Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość prawie jak britney spears

muszę być twarda, nie zadzonie do niego...

Polecane posty

Oj nie jesteś sama, ja tez czekam ;) Wiesz apetyt rosnie w miarę jedzienia :P Mój stosuje metodę - przeczekania ;) Mysłi ze jak sie nie poodzywa to mi przejdzie :P No i chyba ma racje, postanowiłam sprawy wiecej nie poruszać ;) Nie ma po co bo jeszcze rozstalibysmy sie nie utrzymujac ze soba kontaktów a tego nie chcę, bo nie wytrzymam za długo bez wiadomosci od niego :O Aby zabic czas udzielam sie na forum ;)

A taką dewizę to słysze pierwszy raz :O Prawdziwy meżczyzna powinien miec odwagę zadzwonic.

może i nastolatki, ale dla mnie to jest oznaka, ze o mnie nie myśli... jak nie odpisuje na moje smsy to że mnie olewa...

a mój się odezwał, wczoraj na gg, to go zjebutałam:) na i co? Z rana sms:)) wytrzymaj:)

Cieszę sie ze w koncu miałaś okazje doprowadzic go do pionu ;) U mnie spokój ale już mniej bolesny ;)

witam :) ja niestety wciąż czekam.... ale będę twarda, nie mientka :P liczę na to, że może tak jak mnie, i jemu ten czas da do myślenia... ps. pół dnia szukałam tego tematu... bo na uczuciowym... :/ ale znalazłam :D 😍

Gość u mnie to samo
wczoraj zerwałam znajomosc z facetem na ktorym mi cholernie zależało.. czasem trzeba odejsc. podjęłam słuszną decyzje..facet sie spotykał ze mna często codziennie dzwonił..ale sam nie wiedział czego chce.. nie odezwał sie do tej pory i powiem wam ,ze sie bardzo ciesze..w koncu zyje normalnie nie sądziłam,że to zrobie..

U mnie to samo ;) Skoro wiesz ze ta znajomosc nie ma przysżłosci to słusznie zrobiłaś ;) Lady-love ;) Na pewno mu to daje do myslenia ;) Wytrzymaj ;) Mnei korci teraz doezwać się do niego na gg bo jest, ale jak widać pisze do Was ;) Nie poddam sie :P

moloko: nie odzywaj się! ;) tiaa, właśnie pisze do mnie, musze odpowiedzieć więc uciekam.. :P echh,ci faceci...

Tylko nie bądź zbyt miła i pobłażliwa ;) Ja milcze, on milczy, milczymy sobie razem :P Ciekawe kto pierwszy sie złamie :P

Gość on nawet nie myśli
ze milczy i ktoś ma sie złamać. :O Weź. To jest facet. On nawet nie zauważa ze coś nie tak.

Akurat ten mój wie ze coś jest nie tak, bo mu o tym pisałam :P To uzależnienie to choroba i poważna :O Ale ja się przyznaje ze dzieki temu ze się do mnie nie odzywa, powoli odzyskuję swoje życie. Tzn. zdarzaja sie juz chwile keidy o nim zapominam, kiedy nie mysle co on by powiedział na to a na to ;) Jakos tak lżej ;)

super dziewczyny, że jesteście! Razem będzie nam łatwiej się wspaierać:) co prawda mój się odzywa dziś, bo wczoraj mu nagadałam ostro na ten temat i nie tylko zresztą:) ale to normalka, że w dzień "po" jest do rany przyłoż. Ale jutro już zapomni napewno. To przykre. Ale jak któraś napisała ONI się nad tym nie zastanawiają... nie zwracają na to uwagi poprostu... a MY goooopie się tym martwimy:/ ale już taka nasza natura:)

Jestem głupia, głupia, głupia 😡 😡 😡 Pusciłam mu tylko syg ale juz załuję :O Bo nei odpuscił :O Znów jak nastolatka 😭

Poskarżyłam sie i odpuścił :P Ale tak jak wspominałam apetyt rosnie w miarę jedzenia, teraz chce przynajmniej smsa :P

Gość nowka
MOLOKO< nie pisz!!! zlamie sie

Gość nowka
fajne jestescie dziewczyny, i fajny ten topik, ja mam podobny problem z tym ze tesknie za ...bylbym narzeczonym i to na jego sygnaly czekam,co jest raczej niemozliwe-bo to ja spieprzylam cala sprawe :/

Gość nowka
tez mu puscilam syg, ale cisza... i juz zaluje i jutro sie absolutnie nie odezwe! Bedziecie mnie wspierac??

Nowka --> Jasne ze bedziemy Cie wspierać ;) Ja to dobrego przykłądu nei daje ale cóż zrobic ;) Grunt że na smsa sie nei skusiłam i na gg sie nei odz\\ezwałam :P Wiesz skoro to Ty niby sprawę zawaliłaś to moze jednak warto wszystko sobie wyjaśnic i moze cos z tego jeszcze bedzie?? No ale trudno mi cokolwiek doradzic bo nie znam sytuacji ;)

Gość oj lachy lachy
Przeciez to chore tak sie katowac- nie odzywacie sie do tych swoich facetow po to by sprowokowac ich do czestszego kontaktu z wami? Tak wygladaja zdrowe relacje miedzy kochajacymi sie ludzmi?? Jesli wysylanie sobie sygnalow i smsow co godzine jest dla was oznaka zainteresowania i milosci to wspolczuje....wiadomo, na poczatku zwiazku jest bywa, ze ten kontakt telefoniczny jest czestszy, lecz im dluzszy staz tym bardziej ilosc przechodzi w jakosc.

I znów musze przyznać racje Pomarańczce :O Z tym ze dla mnie to nie takie proste :( Ja naprawdę wiem ze to załosne, dziecinne i do kitu :o Jednak kazda sytuacja jest inna i kazdy podchodzi do tego inaczej. Jedna dziewczyna moze wymagac od swojego chłopaka takich a takich gestów a inna musi sie zadowolić głupim syg bo wie że to i tak dużo :O

Gość hmmmmmmmm......
Moloko a mnie sie wydaje, ze on wlasnie zrywa z Toba poprzez milczenie... ponad 3 tygodnie to juz dosc sporo nie sadzisz...?? Radzilabym pogadac z nim powaznie i nie tkwic w jakims takim dziwnym martwym punkcie...wybacz ale jego zachowanie mowi samo za siebie

Tak jak powiedziałam to długa i skomplikowana historia ;) Milczenie to trwa nie trzy tyg a cztery dni z przerwami, na szczeście ;) Chłopak po prostu misi sie pogodzić z pewna sytuacją ;)

Gość oj lachy lachy
Moloko, zacznij doceniac inne gesty Twojego mezczyzny. Chyba robi cos innego fajnego oprocz pusczania sygnalow? W jaki sposob daje Ci do zrozumienia, ze mu zalezy na Tobie? Skup sie na pozytywach, a nie trujesz sie niepotrzebnie.

Gdyby sie nie odzywał trzy tygodnie to nawet bym sobie głowy nim nie zawracała ;) Zrywać ze mna nie musi bo mu nigdy ze tak powiem oficjalnie nie bylismy ze sobą z pewnych wzgledów ;)

Wolę truc tutaj niz płakac w poduszke ;) A poza tym ten topik jest o wytrwaniu w postanowieniu a nie tłumaczeniu dlaczego robi sie tak a nie inaczej ;)