Lusesita de Milagros Dolores 1 Napisano Wrzesień 19, 2007 zapięcie typu karabińczyk? kaletnik to zrobi? :O dodam iż pogubiłam częsci :( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Arava 0 Napisano Wrzesień 19, 2007 Zapięcie do czego? chyba najlwepiej wymienic, nie wiem, czy inaczej sie da.Kiedys skórzana smycz naprawiał mi szewc:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lusesita de Milagros Dolores 1 Napisano Wrzesień 19, 2007 pasek od torebki jest do niej przyczepiony po obu stronach za pomocą tychże karabińczyków no i mi torebka spadła z ramienia :O jeden się rozpadł na części... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
włóż mi go głębiej kochanie 0 Napisano Wrzesień 19, 2007 W zakładzie kaletniczym. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Arava 0 Napisano Wrzesień 19, 2007 milion lat nie widziałam włóz mi no to kaletnik , albo szewc, tez podoła.Tylko pewnie wymieni oba na jednakowe Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lusesita de Milagros Dolores 1 Napisano Wrzesień 19, 2007 dzięki :) szkoda torbiszcza bo fajna jest Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
włóż mi go głębiej kochanie 0 Napisano Wrzesień 19, 2007 Arava Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość mozesz isc do Napisano Wrzesień 19, 2007 rymarza, on tez moze pomoc, prznajmniej ja mam takiego :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
UK SUBS 0 Napisano Wrzesień 19, 2007 Czy torbiszcze pasuje kolorem do płaszczydła? ;-) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lusesita de Milagros Dolores 1 Napisano Wrzesień 19, 2007 UK SUBS :D torbiszcze nieco się gryzie kolorystycznie z płaszczydłem :O ale kto by się przejmował ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Otto Katz 0 Napisano Wrzesień 19, 2007 Kaganiec ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lusesita de Milagros Dolores 1 Napisano Wrzesień 19, 2007 podsumujmy kaletnik szewc rymarz jaki kaganiec? :P chyba kolczatka :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lusesita de Milagros Dolores 1 Napisano Wrzesień 19, 2007 skleroze mam jak się nazywa ta wyszukiwarka jak się szuka sklepu czy usług??? chyba na M :O Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
UK SUBS 0 Napisano Wrzesień 19, 2007 Moogle? ;-) :-D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lusesita de Milagros Dolores 1 Napisano Wrzesień 19, 2007 a!!! zumi :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Lusesita de Milagros Dollores Napisano Wrzesień 19, 2007 Lepiej nową torbę sobie kup :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lusesita de Milagros Dolores 1 Napisano Wrzesień 19, 2007 e tam...:O trzeba oszczędzać na święta ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach