Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość megi2552

Ciezarne Krakowianki

Polecane posty

Super!!! Ja chcialabym isc w styczniu, wtedy bedzie juz 8 miesiac. Moze zobacze mojego Synusia.

megi nie pamietam kiedy powinno sie isc ale dziecko nie moze byc ani za duze ani za male zeby bylo dobrze widac bo to usg jak nie ma wskazan medycznych to tylko taka zabawa dla rodziców :)

I tak tez to traktuje szczerze mowiac. Caly czas jestem pod kontrola lekarza, wiec wiem ze wszystko jest O.K. Aczkolwiek wszyscy tak trabia o tym 3D, wiec chcialabym sprobowac.

hej dziewczyny ale ten czas leci, moja mala ma juz 5tyg, meggi zaraz urodzi...mam malo czasu bo corcia domaga sie wiecej uwagi:) buziaki dla was wszystkich

Gość zikzakaaaaaaaaaa
Cześć!! Witam wszystkich!! mieszkam pod Krakowem i mam termin na 9 lutego. Byłam na usg 3d w Spesie na Jadwigi i robiła mi go pani doktor Grzyb. Było to naprawdę bardzo dokładne badanie. Koszt 300 zł. Taniej jest w szpitalu im Jana Pawła. Kosztuje 150 zł i jest to badanie 3 i 4d i w cenie jest również nagranie na CD. Dzieciątko widać super, zdjęcia są prawie takie jak robione przez aparat czarno-biały. Badanie wykonywała pani doktor Agnieszka Baran- Nawara. Telefon do rejestracji- 0126142515, 0126143333. Polecam. Mam pytanie: W jakim szpitalu zamierzacie rodzić?

Czesc Dziewczyny!!!! Na poczatek MIlego Dnia dla kazdej z Was. Ja bede rodzic na Siemieradzkiego. Jeszcze tylko jakies trzy miesiace. Musze przyznac, ze strasznie sie boje ale tez nie moge juz doczekac az bede przytulac i calowac mojego Synusia. Zastanawiam sie ile wczesniej zadzwonic do tego szpitala, zeby umowic sie na USG. Ja w Polsce bede dopiero 23 grudnia, wiec na Usg pewnie moge isc dopiero w styczniu. Moj Maz zostaje do 10 stycznia, wiec zalezy mi na tym abysmy razem poszli. Aga Ty zapracowana Mamusiu!!! Fajnie, ze czasem tu wpadniesz i napiszesz cos do mnie. Twoj Skarbuś pewnie rosnie jak na drozdzach a dopiero co siedzialas w fotelu z brzusiem. Buziaczki!!!

Zigzakaaaaaaaa nie wiem ile tych a mam pisac :) Dziekuje Ci bardzo za informacje na temat USG i namiary. Zadzwonie w poniedzialek do tego szpitala i umowie sie na styczen albo moze przed nowym rokiem mnie jeszcze wcisnal.

Gość krecona ania
Ania Marcin mi teraz mowi,ze moze polecialby z krzychem 10 stycznia.tylko te choinki to juz wtedy nieaktualne by byly.bo juz po sezonie.Ile jest km autem i miasto konkretnie Anus jak sie nazywa?

Gość krecona ania
Hallo meggi naisalam juz do ciebie

Wieszalam pranie. Kochana na styczen i to na poczatek sa strasznie drogie bilety. Ja zawsze moge zapytac w tym biurze czy robota bedzie w styczniu.

Moj sasiad Litwin tam pracuje jak go dorwe to z Nim pogadam. Oni jezdza jednym autem. Zawsze moglby z Nim sie zabierac. Tylko, jak ja sie z Nim dogadam. Ja rosyjski rozumiem ale odpowiadam mu zawsze po polsku lub angielsku a on wtedy biedny patrzy na mnie jakby chcial powiedziec \" co ty kretynko gadasz \".

Tylko, ze samochodem nie przyjedzie w styczniu, bo promu nie ma. Moglby przez anglie ale to za duze koszta. 17 godzin plyniesz, 8 do 9 godzin przelecisz niemcy, francja tez okolo8 godzin.Pod warunkiem, ze znasz droge i nie ma korkow. Szczerze to nie puszczalabym go samego w taka trase. Moj Krzys w sumie dwa razy jechal sam ale prawko ma ponad 10 lat. Ja nie sugeruje, ze Twoj jest zlym kierowca ale chyba mnie rozumiesz? Pozniej moglby wziasc urlop i przywiezc auto z kims. Krzysiek na pewno bedzie jechal w Kwietniu autem do Irlandi.

Ancia Ten bilet co Krzysiek leci kosztuje na dzien dzisiejszy okolo 600 zloty, wlasnie sprawdzalam.

Gość krecona ania
To nie musi byc Anus konkretnie ta praca tylko jak kolwiek byle nie siedzial bezczynnie bo to nie bedzie mialo sensu.

Powiem Ci, ze teraz to wogole ciezko z robata. Aczkolwiek popytam, moze cos akurat sie trafi.

Gość krecona ania
Ania a masz dostep do str z ofertami np drukarnia bo marcin sie na tym zna,a w ty hotelu to w jakim charakterze?

Gość krecona ania
Wiem,juz nie chcesz mnie sluchać.

W tym hotelu np. to na gary jezeli mu nie przeszkadza. Chodzi o mycie. Moj brat tak zaczynal a teraz jest szefem kuchni od sniadan, bo tu jest osbno szef od kolacji, sniadan i lunchu.

Gość krecona ania
ok,ja zabieram sie do kapieli mojego szkraba tylko musze ja zlapac bo szaleje jak pijany zajac.jestesmy na etapie shreka,non stop ogladamy 123 i tak w kolko.teraz szaleje i nie zauwazyla ,ze wylaczylam dvd,troche mi to na reke bo widze juz na zielono.tak w ciagu dnia to ok 2godz bylo przerwy od shreka, a tak non stop zielony w telewizji.Mowi,ze go kocha tak jak fionka,lobuziak maly taki jest i sto pytan do kazdego,sama zobaczysz.pokazalam jej twoje zdjecie tzn synka a Oliwka mowi_mamo ale ona jest w ciazy!

Ucaluj ja ode mnie!!! Ja ide teraz do wanny, bo kolezanki zaprosily mnie na babska impreze. Bedzie dobrze jezeli im tak nie usne :) Taki ze mnie spioch teraz. Jutro sie odezwe. Buziaczki!!!