Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Annapo

Otwieram nowy klubik dla trochę starszych 30 tek

Polecane posty

🖐️ :) Melduje sie z poranna kawka, prosze sie czestowac :) : \@/> \@/> \@/> \@/> \@/> \@/> .. Dea 🌻 - oj, rozumiem Cie swietnie, tez by mi nie bylo wesolo gdybym miala Ale na taki zabieg poslac... ale pociesz sie, kochana, wszystkie osoby ktore znam i ktore przez to przeszly nie maja od tej pory ZADNYCH problmow :) Jak tam w tym Londynie podczas Olimpiady ? Turysci w metrze za bardzo nie wkurzaja ;) :D Myslicie cos powazniej nad tym wypadem do Disney'a ? Daj znac jakby co ;) My myslimy o wrzesniu ale moze jakos sie "zgramy" ....? :) She 🌻 - tak jak pisza dziewczyny, wszystko dobrze sie konczy a ten malenki "souvenir" nic Ci nie ujmuje, nauczysz sie z nim zyc szybciej niz przypuszczasz ! Wesola 🌻 - nastepnym razem nie dzien tylko week-end rezerwuj ;) Ania 🌻 - powodzenia przy zniwach !! Aura Wam sprzyja wiec mam nadzieje ze wszystko szybko i sprawnie pojdzie ! Erato 🌻 - badz dobrej mysli, kochana !! Tyle juz wycierpialas ze chyba wyczerpalas juz swoj limit !! Jak sprawa syna ??? Czekam na DOBRE wiadomosci ! Goja 🌻 - jak tam remont ? Zakonczony ? Mialam wczoraj szczery zamiar wreszcie w fotkach z wakacji pogrzebac, ale przypomnialam sobie ze musze sie zajac oznaczeniem ubran Alicji bo przedszkole juz za 4 tygodnie. W rezultacie spedzilam wieczor wloczac sie po necie io szukajac etykietek, wahajac sie miedzy niezliczona iloscia modeli, probujac wybrac miedzy tymi do przyszycia I tymi do naprasowania zeby w rezultacie zdecydowac sie na samoprzylepne :) . Podobno tez dobrze pranie znosza a samo przylkejenie wiele czasu nie zajmuje (w przeciwienstwie do przyszywania ;) ) wiec postanowilam sprobowac i zobaczymy co to warte :P Napewno jeszcze wiele zapomnialam napisac ale juz mi sie czas skonczyl :(... wiec do pracy wracam milutkiego dnia zyczac :) BUZKA !!! 😘

Witam kochane 😍 WIdze ze za duzego ruchu tu nie ma :(... no ale zaryzykuje i kawe postawie : (_)+ (_)+ (_)+ (_)+ (_)+ ... moze sie ktos skusi ;) Milego piatku zycze wszystkim !! 😘

To ja się skuszę na kawę dzięki :) Jak nie upał to znowu zimno jest i znowu narzekanie , że jesień nadchodzi.............strach na lachy już w niedzielę plus 31 C A co to za wymary topik się zrobił ? Stało się coś czy cuś ;) Dziewczyny proszę się nie lenić i chociaż na machnięcie jedną ręką zaglądać :D:D:D:D:D:D Kurczaki tyle czasu razem zobowiązuje ;) Więc proszę o dyscyplinę:)

Witam Wesola mnie do porzadku przywolala no to sie melduje:O...ale powiem szczerze ze padam na pyszczek ,bo aura tego roku robi sobie co chce i nie umiemy dokonczyc zniw....niekiedy dwa tygodnie i wystarczy a w tym roku to jakby na zlosc brrr...a ja sobie tak pocichutku liczylam ze w koncu uda mi sie te kuchnie odmalowac a tu chyba znowu kicha.....:(:(:(... no i tyle...bo co tu pisac jak ja ciagle robie to samo,rano i wieczorkiem do biura a w miedzy czasie jakos staram sie utrzymac caly domek w jako takim porzadku.... ale na pocieche ,jak co roku robie sobie likierek z malin oooo:P...na zime bedzie jak znalazl...a dzisiaj objedlismy sie kuskami ze sliwkami i jak sobie pomysle ze teraz musze sie poruszac,to az sie boje co z tego wyniknie bo brzusio duzy i pewnie bedzie przeszkadzal oj:P:)... ale co tam troszke sie pomecze ale warto a moje sliwki powoli szpaki wykanczaja ,wiec nie ma co czekac.... Wesola ....wystarczy?????ja naprawde o Was mysle codzinnie i nie powiem ze mam wyrzuty sumienia ale coz zrobic jak czasami sie nie da inaczej....a teraz wszystkie panie serdecznie pozdrawiam i posylam 👄 i do zas.....

Dzien dobry :) Lato znowu zawitało i wszyscy znowu będą padać z upału :) Annapo jasne, że wystarczy oby wszystkie coś małego skrobnęly ,to jakiś ruch by był w ineresie ;) a tak to na jednej stronie jesteśmy tygodniami......... A skoro tak wcześnie jest to kawę postawię pyszną z ekspresu a do tego pyszne bułeczki z wiśniami i kremem waniliowym mówię Wam normalnie rozpusta..........hi,hi,hi......a ,że wirtualne to można smakować bezkarnie w biodra nie idą :D:D:D:D:D:D:D:D:D:D Miłego weekendu dla Wszystkich:) Będę straszyć na posterunku ;)

Gość ItaloFanka
Hej babeczki :) Widzę, że wesołe z Was laski, a może macie ochotę przyłączyć sie do społeczności na www.italodance.pl ? Mamy nie tylko forum, na którym mozna zaczerpnac informacji nie tylko o muzyce ale rowniez pogadac na czacie i posluchac radia :) Zapraszam i pozdrawiam

Gość ItaloFanka
Hej babeczki :) Widzę, że wesołe z Was laski, a może macie ochotę przyłączyć sie do społeczności na www.italodance.pl ? Mamy nie tylko forum, na którym mozna zaczerpnac informacji nie tylko o muzyce ale rowniez pogadac na czacie i posluchac radia :) Zapraszam i pozdrawiam

No to ja tez pomacham 🖐️ .... i kawe na dobry poczatek tygodnia postawie :) : \"/> \"/> \"/> \"/> \"/>... My WE nad morzem spedzilismy :), troche sie od codziennosci oderwalismy... i to w kazdym znaczeniu tego slowa : w Paryzu upaly ponad 35C a my siedzielismy na plazy i momentami nam deszczyk kropil :P hehe .... No ale i tak fajnie bylo, popluskalismy sie troche, zamki pobudowalismy, muszelki pozbieralismy no i przede wszystkim polazilismy duuuzo... baaaaardzo duzo .... do tego stopnia ze nogi mnie dzisiaj bola jakbym na piechote z tego Cabourg przyszla :D :D Zdjecia ciagle nademna wisza jak potezny wyrzut sumienia :O .... ale same widzicie ze nie mam czasu sie nimi zajac :P ... kiedys je w koncu wysle, obiecuje !!! Milego dnia zycze 😘 PS : RZENA 🌻 HOP, HOP !!!! Wakacje juz sie skonczyly !!! Kaszubko 🌻 ! Hop, hop !! Ja wiem ze widoki nad morzem ladne i jesc co ogladac ale i do nas zagladnij !!! Goja 🌻 !! Hop, hop wylaz z tej nowej lazienki i pomachaj chociaz :) Dea 🌻 Cigle jeszcze praca czy moze tak Was wycieczkowanie wciagnelo ??? :) Erato 😍 - wpadnij pomachac...

🖐️ Macie racje dziewczyny,trzeba wyjsc z cienia bo sloneczko na zewnatrz i lato mnie ominie :) Weekend - jak to weeknd,teraz MM mial urodziny w Niedziele,corka przyjechala w Piatek z dwoma psami i tak to mielismy trzy psy przez trzy dni i zero nudy. Chlopcy zoorganizowali imprezke dla M i tak jakos dosyc szybko zeszlo i dobrze,ze dzisiaj Poniedzialek. Co ja pisze :) widzicie. Zakrecona jestem. Lato dopisuje,fajnie na dworze,ja sprzatam cale dnie,wykladam,ukladam z powrotem,mam duzo formalnosci paierkowych,oj duzo ale musze to zrobic,terminy gonia a mi sie nie chce--nic mi sie nie chce. Dostalam kolejny papier z mieszkaniowki-do 3-ego Wrzesnia mam usunac psa z domu,ale wymyslilam plan. Musze ten plan przecignac do lutego to moze mi sie uda zatrzymac psa,oj codziennie jest inny i ciesze sie,ze go mam. Tyle radosci w domu i mysli gdzie indziej. Ok to na tyle dzis.Pozdrawiam caly sklad i melduje sie :) zeby nie bylo. Fotki,z mila chcecia obejrze,tylko nic nie mam na poczcie :) Rebeko ❤️ Dziekuje 🌼 Kaszubko ❤️ Dziekuje 🌼 Wesola 🌼 Na strazy :) Jak to dobrze-bo to zoobowiazuje,masz racje. Annapo - 🌼 Dziewczyny- Juz po urlopach-a wy gdzie? HOP-HOP

Witam a ja te niedziele spedzilam w klimatyzowanym autku:P...maz niestety znalazl na allegro maszynke rolnicza i jechalismy obejrzec jak na zywo wyglada....a pisze niestety ,bo znowu mi portfel bardzo"schudl"...a poza tym to ten upal tez mi nerwy psuje....kto to widzial 35 stopni!!!!! a moje dziecko za nic nie chce w domu siedziec tylko na podworku:(... w dodatku od poniedzialku same problemy...jedna laciata chciala nam sie powiesic i tylko cudem ja uratowalismy ale nie wiem czy przezyje i juz ustalilismy ze trzeba bedzie na rzez oddac ,a to tez po kieszeni uderzy... nic dalej nie pisze bo widze ze zaczynam marudzic a nie bede Wam psuc od pon. humorow...takze serdecznie pozdrawiam i polece juz jakis obiad naszykowac...przynajmiej jakas korzysc bedzie:P...

Dzien Dobry we Wtorek :) Kawka na stole-(_)?(_)?(_)?(_)?(_)?(_)? U mnie cos sloneczko nie wychodzi,czyzby dopiero pozniej bylo goraco? Dzisiaj tak wczesnie wstalam,nie moglam spac-koszmary mi sie snily.Wczoraj pod wieczor rozmawialam z moim skarbkiem przez telefon i pewnie dlatego ale juz do Soboty i jade ......:):):) Ide na miasto moje Panie,probowalam wczoraj zdjac sim-locka MM z IPhone i juz bylo 99% i co? lipa,dzisiaj musze odzalowac bo ani w ta ani w ta a tak bylo pieknie :) Annapo 🌼 To rozumiem,ze kupiliscie ta maszynke rolnicza :) szkoda krowki ale zycie-smieje sie bo my na naszego psa wolamy ,,cielak,, ale on taki duzy,ze nic innego na mysl nie przychodzi. Cielak przebywa ze mna 24h na dobe,wiec coraz bardziej zaborczy sie robi i zazdrosny,wczoraj MM wrocil z pracy i przytulal sie do mnie,pies nie mogl tego zniesc,jak to do jego pani? Musze go tego oduczyc bo widze,ze nie pozwala nikomu do mnie podchodzic a to niestety trzeba juz zdusic w zarodku,zeby pozniej nie bylo problemu. Poza tym ,pies super,na dwor jak go nie wyciagne rano to moze spac do 10.30 - pierwszy raz widze takiego psa,hmm. Wyspac sie mozna przy nim,malo je,domu broni,ale najwazniejsze,ze jest przyjazny dla wszystkich. OK to na tyle,cosik skrobnelam a,ze nie na temat,coz,wszystko sie przyda-ja gdzie indziej jestem mysla :) Milego Dnia zycze wszystkim .

Jak mówiłam taki i robię cały czas na posterunku;) co jest szanowne panie meldunki prosimy nadsyłać jak tam ? co tam ? i takie tam ......

To bedzie nas dwie, Wesola 🌻 ...to juz maly jacht ;) :D :D Erato 🌻 - cielak, hehe :D :D.... moze jakas fotke psiaka podeslesz....? Zdaje sie ze pisalas ze wrzucilas na FB ale mnie tam nie ma .... Zycze powodzenia w realizacji planu zatrzymania psa !! No i posylam duuuuzo pozytywnych fluidkow i radosnych mysli !! Ania 🌻 - kazdy ma jakies hobby ;).... ja tam od maszynek rolniczych wole inne maszynki :P Mowisz ze B nie chce w domu siedziec ? U nas akurat odwrotnie : wyciagnac Mloda na spacer to ciezka praca ;) .... ona woli w domu puzle ukladac, "gotowac", pluszaki "leczyc" ;), malowac, figurkami i ciastolina sie bawic.... co dziecko to inny charakter :) No ale trzeba przyznac ze u Was tych podworkowych atrakcji troche wiecej bo i maszyny i ludzie i zwierzeta.... u nas pozostaje rower i hulajnoga (ktora ja bardzo szybko "mecza" :D :D ) piaskownica i kilka zabawek ktore zna na pamiec wiec nawet sie jej nie dziwie ze troche ja to juz nudzi... No nic, obiad zjedzony, czas do pracy wracac.... wiec poobiednia kawe stawiam : \"/> \"/> \"/> \"/> \"/> \"/> .... i milego dnia zycze !!! 🖐️ 😍

🖐️ Widzisz Wesola :) Zameldowaly sie i uciekly.Hej gdzie te pogawedki w srodku tygodnia? HOP-HOP!!! U mnie ok,wlasnie robie obiad,skonczylam prasowanie i pranie-cielak czasami przysparza mi wiecej prania :) kosteczki,psie smakolyki-te sprawy na dywanie i sofach :):) Milego Dnia zycze.

Rebeko - Postaram sie przeslac do Kaszubki troszke fotek-moze poprosze 👄 i Kaszubka rozesle :):)

Bruneta wieczorową porą brak zostaje blondyn w jednym bucie.........a właściwie blondynka w butach.....postanowiła zajrzeć na chwilę, żeby zobaczyć czy może ktoś chętny na wieczorową pogawędkę.........i może drinusia orzeźwiającego?

Dobrze ze jeszcze raz przeczytalam, bo juz mialam pytac czy sie w Kopciuszka bawisz, Wesola :) Juz chyba na drinusia za pozno ;), do rana nie zdazy wyparowac ;) ... wiec Wam tylko na dobranoc jeszcze pomacham 🖐️ :D i w objecie Morfeusza uciekam :)

OOOOOOOOOOOOOOO nocne marki grasowały ;) Dzień dobry bardzo :) Kawa popołudniowa mrożona ze Starbucksa? plus przepyszne eklerki z ekologicznej piekarni są tak pyszne,że mózg oszalał na ich punkcie i zachowuje sięjak narkoman........więcej eklerek :D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D

OOOOOOOOOOOOOOO nocne marki grasowały ;) Dzień dobry bardzo :) Kawa popołudniowa mrożona ze Starbucksa? plus przepyszne eklerki z ekologicznej piekarni są tak pyszne,że mózg oszalał na ich punkcie i zachowuje sięjak narkoman........więcej eklerek :D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D

Dzień dobry :) Wytrwale na posterunku czy to noc czy poranek hi,hi,hi,hi ;) Normalnie jak żołnierz ;) Bardzo fajne foty zazdroszczę, ale myślę sobie ,że w przyszłym roku też się załapie jak ten czas leci to po dzieciach widać, bo Wy dziewczyny coaz mlodsze laski :) Pozdrawiam serdecznie z posterunku odmeldowywuje się :D:D:D:D:D:D:D:D:D

No nareszczie mamy nową stronę jużnie mogłam się doczekać i myślałam,że na poprzedniej utkniemy na zawsze ;) Miłego dnia :) Oczywiście kawa podana :):):):) Proszę wstawać i miło dzień zaczynać porcją pozytywnych fluidów :):):)

Dzien Dobry Piatkowo :) Wesola - Za kawke dziekuje,Ty nocny marku z ,,posterunku,,. Rebeko - Fotki doszly i do mnie-dziekuje. Swoich troche wrzucilam na NK - mozna poogladac :) No dziewczyny :) Dawno Was takich usmiechnietych nie widzialam. Super wygladacie,tylko myslalam,ze i Wesola dojechala :) Ale po opisie widze,ze nie -to nic na przyszly rok :):) Dzieciaczki juz jakie duze,pozazdroscic spotkania. Milego Dnia zycze-ja ide na poczte wyslac paczke :)

Kurcze Wesola - A co Ty tak wstajesz rano ? myslalam,ze dzisiejszej nocy tylko ja nie moglam spac haha a to nie? U mnie dzisiaj cielak sie meczyl,cos go chyba brzuch bolal- bo nigdy sie tak nie zachowywal. Dwa razy w nocy z nim wychodzilam i za drugim juz zoastalam w salonie,bo normalnie szkoda mi bylo MM - biedny rano do pracy a tu trzeba sie budzic kilka razy w nocy-hmmm-juz jest lepiej z piechem. Rano jak M szedl do pracy to az sie smial,bo spalismy z psem na sofie i on byl tak wtulony do mnie,ze M nie przeszedl obojetnie,zeby nie zazartowac,,mamisynek,, :):) On taki jest,jak tylko cos sie dzieje to do mnie na kolana,ze mna wszedzie,nawet do WC :)

Ja za Korą powinnam zaśpiewać a planety szaleją,szaleją i śmieją się, śmeją, się śmieją..................więc na topiku Anka szaleje,szaleje i :D,:D ,:D..........

🖐️ Wesola ;) Szalek Kobieto !!! Szalej - :) Do konca swiata juz niedlugo hehe . Ja dzisiaj pije whiskey moje drogie. Nie moglam sie zobaczyc dzisiaj sie z pewna osoba i jestem zla - oj bardzo zla,znowu czekac tyle -wrrrr!!!! I Pije a co? ktos chetny na drinka?