Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość szczeniak11

LOTTO - myslicie, ze wyniki sa ustawiane??

Polecane posty

Gość szczeniak11

Pamietam z 10 lat temu taka sytuacje, kiedy to podczas losowania poproszono niby przypadkowe dziecko, aby wyciagalo pileczki i w pewnym momencie dziecko mowi, ze nie moze znalezc cieplej pileczki... Teraz technika sie rozwinela, takze gdyby chcieli ustawic wyniki moga to bez problemu zrobic(wystarczy wlasciwe pileczki napelnic gazem i to one wleca do tych otworkow). Myslicie, ze to robia?? I tylko do czasu do czasu daja komus wygrac, aby ludzie wierzyli, ze losowania sa uczciwe?

Gość nieśmiałek-jebałek
ale komó by to mjeli ostawiac?

Na wygrane idzie tylko 50% z zakładów. Drugie 50 idzie dla totalizatora - po co mieliły obstawiać? I tak mają dużą kasę. Poza tym nie mogą ustawiać - ktoś ormqalny musi wygrywać aby inni normalni obstawiali dalej. ;))

Myślę, że nie są ustawiane. Moja Mama trafiła 5, skreślała sama. I nie mamy zadnych układów z Lotto ;-)

Oczywiście że są ustawiane, odkąd prezesem został Sławomir Dudziński, członek loży masońskiej i żyd. :classic_cool: :D

Gość Slavko D.
szalome Myrevine:classic_cool:

no pewno, że są ustawiane, ja skreślam prawidłowe numery, tylko ta ich maszyna jakaś felerna inne wylosowuje.