Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość megi2552

Ciezarne Krakowianki

Polecane posty

Czesc Anusia!! Jeszcze nie spie tylko odkad Mezus z pracy w rocil to leze na kanapie. Szczerze to nic nie kupuje, bo od Ani F. dostalam piec SIAT ubranek i to wszystko na pierwsze pol roku. Tutaj kolezanka obdarowala mnie wielkim worem prawie nowych ciuszkow, bo kupowala jak szalona. Moj Tatus zaoferowal, ze kupi wozek. Nam zostalo lozeczko do kupienia. Kupilismy juz szafke na ubranka. Dzisiaj kupilam taki lezaczek ktory jest wyscielony tetra. To jest do kapieli na pierwsze pol roku. Do tego kupie jakas wanienke i tyle. Nie bede szalec i kupowac wanienki z bajerami, chociaz widzialam przesliczne. Kupilam tez sobie wielkie, sliczne biustonosze. Jeden kosztowal 6 euro. Pomyslcie nad tym CV Aneczka. P.S. Zrzuc sobie na kompa te piosenki i wykasuj je z poczty.

Gość kecona ania
tak czekaj nie moglam wejsc na strone jeszcze chwile a monitor bym zlala po gebie

Ja wlasnie przez wielkie sluchawki puszczam Synkowi piosenke. Fajnie, bo puka w tym miejscu gdzie sa sluchawki.

Z tym forum tak czasem jest. Albo wogole niechce sie wlaczyc albo wyrzuca Cie jak cos napiszesz.

Gość kecona ania
To dobrze Ania ,ze nie wpadlas w wir zakupow bo bardzo duzo rzeczy ,ktore kupujemy jest niepotrzebnych.ja rzeczy dalam mojej gosi te co nadawaly sie dla Natanka a reszte w domu trzymam na nastepne dziecko a czesc poprostu wynislam przed smietnik,takie ktore byly sprane bardzo albo poplamione.Dobzre,ze tata kupi ci woze,byle kola nie byle male i nie byl ciezki bo dgdy dzdzia urosnie bezdie ci jeszcze ciezej.ja mialam 4 wozki i zostalam przy chicco.gdy bede miala jeszce jedno malenstwo to dokupie tylko gondole.a biustonosza to do tej pory nie moge sobie Ania kupic takiego zeby na mnie pasowa,l tak paskudnie zmienil mi sie biust na niekorzysc,ze naprawde ciezko.

Gość kecona ania
Ale ja gubie litery.a wanienki ania sa po 26 zl w swiecie dziecka,

Ja wybralam taki trzy kolowy. Jest w miare lekki i latwy do zlozenia, a po zlozeniu bez problemu wsadzisz do bagaznika. Kola sa wielkie i pompowane. W zestawie jest gondola, nosidelko, spacerowka, torba, pokrowiec i parasolka. Zaraz go znajde to Ci przesle link.

Gość krecona ania
Pewnie ,ze ania wysle ci cv,tylko moj maz musi zagoscic w domu bo znow na nocy jest w pracy a nie mam zadnego starego.

Gość krecona ania
pewnie Quinny albo xlander

Gość krecona ania
super

xlander te drugie tez ogladalam ale taniej wychodzi ten co wybralam. Wogole Qu... ma bardzo mala gondole w tym modelu co ja chcialam.

Gość krecona ania
wiesz tak dzisiaj z glupia rozplakalam sie marcinowi bo czuje sie tak strasznie Ania niemodna i taka wogole fuj.

No co Ty gadasz!!! Mloda Mamusia jestes i fajnie wygladasz. Nie przypominam sobie, zebys ostatnim razem jak sie widzialysmy wygladala fuj.

Gość krecona ania
Tez bardzo ladne i tyle w nim funkcji.

Gość krecona ania
A ty bys mi nigdy nie powiedziala ze wygladam fuj.nawet wlosy mi sie wyprostowaly i nie wiem dlaczego.jak bezdie kasa to chce sie wybrac do jakiegos dobrego fryzjera bo to tez naperwno od ciecia zalezy.chyba mam dola ania.

Mam super fryzjerke w Krakowie i wcale nie jest droga. Zawsze mi sie lepiej robi jak zajmie sie moimi wlosami.

Spiaca juz sie robie ale dzisiaj to wyjatkowo dlugo siedze. My mieszkamy teraz z siostra Krzyska. To znaczy ona mieszka z nami. Ania jaki to jest debil. Ja nie wiem co z tymi ludzmi sie teraz dzieje. Krzysiek smieje sie, ze ja stary przez skarpete chyba zrobil.