Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość durny ktos

moja matka ../ i ja wieczny darmozjad

Polecane posty

Gość durny ktos

W koncu ja nic nie robie w domu a mojej matce zostalo tylko narzekac ..i krytykowac! Zabije ja kiedys !!! W depresje wpadne zaraz i tak se skonczy moje nedzne zycie ..

Gość aaaaaaaaaaaaaal
racje ma twoja mama :o

Gość durny ktos
nie ma racjii Szlak mnie trafia! wszystko mam w tym domu robic?? nie dosc ze mam 3 pietrowy i co tydzien jezdze z odkurzaczem pozatym sprzatam piore parusje i czasem cos zrobie z obiadem i tak jestem glupim i niezdolnym dzieckiem..

Gość durny ktos
i jesczze z psem musze zostawac .. i za nim dodatkowo sprzatac i pilnowac zeby szczeniak na narobil w domu! i mam sie ponad to uczyc na samych 5 ! zeby sie dostac na dobre studia!

Gość ja wiem ze
niech mam wezme supernianie moze sobie proadzi z rozwydrzonym bachorem ;)

Gość durny ktos
jak mam nie brac do siebie!!?? Przeciez dzisiaj sie od rana bawie z psem zrobilam sznycle z rana i ugotowal psu jedzenie! Ta ja tez chce miec czas tylko dla siebie! Przeciez ja sie dopiero nazapierdalam w zyciu!!!

Gość durny ktos
ja wiem ze .. Sama sobie zatrudnij super nianie... Wiekszosc moich znajomych ma podzielone obowiazki .. czasem jak ide do kolezanki to one nie musza myc naczyn za soba i za innych codzinnie tylko npco 2 dni nie musza sie mldowac jak gdzies wychodza i wracac przed 22 .... i nie robia tyle co ja mimo ze meiszkaja w 2 pokojowym mieszkaniu!!

Gość durny ktos
kazdy sobie chowa dzieci jak chce ..ale za rok z tego sdomu sie wyprowadzam nawet i na antarktyde! Wole zamarzac niz sie meczyc i wysluchiwac czego to ja nie robie.. a moj brat ma podawany obiad do lozka

Gość durny ktos
dzieki .. ale moja cierpliwosc sie konczy , od 7 lat mnie juz szlak trafia

Gość pisze się szlag a nie szlak...
połykasz ??

Gość durny ktos
;/

no tak, mamusie potrafia byc kochane:) moja tez nazeka ze nic nie robie itp chocciaz nie wiem jakbym sie starala... ale mam na to sposob:) zamykam drzwi:D:D na szczescie stosunek ja - mama unormowal sie w ostatnim czasie:) chyba zrozumiala ze juz nie jestem dzieckiem i ma coraz mniej do powiedzenia:) a szkola? ucze sie dla siebie, nie dla niej:) nie dostane sie na studia? sama bede placic za zaoczne wiec jaki to dla niej problem?:)

Gość oooooooooooooooo
To przestan to robic, olej to i tak sie na Ciebie drze i wyzywa, moze wtedy doceni to co robisz, chociarz nie sadze. Tez tak mialam zawsze bylo zle zawsze, ale to byla chyba wina menopauzy. Poszukaj na necie o menopauzie wydrukuj i podrzuc jej, moze powinna zazywac hormony, bylaby znosniejsza...