Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość megi2552

Ciezarne Krakowianki

Polecane posty

Gość krecona ania
kurcze wogole nie moglam wejsc na stone,resetowala sie i tylko jak weszlam na onet odrazu mi wracalo do punktu wyjscia nie spiesz sie Anus z krzeselkiem bo,bedzie ci dopiero potrzebne jak Synus bedzie mial 6 7 miesiecy,kiedy bedzie samodzielnie siedzial bo wczesniej nie warto obciazac mu kregoslupka.do tego czasu ja mialam taki lezaczko- bujaczek,ok 60zl kosztuje,dzieciatko nie jest w pozycji lezacej tylko3/4 wiec sie nie zadlawi,nie obciaza mu sie kregoslupka i wszedzie mozesz go zabrac ze soba w tym lezaczku,chodzi mi o pomieszczenia,do kuchni jak bedziesz gotowala czy do lazienki jak bezdiesz sie kapala.w moim potargal sie material ,ja mam stary model,dostalam go chyba od Oli Raznej.teraz to krzeselko zajmowalo by wam ,a napewno nadarzy sie niejedna okazja zeby kupic tanio, a moze dostaniesz od kogos,ja mam trewniane krzeselko i teraz juz go nie uzywam,Oli woli w kuchni jesc a poza tym juz ledwo sie miesci w nim.Natan akurat ma juz 6mies i dam gosi,bo u mnie kazdy skrawek podlogi jest na wage zlota.Jeśli mnie pytalas o plany na sylwestra to nie mamy zadnych planow.standard-w domu.zaraz sie zbieramy na chwilke na spacerek zaczerpnac swiezego powietrza przed popoludniowa drzemka Olinki.ona taki debil bo glupia kobitka czy zachowanie ma nie w ta strone co trzeba?po co ja tam wzieliscie do siebie?

Gość krecona ania
Matko ale ja przekrecam wyrazy,trewniane krzeselko najbardziej mi sie podoba,he he!z tym lezaczkiem to chodzilo mi ,ze sie nie zadlawi jak bedziesz go karmila juz zupkami czy deserkami no bo jak piersia to oczywiste ,ze tulaski beda!musze zlapac moja ksiezniczke bo mycie zebow ja teraz czeka a oczywiscie shreka oglada!

Czesc Ania!!! Ja tez wczoraj nie moglam wejsc na forum. Wstalam juz ale zaraz chyba sie poloze spowrotem, bo w nocy nie moglam spac. Mezus tak chrapal, ze ciagle mnie budzil. Do tego szfagierka nastawila sobie pranie, ktore pralo sie dwie godziny. Tutaj w domu wszystko strasznie sie niesie. Ide troche polezec, bo mi sie oczka kleja. Napisze Ci pozniej sms\'a jak juz bede. Buziaczki!!!!

Jestem Anusia ale doslownie na chwilke. Musze cos zjesc i spowrotem ide do lozka. Wyjatkowo spiaco sie dzisiaj czuje. Pogode mamy dzisiaj paskudna. Nic mi sie nie chce. Jak jestes w domku to sie odezwij.

Gość krecona ania
Ja polozylam moja lobuziarke do spania i mam chwilunie dla siebie,ja tez jestem taka spiaca,ze hej.wlacze sobie tv i cos poogladam,moze uda mi sie rowniez zdrzemnac.u nas tez pogoda paskudna,padal snieg a teraz deszcz i bedzie z tego niezla chlapunia.moj marcin tez tak chrapie,ze czasami cala noc spedzam na szturchaniu.moj marcin ma astme oskrzelowa i to tez procentuje.ale jak go skuteczniej walne i polozy sie na boczku to nie chrapie.nie musze gotowac obiadu bo mam rosol z wczoraj to akurat Oli i Marcin zjedza a ja cos sobie wykombinuje innego,mam w zamrażalce fasolke szparagowa,to zrobie sobie z buleczka.wypoczywaj,pozniej wejde jeszcze na forum,nie mam nic ania na karcie dlatego nie pisze smsow.

Gość ILONA 18
witam was...dawno nie pisalam:(:(: Bardzo sie denerwuje bo do wtorku pare dni zostalo a cc to inne niz porod silami natury... Czy ktoras z was rodzila moze na Ujastku??

Gość krecona ania
jestem,w koncu sie dopchalam

Gość krecona ania
Co powoduje,ze wiele ma wybira prywatne kliniki m.in na ujastku?

Gość krecona ania
Salki sa bardzo male i wiecznie jakies bakterie.w 2005 jak ja rodzialm w zeromskim to wszystkie mamy z ujastku przewozili do innych szpitali bo byla jakis wirus,nie pamietam dokladnie.

Gość krecona ania
Poza tym kliniki nie posiadaja takiego sprzetu jak szpitale,chodzi mi tutaj o sprzet do ratowania maluszkow i wogole.gla wczesniaczkow najlepszy jest podobno szpital na kopernika,bo maja odpowiednia aparature a tak wogole to najbezpieczniej dla mam i dzidziusiow rodzic w szpitalach.

Czesc!! Ania F. dwa razy rodzila na ujastku i jest bardzo zadowolona. Przyznam Ci sie szczerze, ze podoba mi sie tam. Pokoje dwu osobowe, lazieneczka i wogole tak nowoczesnie.

Gość krecona ania
jestes pajaczku?

Kuzynka mojego Meza pol roku temu rodzila na kopernika. Opowiadala, ze masakra. Poszla tam tylko dlatego, ze lekarz prowadzacy mial tam dyrzury.

Gość ILONA 18
mi tez sie tam podoba i mysle ze nie bedzie zadnego problemu,w tamten piatek robili remont jakis bo lekarka mi mowila bym jeszcze nie rodzila bo by mnie nei przyjeli bo wymieniali wszystko

Bedzie dobrze Ilonko!!! W koncu musi byc. Jej tak mi sie spac chce, ze zaraz padne twarza na klawiature.

Gość krecona ania
jestem

Gość krecona ania
Ja bylam u Oli jak rodzial na ujastku i narzekala.MALY OKROPNIE POKOIK.MOZE TE LAZIENKI W POKIJACH TO WYGODA ALE ja nie jestem za lkinikami ale to przeciez wybor kazdej kobiety z osobna.w zeromskim mozna rowniez rodzic we wodzie,sale tez sa wyremontowane.jesli chodzo lekarza .ktoru mnie szyl,oj tu bym mogla z lacina przeholowac wiec nic nie napisze.

Gość krecona ania
Matko ale ja te wyrazy przekrecam,chcialam napisac ,ze gdybym stanela teraz twarza w twarz z lekarzem,ktory mnie szyl to bym mu...............

Moja ginekolog pracuje na siemieradzkiego. W tamtym roku jak tam lezalam to super sie mna zajela. Mialam swietna opieke. W tym szpitalu tez moge poprosic o osobny pokoj z lazienka. Wiadomo, ze trzeba doplacic.

Gość krecona ania
Kurcze no musze.yeraz nad komputerem wisza kurtki wiec ciezko by bylo.na przedpokoju mam komp,bo u nas w pokoju nie mamy gdzie go postawic bo normalnie miejsca brak.

Juz sie nie moge doczekac, az bede w polsce. Boje sie strasznie porodu ale wiem, ze juz po bede mogla do woli calowac i przytulac Antosia.

Gość krecona ania
To fajnie.ze jest taka mozliwosc.najwazniejsze zebys nie byla sama chociaz ten tydzien po porodzie,bo czlowiek jest taki wyczerpany ,ze hej.