Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość psikus01

stosunek przerywany?-można zajść ciąże??

Polecane posty

Gość psikus01

czy przez taki wkładanie i wyjmowanie można zajść w ciążę?Są takie przypadki na forum,ze wpadliście przez takie coś?Oczywiście bez wytrysku w kobiecie?

Gość psikus01
nawet jak nie było wytrysku?

Gość musika
ja mam 2 dzieci przez takie cos :)

Gość tak można można można
nawet jak nie ma wytrysku! a o płynie preejakulacyjnym dziecko słyszało???

Gość psikus01
18lat,ale jak mozna zajść w ciąże jesli orgazmu nie miałem,a wytrysku płynu w kobiecie nie było tylko na zewnątrz?

Gość 18lat i taki tepak

jak wsadzasz penisa to wprowadzasz płyn przedejakulacyjny razem z nim do pochwy, a tam tez są plemniki zdolne do zapłodnienia kup lepiej gumki bo Twoja dziewczyna na mature z brzuchem pójdzie

Gość psikus01
jeżeli byłby wytrysk w kobiecie,spermy albo tego całego płynu to ok,ciązy można się obawiać.a jeśli nie było ani jednego ani drugiego to jak to możliwe?

Gość studentka medycyny...
Najbardziej odpowiedni artykul odnosnie preejakulatu macie na wikipedii ja jako studentka 2 roku medycyny moge Wam powiedziec ze preejakulat nastepuje na pare sekund przed wytryskiem.

Gość psikus01
moja dziewczyna lizała mnie tam, wiec niemożliwe żeby był tam ten płyn

matko co za człowiek!!! wracaj na lekcje biologii, bo nic z nich nie wyniosłeś! współczuję twojej dziewczynie takiego ignoranta. w tym wieku to raczej na dziecko nie jest czas, wiec albo gumki, albo tabletki sobie zaaplikujcie.a najlepiej szklanka zimnej wody zamiast.

no i co ze cię lizała??? on się pojawia ciągle. a ty studentko to chyba jakieś kiepskie informcje masz, mój misio ma go od razu, jak się mocniej podnieci.

Gość koles jestes zalosny

Gość psikus01
studentko medycyny-więc ten preejakulat jest zdolny do zapłodnienia czy nie? i pojawia sie tylko przed wytryskiem,czy też przy grze wstepnej,kiedy facet jest podniecony?

Gość taram
dziewczyny dobrze sie rozwiazal taki temat bo samam mam pytanie. jak zauwazyc ten plyn..poprzedniczko jak zauwazasz go u swojego mezczyzny to duzo go jest?? Bo ja u mojego ostnio widzialam niby cos takiego ale nie wiem czy to to...??tegp bylo bardzo mala doslownie nawet nie kropelka

płyn jak płyn. wydziela sie podczas podniecenia, to taki naturalny lubrykant, Ty też sie robisz wilgotna jak jestes podniecona tylko, że u faceta tego jest duzo mniej

Gość jak robisz loda
faciowi o mozesz zauwazyc przezroczysty plyn, ktory nie koniecznie moze sie pojawiac przed wytryskiem, mojemu chlopakowi pojawia sie jak sie podnieci. Ten plyn ma za zadanie min takie co sluz w pochwie czyli dodatkowo nawizlyc fiutka, wiec moze on pojawiac sie caly czas i nic nie da ze go zlizesz:/

Gość i ten plyn tez moze
zawierac plemniki

Gość psikus01
są przypadki , ze przez takie coś zachodzi się w ciaże?to jest chyba jak gra w totka,przeciez wytrysku nie było

Gość psikus01
aaaaaaaaaaaa

pewnie że tak!!! dlatego porzerywanka to nie antykoncepcja!

wytryskiem, ktory nazywa sie wydzielina z gruczołow Cowpera i czasami zawiera plemniki. Poza tym, plemniki bez sprzyjajacego srodowiska, czyli płodnego sluzu nie przezyja w ciele kobiety nawet godziny. Przez godzine nie pokonaja nawet połowy drogi do jajeczka. Sluz plodny wystepuje u kobiet przez ok 4,5 dni w cyklu czasem krocej czasem dluzej. Oprocz tego plemniki w ciele kobiety umieraja na skutek fagocytowania- leukocyty organizmu kobiety bezczelnie je morduja Jak widzicie, spotkanie plemnika z jajem wcale nie jest takie proste przy pełnym wytrysku w pochwie, a co dopiero przy stosunku przerywanym. Oczywiscie zdarza sie zapolodnienie przy przerywanym, ale sa to dosc rzadkie przypadki i mozliwe tylko jesli: -wspołżycie ma miejsce tuz przed w czasie lub zaraz po jajaeczkowaniu i wystepuje sluz płodny- czyli ok 4,5 dni w cyklu -w wydzielinie \'przedwytryskowej\' bylo naprawde sporo plemników (jakies kilkaset tysiecy) dla porownania w mm szesciennym spermy znajduje sie ok 60 000 plemnikow u płodnego feceta; kilka plemnikow nie jest w stanie zaplodnic jajeczka

powtórze po raz setny- moja znajoma stosująca taką metodę rodzi w listopadzie. tez nie było wytrysku ! czy tak trudno porządnie sie zabezpieczyć?

Gość też tak uważam
można zajść w ciążę bo moja koleżanka w taki o to sposób została mamusia....a dziewczyna miała dni płodne????ona też nie wiedziała,ze tak nie można?????????????????????

Gość zauwaz
ze czasmai ktos moze stosowac te metode jako gre wstepna i wtedy wca;e nie chodzi o to zeby dojsc tylko o to zeby na moment zrobilo sie milo, sadze z ejezeli mezczyzna jest w miare doswiadczony i jest pare poczatkowych wejsc dopiero pozniej pelny seks kiedy kobieta i mezczyzna dochodzi to sa bardzo male szanse na ciaze

ale on ma 18 lat i dziewczyna pewnie tez wiec nie sądze żeby zachęcanie ich do takich zabaw było mądre :| jak wpadną to przyleci ze łzami i pretensjami

Gość zauwaz
dlatego podkreslam ze jezeli mezczyzna jest DOSWIADCZONY ma juz za soba troszke lat praktyki i potrafi w miare nad soba panowac to jestm w stanie zaufac w 65% tej metodzie tylko oczywiscie pozniej musi byc zabezpieczenie jako gumka, mowie tutaj tylko o paru wejsciach. ALE DOSWIADCZENIE TO PODSTAWA nie wmawiajcie sobie ze jes macie!!!!!!!!!!!!