Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Po prostu bosko

Na imprezie,tydzień temu....

Polecane posty

Niech Wam będzie,że urwalam się z choinki,spadłam z księzyca itd. Sprawdzajmy się, z kim nam będzie najlepiej w łóżku.Miejmy w dupie moralne zasady.Myślałam,że faceci cenią kobiety,które porządnie się prowadzą i robią jakiś wywiad o potencjalnej partnerce ,ale najwidoczniej się pomyliłam.

Gość claudia**
ja jestem rozrywkowa, miałam wielu partnerów, a męża mam bardzo spokojnego. Dziewczyno nie panikuj z takimi jak ja oni się bawią a na żonki wolą te spokojne.

czego wy chcecie od dziewczyny wcale sie nie dziwie ze sie wkurzyła....ja na jej miejscu tez bym tak myslała i to razcej nie jest kwestia niedojrzałosci......skoro facet wczesniej o nia zabiegał a potem zaczał zarywac do jej kolezanki...a co gorsza ta kolezanka nie miała nic przeciwko....to chyba to nie jest normalne.a kolezanke to bym w dupe kopnęła....bo tak sie poprostu nie robi niezaleznie od wszystkiego

Ja miałam na myśli raczej nie to że się wkurzyła, tylko że tak upraszcza sprawę, tzn. są kobiety używane i nieużywane, a mężczyźni mają woleć te drugie bo sie porządnie prowadzą. Dla mnie to są bzdury, świat nie jest czarno-biały.

oczywiscie ze tak nie jest tylko ze przez takie laski.................a raczej przez to ze mezczyzni wola takie moze nie wola,ale czesto rezygnuja z fajnego zwiazku na recz jednorazowego skoku w bok albo dla samej hecy:P....takie fajne porzadne foczki:D:D:D jak ja sa czesto same albo moze facet traktował ja po kolezensku a ona zle odczytywała jego sygnały

Nie wiem,może źle odxczytałam jego intencje.Jestem gotowa też wziąć taką możliwość pod uwagę,ale jak już wcześniej wspomnialam ten koleś nie miał wcześniej kobiety-na pewno,a tamta dziewczyna jest po 3 dł€ższych związkach,on o tym wie,chyba i co?I nic.Mam coś chyba z głową,bo nijak nie mogę tego zrozumieć:-/

Przecież każdy sądzi innych wg siebie samego.dziewczyny,które miały iluś tam partnerów myślą inaczej,ja inaczej i raczej się nie dogadamy.

Gość fdgdsgsdgfg
a co to ma wspolego z tym ze ona miała 3 partenerów ..jakby sie puszczała na lewo i prawo to moze bym zrozumiała....a takto nie rozumiem:P