adeptka piekarnictwa 0 Napisano Wrzesień 17, 2007 wydaje mi się ze to z rur ale nie jestem pewna bo zapach roznosi się po całym mieszkaniu.Fakt że nikt tam nie mieszkał przez 2 miesiące ale teraz od kilku tygodni któres z nas codziennie tam jest.Wietrzymy,okna zostawiamy otworzone na noc ( uchylnie )bo jesteśmy w trakcie jego remontowania .Rano zapach jest mniej intensywny ale jest.Boję się że to będzie staly \"repertuar\" tego mieszkania :-( ,poradźcie coś...czy preparat typu kret pomoże?? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość laleczka.czaki Napisano Wrzesień 17, 2007 zawsze smierdzi z rur, jak sie nie używa spuscicie pare razy wodę, moze z jakąś wucekaczka, i przejdzie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość idealny poprostu Napisano Wrzesień 17, 2007 wode puszczac, ale goraca, zeby zabic zarazki. do tego kret i domestos na zmiane. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość a może to Napisano Wrzesień 17, 2007 stały zapach blokowy? Wiadomo w bloku przenikają zapachy od sąsiada do sąsiada. U mojej mamy śmierdzi dym papierosowy, gdy od niej wracam dosłownie wszystko piorę, a ona nie pali! Powinniście mieszkanie wymalować, to zneutralizuje na pewien czas wszystkie zapachy. Miłego mieszkania Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Może macie Napisano Wrzesień 17, 2007 Może macie trupa w szafie... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
adeptka piekarnictwa 0 Napisano Wrzesień 17, 2007 juz wiem co to za zapach.To lepik ( lub smoła) na którą przytwierdzony jest parkiet-to blok z końca lat 50 -tych.W jednym miejscu nie ma parkietu tylko jakaś płyta i pod nią jest czarna maź która daje ten zapach,była tam wcześniej zabudowa ale ją zburzyliśmy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość to subit - szkodliwy Napisano Wrzesień 18, 2007 dla zdrowia :o Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość trup w szafie był najfajniejsz Napisano Wrzesień 18, 2007 y :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
adeptka piekarnictwa 0 Napisano Wrzesień 18, 2007 a żebyście wiedzieli że wolałabym żeby to był trup w szafie :-0 ponoc ten lepik jest silnie toksyczny :-( ,zaczęłam zrywac parkiet ale bardzo ciężko usunąć ten lepik Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość kokosz83 Napisano Wrzesień 20, 2007 Hej ja mam podobne badziewie na podłodze w mieszkaniu. blok też pochodzi z lat '50. planuje remont i nie wiem jak usunąć to paskudztwo. co z tym robisz słyszałam że dobrze używać w tym celu fezerki ale za diabła nie wiem co to jest Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość frezerki Napisano Wrzesień 20, 2007 to maszynka która spiłuje starą warstwe parkietu-jak hebel tylko ogromniasty Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość carhartt Napisano Listopad 21, 2008 Ja wiem jedno. Subit to paskudztwo, które powoduje raka i jest potwornie szkodliwe. Zalewanie go wylewkami czy przykrywanie nowym parkietem to ciche popełnianie samobójstwa. Angielscy naukowcy odkryli że u robotników pracuących z tym produktem wystepował potwornie często rak jąder. Panowie.. nic wam nie pozostaje jak tylko "wziąsc młotek szeroką łyrzeczke i do ataku" Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Czerwiec 5, 2017 Witajcie, tak to się powinno usuwać: https://m.youtube.com/watch?v=lhN0lplEnCI Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach