecane posty

samo poludnie,dzien wolny, ladna pogoda, zamiast wybrac sie gdzies na spacer to pewnie większosc facetow siedzi teraz przed telewizorami i ogląda przez 2 godziny jeden obraz :O

Gość nanka..
zgadzam się

Gość dobry chłopak
ja nie ogladam , też bym pojechał do lasu , ale jestem chory i siedze ne kafeterii :-(

Gość iiiiiiii
tez tylko z pokoju słysze -iiiiiiiii;iiiiiiiiii taki dźwięk :O nudy na pudy

Gość przesadzacie
A Mój oglada sobie F1 i mi to nie przeszladza,a zeby umilic mu jeszcze ogladanie wlasnie przed chwila wylizalam mu peni*a ,ktorego wczesniej wysmarowalam nutella.I sobie siedzi teraz szczesliwy i sie relaksuje :)

nie mowie ze jest to sprawa wagi panstwowej, ale naprawde nuuuuuuuudzi mnie ta formula a ty sobie nie przerywaj tylko idz dalje lizac peniska swemu panu 🖐️

Gość tylko sie nie zgalwanizuj
czekam na jakiegoś wybitnego polaka w golfie:D to dopiero będzie rozrywka:P nie oglądam formuły, bardziej rajdy jeśłi już....dziś zginął Colin Mc Ra

Gość przesadzacie
Sweet Dreams a po co ta kąśliwa uwaga?zamiast siedzieć tu lepiej sama idż zrobić dobrze swojemu Panu,(ja mam świetnego Faceta-Partnera),ktomu potrafie umilic zycie a nie rzęzić tylko... wiecej wiary w siebie...:)

Gość ojo ojo ojej
a ja uwielbiam Formułę i razem z miśkiem oglądamy:)szkoda tylko że tak rzadko są wyścigi..:(

Ja tez lubie i ogladam kazdy wyscig i absolutnie nie ma to zwiazku z Kubica,bo ogladam juz od 5 lat,gdy jeszcze prawie nikt nie wiedzial kto to Kubica (choc ja wiedzialam :p). Dla jednych jest to nudne,dla innych pasjonujace. Nie podoba sie, to po prostu nie ogladaj. Mnie za to wkurzaja rozne durne seriale i w zwiazku z tym ich nie ogladam.