Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pietruszka123

Mam problem nie wiem co kupić na parapetówke !!!!!!!!!!

Polecane posty

Gość pietruszka123

w sobote ide do kuzyna i kuzynki na parapetowę , nie jest to oficjalna parapetowka bo wybudowali i wprowadzili sie juz 1,5 roku temu ale zapraszaja nas zweby zobaczyc jak mieszkaja, jest to bardzo fajna rodzinka, starsznie bogata , miła , uprzejma i nie "nosi" sie z tym ze ma tyle kasy maja doslaownie wszystko juz w swoim domku ale przeciez trzeba cos kupic :( KOMPLETNIE NIE WIEM CO , CENA NIE GRA ROLI MOZE BYC NAWET ZA 500 Zł , musze cos wymyslec oryginalnego bo nie kupie im czjnika ani tostera bo zapewne mają jak moja siostra miala parapetowke 8 lat temu to kupili jej frytkownice tefala i zetsaw nozy bergofa, a jaa ?????????????? co ma kupic poradzcieeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee

Gość Cesarz Jósef
Oryginalny kwiatek w doniczce, lub tradycyjne "pół litra" - nigdy się nie przeterminuje i zawsze zdarzy sie okazja

Gość pietruszka123
Cesarzu tez myslalam nad alkoholem a moja mama nad kwiatkiem :P !!!! ale dla mnie to za skromnie :(

Gość nanka....123
kup naprawdę dobry markowy alkohol, whisky albo szampan z szampanii ;-)

Gość pietruszka123
hej ludzie dzwigam temattttttt pomozcieeee kurde no :P

Gość abece
a skąd jesteś?

Gdybym byla w Twojej sytuacji kupilabym komplet luksusowych recznikow z egipskiej bawelny. Jeden taki recznik kapielowy kosztuje ponad 100zl. Musza miec gramature przynajmniej 600g/m2. Nie wiem czy w PL mozna kupic reczniki najlepszej angielskiej firmy Christy? Oni maja takie komplety, ktore moga byc np. prezentem slubnym, przepieknie zapakowane. Moze znajdziesz na angielskim eBay-u.

Gość pietruszka123
kurde ludzie dziekiiiii pomysl z recznikami teZ jest dobry tylko gdzie ja je kupieeee, jejku boje sie ze kupieeee tandeteeeee ja jestem spod Cieszyna

Gość kawa jest coll
recznikow nie kupuj bo moga kolorystycznie nie przypasc do gusto pani domu. pomysl moze o jakims dobrym szkle,malbo specjalne sztucce z firmy WMF specjalnie do jedzienia ryby.

Recznikow nigdy za wiele. Na prezent kupuje sie biale. Mozesz kupic dobrej jakosci posciel np. jedwabna. Na lato doskonala.

Gość pietruszka123
Ludzie ratujecieee?dawajcie pomysłyyyyyyyy pomysle nad recznikami globus barek odpada bo oni mają baaardzo nowoczesne wnetrze moja mama mowila ze nie maja w ogole mebli w salonie tylko naroznik i tv ogolniezimne wnetrza a taki globus to raczej stylowy ???

Gość pietruszka123
macie jescze jakies pomysły ?????????

Gość jak ja szedlem do kolezanki
na parapetowe kupilem jej caly komplet szklanek , mniejszych szklaneczek i kieliszeczkow w jednym opakowaniu.Byla chyba z tego najbardziej zadowolona

Ojezu przykładów pomysłów na prezent na parapetówkę można mnożyć i mnożyć. Najlepiej coś do mieszkania, o ile oczywiście znasz jakieś preferencje osoby do której idziesz w kwestii wystroju wnętrza. Ja ostatnio znalazłam spoko stronę z takimi ludowymi naczyniami: http://wiano.eu/lyzki-i-naczynia-drewniane jeśli ktoś lubi takie to można m u np takie miseczki kupić

purelene - zgadzam się :) Pomysłów na prezent na mieszkanie / parapetówkę jest mnóstwo. Najlepiej jednak jesli dobrze zna się ludzi, do których idzie się w odwiedziny. A skoro wie się już jak mają urządzone mieszkanie to w nawiązaniu do Twojego linka purelene - na tej stronce sa też ładne skrzynie wianne - ludowa stylizacja to jest to ;)) Nie trzeba od razu przecież trzymac jej w centrum danego pomieszczenia, można ustawić w schowku i będzie słuzyła do przechowywania pościeli czy choćby pamiątek z wypraw ;)

Gość tylko ryba szklana
kup im taką dmuchaną szklaną rybę,za 15 złotych,dostałem kiedyś takie paskudztwo,trzymam toto w piwnicy,ale jak znajomi mają przyjść ,to zaraz kładziemy na widocznym miejscu ,żeby było widac ten ich "prezent",jak wychodzą ,to to badziewie natychmiast znów trafia do piwnicy,hahahaha

Gość Laosbanbros
Zabawne i inteligentne prezenty są na: niewiemcokupic.pl

Gość Ula32
Na parapetowke oprocz kwiatow dla ozdoby domu, najbardziej przydaja sie sprzety agd. My ze znajomymi, zlozylismy sie i kupilismy toster z morphy richards. Jest niezwykle stylowy, pieknie sie prezentuje. Oni byli bardzo zadowoleni :)